مقام های محلی قندهار روز سه شنبه گفتند که یک بمب کار گذاشته شده در یک مینی بس در نزدیکی یک پسته امنیتی منفجر شده و شمار زیادی تلفات داشته است. به این ترتیب حملات تروریستی در طول ماه مبارک رمضان نیز ادامه می یابد.
در پی این انفجار که در نزدیکی یکی از بازارهای اصلی شهر رخ داد، ستونی از دود و گردوغبار به هوا بلند شد.
نعمت الله بارک، رئیس شفاخانه میرویس در قندهار که قبلاَ از شش کشته و بیش از ۳۰ زخمی گزارش داده بود، ساعاتی بعد از افزایش تلفات خبر داد.
او گفت: «تازهترین آمار نشان میدهد که ۱۶ کشته و ۳۸ زخمی به شفاخانه انتقال داده شده اند. ما هنوز دو آمبولانس در محل انفجار داریم و شاید تعداد دیگر زیر آوار باشند.»
در بیانیه ریاست عمومی امنیت ملی آمده است که مینی بسی که در آن مواد منفجره کار گذاشته شده بود، در یک حویلی ورکشاپ های تعمیر کاران موتر کشف شد. اما پیش از آن که مواد منفجره آن خنثی گردد، منفجر شده است. تا به حال کسی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است.
از آغاز سال تا به حال صدها تن در چنین بمبگذاری هایی کشته یا زخمی شده اند. بسیاری از این حملات در کابل رخ داده است، اما شهرهای دیگر نیز از دست طالبان در امان نبوده است.
ولایت قندهار که با پاکستان هم مرز است، یک مرکز اصلی کشت تریاک و پایگاه طالبان به شمار می آید. اما شهر قندهار در سال روان از نظر امنیتی نسبتا آرام بوده است.
صدای آلمان