رئیسجمهور نیکاراگوئه به وزارت خارجه کشورش دستور داد روابط دیپلماتیک با اسرائیل را قطع کند. به گزارش ایسنا، معاون رئیسجمهور نیکاراگوئه اعلام کرد که رئیس جمهور این کشور به وزارت خارجه دستوری مبنی بر قطع روابط دیپلماتیک با اسرائیل داده است. به نقل از روسیا الیوم، معاون رئیس جمهور نیکاراگوئه خاطرنشان کرد: رئیس جمهور ما ... دستور رئیسجمهور نیکاراگوئه برای قطع روابط دیپلماتیک با اسرائیل
رئیسجمهور مکزیک: کشور فلسطین باید به رسمیت شناخته شود
رئیسجمهور مکزیک با بیان اینکه جنگ در «خاورمیانه» هرگز به مقصد خوبی منتهی نخواهد شد، گفت از راهکار ۲ دولتی برای درگیری فلسطین و اسرائیل حمایت میکند. به گزارش ایسنا، «کلودیا شینبائوم» رئیسجمهور مکزیک با اشاره به تنشها در غرب آسیا گفت: «ما تجاوزاتی را که شاهد هستیم، محکوم میکنیم و همچنین معتقدیم که کشور ... رئیسجمهور مکزیک: کشور فلسطین باید به رسمیت شناخته شود
کوبا رسما برای عضویت در بریکس درخواست داد
یکی از مقامهای وزارت خارجه کوبا گفت، از آنجا که مسکو ریاست دورهای بریکس را بر عهده دارد، هاوانا درخواست رسمی خود را برای پیوستن به این بلوک اقتصادی بهعنوان یکی از کشورهای شریک از طریق ارسال نامهای به پوتین مطرح کرده است. به گزارش ایسنا، «کارلوس پریرا» یکی از مقامهای وزارت خارجه کوبا در ... کوبا رسما برای عضویت در بریکس درخواست داد
فریاد حمایت فلسطین از آمریکای لاتین؛ کاشت «درخت زیتون» دانشجویان کوبایی به یادشهدای غزه
در همبستگی با مردم فلسطین کشورهای آمریکای لاتین از جمله ونزوئلا، شیلی و اکوادور نیز همراه با موج جهانی تظاهرات ضدصهیونیستی، شاهد تجمعهای گسترده در حمایت از فلسطین بودند و دانشجویان کوبایی در اقدامی نمادین و به یاد شهدای نسلکشی اسرائیل در فلسطین، «درخت زیتون» کاشتند. به گزارش ایرنا از تارنمای شبکه تلویزیونی تلهسور، بسیج ... فریاد حمایت فلسطین از آمریکای لاتین؛ کاشت «درخت زیتون» دانشجویان کوبایی به یادشهدای غزه
چگونه مکزیک نولیبرالیسم و راستگراها را درهمشکست!
“تیم یانگ”، فعال چپِ ترقیخواهی در آمریکای لاتین، نگاهی به پیروزی چشمگیر حزب “مورنا” در مکزیک میاندازد، جایی که پس زدن خصوصیسازیها، بهبود رفاه اجتماعی، و بازپسگیری منابع ملی، کشور را متحول کرده و حمایتهایی بسیار را به خود جلب کرده است. در ۱۰ مهر ۱۴۰۳ ( ۱ اکتبر ۲۰۲۴) “کلودیا شینباوم” جایگزینِ “آندرس مانوئل ... چگونه مکزیک نولیبرالیسم و راستگراها را درهمشکست!
بیش از۸۰ درصد ونزوئلاییها مخالف دخالت نظامی آمریکا در کشورشان هستند/ گوایدو از اروپاییها خواست کشورش را تحریم کنند
بر اساس آخرین نظرسنجی که توسط موسسه نظرسنجی ‘هینترالیسس’ برگزار شده است، هشتاد و شش درصد از مردم ونزوئلا با دخالت نظامی آمریکا در کشورشان مخالفند.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک از کاراکاس، بر اساس این نظرسنجی، مردم ونزوئلا آشکار اعلام کردهاند که با هرگونه دخالت نظامی آمریکا، کودتای نظامی هوداران آمریکا در داخل کشور و همچنین تحریم های اقتصادی واشنگتن علیه کاراکاس مخالف هستند.
بر اساس دادههای آماری این موسسه نظرسنجی که مرکز آن در شهر کاراکاس است، ۸۶ درصد از مردم ونزوئلا اعلام کردهاند که با دخالت نظامی آمریکا برای سرنگونی دولت قانونی نیکلاس مادورو رئیس جمهوری کشورشان مخالفند.
تنها ۱۲ درصد با این موضوع مخالفت کردهاند و دو درصد نیز در این خصوص ابراز تردید کردهاند.
همچنین بر اساس این نظرسنجی، ۸۱ درصد از سئوال شوندگان، مخالفت خود را با تحریمهای اقتصادی آمریکا علیه کشورشان که به منظور سرنگونی دولت مادورو انجام شده است، اعلام کردند.
این نظرسنجی نشان میدهد که ۸۴ درصد از مردم ونزوئلا اعلام کردهاند که بهترین روش برای پایاندادن به بحران سیاسی و اقتصادی این کشور، گفتگو میان دولت ملی و مخالفان است.
آمریکا روز گذشته (سه شنبه) تحریم های جدیدی علیه ونزوئلا وضع کرد که این تحریمها صنایع نفت و گاز دولتی ونزوئلا (PDVSA) را مورد هدف قرار میدهد و بیش از ۷ میلیارد از داراییهای این شرکتها را مسدود میکند.
تحریمها شامل دولت، تمام ادارات و آژانسهای سیاسی، از جمله بانک مرکزی ونزوئلا و همچنین هر فردی که به نفع نیکلاس مادورو عمل کند، میشود.
استفان مونچین، وزیر خزانهداری آمریکا خاطر نشان کرد که هرگونه خرید نفت ونزوئلا میتواند منجر به مسدود شدن حسابهای خریداران شود.
وی همچنین یادآوری کرد که با مسدود کردن دارایی های (PDVSA)، آمریکا این شرکتها را برای مردم ونزوئلا ‘حفظ’ میکند و اقدامات لازم برای حفاظت از بازار و مصرف کنندگان انجام خواهد داد.
اعمال این تحریمها ضد ونزوئلا، بخشی از اقدامات بیشماری است که «دونالد ترامپ» برای از بینبردن آنچه واشنگتن ‘بحران ونزوئلا’ میخواند، به کار گرفته است.
به رغم مخالفت مردم ونزوئلا، گوایدو از اروپاییها خواست کشورش را تحریم کنند
به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴، ‘خوان گوایدو’ گفت: ‘ما از دوستانمان در اتحادیه اروپا میخواهیم که مانند آمریکا، مجازاتهای بیشتری علیه دولت سوسیالیستی نیکلاس مادورو اعمال کنند’.
گوایدو گفت: ما برای رهایی از حاکمیت رژیم دیکتاتوری حاکم بر ونزوئلا، به حمایت بیشتر اتحادیه اروپا نیاز داریم. اروپا باید فشارهای بیشتری علیه مادورو اعمال کند دقیقا همانند تصمیمی که آمریکا در این زمینه اتخاذ کرد.
رئیس پارلمان ونزوئلا در ادامه مدعی شد: در جریان تظاهرات هفتههای گذشته، دستکم هفتصد نفر بازداشت شدهاند.
تهدید زندان و حتی مرگ همواره بالای سر ما بوده و هست اما این مسئله به هیچ وجه مانع آن نمیشود که از مسئولیت خود شانه خالی کنیم.
ایرنا
در صورت حمله نظامی؛ ونزوئلاییها آمریکا و متحدانش را شکست خواهند داد
تحلیلگر معروف بین الملل با اشاره به احتمال ماجراجویی نظامی آمریکا در ونزوئلا از جنگ فرسایشی که واشنگتن به آن گرفتار خواهد شد، خبر داد.
مورالس: تهدید ونزوئلا به حمله نظامی، تهدید آمریکای لاتین است
«ایوو مورالس» رئیس جمهوری بولیوی امروز چهارشنبه در پیامی توییتری اعلام کرد: تهدید به حمله نظامی علیه ونزوئلا تهدید علیه صلح در سراسر آمریکای لاتین محسوب میشود.
موافقت مادورو با برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی
به گزارش ایسنا، در حالی که اوضاع سیاسی در ونزوئلا به هم ریخته است، رئیس جمهوری ونزوئلا موافقت کرده تا انتخابات پارلمانی زودهنگام در این کشور برگزار شود.
چین تحریمهای آمریکا علیه ونزوئلا را محکوم کرد
وزارت امور خارجه چین امروز سهشنبه، مخالفت کشورش را با تحریمهای یک جانبه آمریکا علیه ونزوئلا و قصد خود را برای ادامه همکاریها با کاراکاس برخلاف محدودیتها، اعلام کرد.