مجارستان: سیاست اقتصادی اتحادیه اروپا جنگ سرد است

نخست وزیر مجارستان جنگ سرد اقتصادی اروپا را به ضرر سیاست‌های اقتصادی کشورش دانست. به گزارش روز جمعه ایرنا از تاس، ویکتور اوربان نخست وزیر مجارستان ضمن اشاره به اعمال تعرفه های دائمی اتحادیه اروپا بر خودروهای برقی چینی که قرار است رای گیری در مورد آن در تاریخ ۴ اکتبر(امروز) انجام شود، گفت که ... مجارستان: سیاست اقتصادی اتحادیه اروپا جنگ سرد است

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپای مرکزی, اقتصادی, بلژیک, تحلیل, جنگ تجاری, جنگ سرد, چین, مجارستان

چگونه مکزیک نولیبرالیسم و راستگراها را درهم‌شکست!

“تیم یانگ”، فعال چپِ ترقی‌خواهی در آمریکای لاتین، نگاهی به پیروزی چشمگیر حزب “مورنا” در مکزیک می‌اندازد، جایی که پس زدن خصوصی‌سازی‌ها، بهبود رفاه اجتماعی، و بازپس‌گیری منابع ملی، کشور را متحول کرده و حمایت‌هایی بسیار را به خود جلب کرده است. در ۱۰ مهر ۱۴۰۳ ( ۱ اکتبر ۲۰۲۴) “کلودیا شین‌باوم” جایگزینِ “آندرس مانوئل ... چگونه مکزیک نولیبرالیسم و راستگراها را درهم‌شکست!

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اروپا, اقتصادی, برابری اجتماعی, تحلیل, جهان, خصوصی‌سازی, سرمایه‌داری, طبقه کارگر, غرب, فساد, فقرزدایی, مکزیک, نئولیبرالیسم

آقای وزیر کار! در ایران امروز کار به بهای جان جریان دارد !

آقای میدری وزیر اقتصادخوانده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌گوید چون اقتصاد معادن کوچک است امکان استاندارد کردن ندارد! شاید اگرصولت‌مرتضوی چنین چیزی می‌گفت،«عقلا» می پذیرفتند! اما یک دانش آموخته اقتصاد، چگونه اقتصاد معدن را کوچک و استاندارد ناپذیر ارزیابی می‌کند، تنها یک دلیل دارد و آن فرار از مسوولیت است و توجیهی برای ... آقای وزیر کار! در ایران امروز کار به بهای جان جریان دارد !

ادامه

اختلاف طبقاتی, اقتصادی, ایران, ایمنی, حقوق بشر, خصوصی‌سازی, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, معدنکاران

«کارائیب» با ارز دیجیتال در تقابل با هژمونی دلار

بروز چالش‌های مختلف در حوزه پرداخت به‌ویژه در پرداخت‌های بین‌الملل و فرامرزی برای برخی از کشورهای حوزه آمریکای لاتین با ایالات متحده و کانادا، بانک مرکزی کارائیب شرقی (ECCB) را به این فکر انداخت تا با طراحی، راه‌اندازی و انتشار یک ارز دیجیتال بانک مرکزی مشترک در بین ۸ جزیره این منطقه، تجارت خارجی این ... «کارائیب» با ارز دیجیتال در تقابل با هژمونی دلار

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اقتصادی, تروریسم, کارائیب, کانادا, گزارش

از تاریخ بیاموزیم پیش از آنکه دیر شود

انتظارها پس از یک ماه­ و نیم سرانجام به پایان رسید و مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور جدید که بارها گفته است جایگاه کنونی‌اش را مدیون علی خامنه‌ای می‌داند، در روز ۲۶ شهریور در نشست­ خبری مهندسی‌شده‌ای شرکت کرد و به پرسش­‌های طرح‌شده پاسخ داد. در یک کلام باید گفت که فیل موش زایید. در این نشست ... از تاریخ بیاموزیم پیش از آنکه دیر شود

ادامه

آمریکا, ارتجاع, اروپا, استبدادی, اقتصادی, امپریالیسم, انقلاب ملّی-دموکراتیک, ایران, بازنشستگان, بانک جهانی, پرستاران, تحریم, تحلیل, چین, سازمان ملل, سیاسی, طبقه کارگر, غرب, فرهنگیان, فقر, نئولیبرالیسم, همبستگی

ترامپ موعد افزایش تعرفه‌ واردات کالاهای چینی را به عقب انداخت

رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد، در نتیجه مذاکرات تجاری اخیر میان واشنگتن و پکن، موعد تعیین شده برای افزایش چشمگیر تعرفه‌های آمریکا علیه واردات حجم بالایی از کالاهای چینی را به تعویق می‌اندازد.

 

به گزارش خبرگزاری آناتولی، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا با استناد به “پیشرفت اساسی” در مذاکرات تجاری جاری بین کشورش با چین ضرب الاجل تعیین شده برای افزایش تعرفه‌ واردات انبوهی از کالاهای چینی به آمریکا که برای تاریخ اول مارس در نظر گرفته شده بود را به عقب می‌اندازد. قرار بود این تعرفه‌ها به ۲۵ درصد افزایش یابد.

 

براساس اعلام قبلی از سوی دولت ترامپ این افزایش تعرفه برای واردات کالاهای چینی به ارزش بالغ بر ۲۰۰ میلیارد دلار در نظر گرفته شده و قرار بود از اول مارس پیش رو بعد از یک آتش بس ۹۰ روزه در جنگ تجاری دولت‌های آمریکا و چین اجرا شود. به این ترتیب این تعرفه‌ها همچنان در ۱۰ درصد باقی خواهند ماند.

 

ترامپ گفت: واشنگتن و پکن پیشرفت چشمگیر در چند حوزه شامل حمایت از مالکیت معنوی، انتقال فناوری، کشاورزی، خدمات، ارز و بسیاری از مسائل دیگر کسب کردند.

 

او مشخص نکرد که این ضرب الاجل تا کی به عقب می‌افتد.

 

ترامپ همچنین گفت، در نتیجه این پیشرفت‌ها قرار شده او و شی جین‌پینگ رئیس‌جمهور چین نشستی در اقامتگاه ترامپ در مارالاگو در فلوریدای آمریکا داشته باشند.

 

رئیس‌جمهور آمریکا در توئیتر نوشت: من در نتیجه این مذاکرات بسیار مفید، اعمال افزایش تعرفه‌های واردات آمریکا که برای اول مارس تعیین شده بود را به عقب می‌اندازم.

 

او در ادامه خاطر نشان کرد: با این فرض که دو طرف پیشرفت بیشتری کسب کنند، ما در حال برنامه ریزی برای نشست جدیدی میان من و شی جین‌پینگ رئیس جمهور چین در مارالا گو به هدف به نتیجه رساندن یک توافق هستیم. این تعطیلات آخر هفته اخیر برای آمریکا و چین بسیار خوب بود.

 

جنگ تجاری میان آمریکا و چین به عنوان دو اقتصاد اول جهان تأثیر بسیاری بر بازارها گذاشته و بسیاری از سرمایه‌گذاران تحولات مربوط به آن را با توجه به رشد اقتصادی کند در جهان دنبال می‌کنند.

 

اخیراً یک هیات از مقام‌های چینی برای جدیدترین دور مذاکرات تجاری با آمریکا در واشنگتن بود و در روز گذشته نشست‌هایی را بر سر جزئیات بیشتر مربوط به یک توافق تجاری برگزار کرد.

 

در همین راستا سانی پردو، وزیر کشاورزی آمریکا گفت: چین متعهد به خریداری میزان ۱۰ میلیون تُن بیشتر از سویای آمریکا در مذاکرات روز جمعه شد و این نشان دهنده حس نیت چین است.

ایسنا

فرماندار داکوتای جنوبی؛ جنگ‌های تجاری ترامپ ایالت داکوتای جنوبی را نابود کرده است

فرماندار ایالت داکوتای جنوبی گفت که جنگ های تجاری دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ایالت او را نابود کرده و از ترامپ خواست که به جنگ تجاری با چین پایان بدهد.

ادامه

اقتصادی, امریکا, جهان, چین, شرق آسیا

صدراعظم اتریش؛ رویکرد متفاوت برسر بسیاری از موضوعات با آمریکا داریم

صدر اعظم اتریش در گفت وگو با روزنامه واشنگتن پست تصریح کرد، این کشور با آمریکا بر سر بسیاری از موضوعات از جمله خط لوله گاز ‘نورد استریم ۲’ و تغییرات آب وهوایی رویکردی متفاوت دارد.

ادامه

اتحادیه اروپا, اتریش, اسراییل, افریقا, اقتصادی, المان, امریکا, انگلستان, ترکیه, جهان, خبر

امضای قراردادهای ۲۸ میلیارد دلاری در دیدار بن‌سلمان با شی‌ جین‌پینگ

به گزارش خبرگزاری رسمی عربستان (واس)، محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در دیدار شی جین‌پینگ، رئیس جمهوری چین در پکن اظهار کرد: چین این حق را دارد که اقداماتی را در چارچوب مبارزه با تروریسم و افراط‌گرایی جهت حفظ امنیت ملی خود در پیش گیرد.

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, جنوب غرب آسیا, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

فرشاد مومنی: پذیرش FATF نفی استقلال کشور نیست

روزنامه ایران نوشت: «دو دستگی در مواجهه با FATF باعث شده که فعالان اقتصادی نسبت به آینده و اوضاعی که پیش رو داریم، نگرانی‌هایی داشته باشند. مخالفان هیچ استدلالی را نمی‌پذیرند و می‌گویند با تصویب FATF وارد مرحله جدیدی از تحریم‌ها می‌شویم.

ادامه

اقتصادی, ایران, مصاحبه و گفتگو