کوبا از محاصره انرژی آمریکا نزد سازمان ملل شکایت می‌کند

دولت کوبا در بحبوحه تهاجم دیپلماتیک آمریکا برای جلوگیری از رسیدگی سازمان ملل متحد به پیامدهای تحریم‌ها علیه این جزیره، از ارائه شکایت رسمی به مجمع عمومی این نهاد بین‌المللی به منظور رسیدگی به محاصره انرژی اعمال شده از سوی واشنگتن خبر داد. به گزارش روز سه شنبه ایرنا از خبرگزاری پرنسا لاتینا، برونو رودریگس ... کوبا از محاصره انرژی آمریکا نزد سازمان ملل شکایت می‌کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, انرژی, تجاوز نظامی, تحریم, جهان, حقوق بشر, خبر, دخالت نظامی, سازمان ملل, کارائیب, کوبا, گزارش, محاصره اقتصادی, مکزیک, نسل‌کشی

پوتین و ترامپ درباره اوکراین و ایران گفت‌وگو کردند

کاخ کرملین بامداد یکشنبه اعلام کرد که ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ رئیسان جمهوری روسیه و آمریکا در تماسی تلفنی گفت‌وگویی «سازنده» درباره مسائل گوناگون از جمله اوکراین و ایران داشتند. به گزارش ایرنا به نقل از راشاتودی، یوری اوشاکوف دستیار پوتین اظهار کرد که رئیس جمهور روسیه روز استقلال آمریکا را به ترامپ تبریک ... پوتین و ترامپ درباره اوکراین و ایران گفت‌وگو کردند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, استقلال, اوکراین, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, شرق اروپا

آمریکا بیش از ۲۰۰۰ تفنگدار دریایی دیگر را به خاورمیانه اعزام می‌کند

در حالی که مذاکرات ایالات متحده و ایران به طور موقت به حالت تعلیق درآمده است تا تهران بتواند مراسم تشییع جنازه علی خامنه‌ای، را برگزار کند، ارتش ایالات متحده از اعزام یک واحد اعزامی تفنگداران دریایی اضافی به خاورمیانه خبر داد. به نوشته روزنامه دن تری – فرماندهی مرکزی ایالات متحده (CENTCOM) در تاریخ ... آمریکا بیش از ۲۰۰۰ تفنگدار دریایی دیگر را به خاورمیانه اعزام می‌کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, استراتژی, ایران, برنامه هسته‌ای, تنگه هرمز, جهان, خاورمیانه, خبر, دیپلماسی

تلاش فداکارانه و تحسین برانگیز تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶

در جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶ که بیست‌وسومین دورۀ این بازی‌هاست ۴۸ تیم شرکت کرده‌اند. سه کشور آمریکا، کانادا و مکزیک به‌صورت مشترک میزبانان این بازی‌ها هستند. با میزبانی این سه کشور تیم‌های ملی آن‌ها به‌گونۀ خودکار اجازه حضور در این مسابقات را کسب کرده‌اند. گفتنی است که تیم‌های ملی و باشگاه‌های روسیه در ۲۸ ماه ... تلاش فداکارانه و تحسین برانگیز تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, بلژیک, جهان, فرهنگی, فوتبال, کانادا, گزارش, مصر, مکزیک, نیوزلند, ورزشی

ترامپ به اتهام فساد جنسی باید ۵ میلیون دلار پرداخت کند

با رد درخواست تجدیدنظر ترامپ از سوی دیوان عالی آمریکا، رئیس جمهور آمریکا باید به اتهام سوء استفاده جنسی ۵ میلیون دلار به «جین کارول» پرداخت کند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی ان ان، دیوان عالی آمریکا امروز دوشنبه از پذیرش درخواست تجدیدنظر دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور در مورد حکم ... ترامپ به اتهام فساد جنسی باید ۵ میلیون دلار پرداخت کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, جهان, خبر, قضایی

ترامپ: سیاست کلینتون در سوریه به جنگ جهانی سوم ختم می‌شود!

نامزد جمهوری‌خواه آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری گفت که طرح رقیب دموکراتش هیلاری کلینتون درباره سوریه به جنگ جهانی سوم ختم می‌شود.

 

به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ در مصاحبه با خبرگزاری رویترز که عمدتا روی مسائل سیاست خارجی متمرکز بود، گفت، شکست داعش اولویت بالاتری نسبت به متقاعد کردن بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه برای کناره‌گیری از قدرت دارد. او با این سخنان هدف دیرینه سیاست آمریکا را کم اهمیت دانست.

 

ترامپ گفت که کلینتون چطور می‌تواند با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه مذاکره کند آن هم پس از آنکه او را “اهریمن” جلوه داد. او همچنین از باراک اوباما به دلیل کاهش سطح روابط با فیلیپین به دلیل برخی سخنان رودریگو دوترته، رئیس‌جمهوری جدید فیلیپین انتقاد کرد. این نامزد میلیاردر همچنین عدم اتحاد جمهوری‌خواهان در حمایت از کاندیداتوری خود را مایه تاسف خواند و گفت که اگر رهبران حزب از او حمایت کنند، به سادگی در انتخابات پیروز می‌شود.

 

ترامپ گفت: اگر ما اتحاد حزبی داشته باشیم، این انتخابات را به هیلاری کلینتون نمی‌بازیم.

 

این نامزد پست ریاست جمهوری همچنین درباره جنگ داخلی سوریه گفت: کلینتون ایالات متحده آمریکا را به سمت جنگی جهانی می‌کشد و رویکرد خصمانه‌تری نسبت به حل این درگیری در پیش می‌گیرد. کلینتون کسی است که خواستار تشکیل منطقه پرواز ممنوع و مناطق امن برای حفاظت از غیرنظامیان شده است و برخی از تحلیلگران نگرانند که حفاظت از آن مناطق، ایالات متحده را به درگیری مستقیم با جنگنده‌های روس بکشاند.

 

ترامپ در حالی که در تفرجگاه گلف خودش در میامی مشغول خوردن نیمرو و سس بود، گفت: آنچه باید انجام دهیم، تمرکز روی داعش است. ما نباید روی سوریه تمرکز کنیم. اگر به هیلاری کلینتون گوش کنیم، نهایتا به جنگ جهانی سوم بر سر سوریه می‌رسیم. شما دیگر با سوریه نمی‌جنگید، بلکه دارید با سوریه، ایران و روسیه می‌جنگید، متوجه شدید؟ روسیه تنها یک کشور هسته‌ای نیست، بلکه کشوری است که سلاح هسته‌ای خود را بر خلاف سایر کشورهایی که حرف می‌زنند، استقاده می‌کند.

 

کلینتون با رد این انتقادات تاکید کرد که کارشناسان امنیت ملی دموکرات و جمهوری‌خواه هر دو تاکید دارند که ترامپ برای تصدی سمت “فرمانده کل قوا” مناسب نیست. سخنگوی کلینتون در بیانیه‌ای گفت:‌ بار دیگر او طوطی‌وار نقطه‌نظرات پوتین را بازگو کرد و با ترس مردم آمریکا بازی می‌کند و در همین حال هیچ برنامه‌ای از خودش برای شکست داعش و یا کاهش درد و رنج انسانی در سوریه ندارد.

 

ترامپ در مصاحبه با رویترز گفت، بشار اسد الان بسیار قوی‌تر از سه سال پیش است و تاکید کرد که مجبور کردن اسد برای ترک قدرت الان اهمیت کمتری نسبت به شکست داعش دارد. او گفت: از نظر من، اسد نسبت به داعش در جایگاه دوم است.

 

دونالد ترامپ در مورد روسیه بار دیگر از مدیریت کلینتون درخصوص روابط مسکو – واشنگتن در دورانی که او وزارت خارجه آمریکا را در دست داشت، انتقاد کرد و گفت که انتقادات تند این مقام دولت اول اوباما از پوتین سوالاتی را به وجود می‌آورد مبنی بر اینکه اگر هیلاری در انتخابات پیروز شود، “او چطور می‌خواهد برگردد و با مردی مذاکره کند که آن را بسیار اهریمنی جلوه داده است.” ترامپ همچنین عملیات عراقی‌ها با پشتیبانی آمریکا در موصل را یک “فاجعه کامل” توصیف کرد.

 

در حالی که تنها ۱۳ روز تا انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در هشتم نوامبر (۱۸ آبان) باقی مانده است، این نامزد جمهوری‌خواه در رابطه با وخیم شدن روابط با فیلیپین با انتقاد از اوباما گفت: رئیس‌جمهور می‌خواهد به جای مشارکت با رهبران جهانی، روی بازی گلف خودش تمرکز کند!

 

در همین حال کالین پاول جمهوری‌خواه، وزیر خارجه سابق دوران جورج بوش بین سال‌های ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۵ از کمپین هیلاری حمایت کرد. او گفت: من به هیلاری کلینتون رای می‌دهم.

 

او در سخنانش به بی‌تجربگی ترامپ اشاره کرد. با این حال نمی‌توان حمایت کالین پاول را چندان قاطعانه دانست چرا که او در یک ایمیل مربوط به سال ۲۰۱۴ گفته بود که گرچه هیلاری دوست اوست اما به او رای نخواهد داد. پاول کسی است که پیشتر در سخنانش به شایعات مجلات زرد درباره زندگی خصوصی بیل کلینتون، همسر هیلاری و رئیس‌جمهوری سابق آمریکا اشاره کرده بود.