تردید ترامپ درباره توافق تسلیحاتی با زلنسکی

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، اجلاس رهبران گروه هفت را پیش از موعد ترک کرد، بنابراین از مذاکره با ولودیمیر زلنسکی که به طور خاص برای این منظور به کانادا پرواز کرده بود، صرف نظر کرد. به گزارش خبرگزاری تسنیم، کی‌یف از قبل خود را برای این مذاکرات آماده کرده بود: این بار، اوکراین نمی‌خواست ... تردید ترامپ درباره توافق تسلیحاتی با زلنسکی

ادامه

آمریکا, اروپا, اقتصادی, اوکراین, تحریم, جنگ نیابتی, روسیه, شرق آسیا, صلح, کانادا, گروه ۷, گزارش

هشدار تهران به کشورهای غربی: اگر از اسرائیل دفاع کنید، پایگاه‌هایتان را هدف می‌گیریم

منابع اسرائیلی: تل‌آویو فهرست کاملی از مراکز آسیب‌دیده خود در حمله ایران ارائه نمی‌دهد العربیه: رسانه‌های ایران گزارش دادند که تهران به ایالات متحده، بریتانیا و فرانسه هشدار داده است در صورت کمک به اسرائیل در مقابله با حملات ایران، پایگاه‌ها و شناورهای نظامی این کشورها در منطقه هدف قرار خواهند گرفت. به گزارش خبرگزاری ... هشدار تهران به کشورهای غربی: اگر از اسرائیل دفاع کنید، پایگاه‌هایتان را هدف می‌گیریم

ادامه

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی, آمریکا, اسراییل, اقتصادی, انگلیس, ایران, خلیج فارس, دریای سرخ, غرب, محیط زیست

توافق آمریکا و چین بر سر یک «چارچوب کلی»

هیات‌های نمایندگی چین و آمریکا در مذاکرات تجاری لندن اعلام کردند که به یک «چارچوب کلی» توافق رسیده‌اند که برای تأیید به سران دو کشور ارائه خواهد شد. باشگاه خبرنگاران به نقل از المیادین؛ لی ژنگانگ، مذاکره‌کننده ارشد تجاری چین، روز چهارشنبه در مصاحبه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد که پکن و آمریکا «به توافق اولیه‌ای در ... توافق آمریکا و چین بر سر یک «چارچوب کلی»

ادامه

آمریکا, اقتصادی, انگلیس, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, شرق آسیا, غرب اروپا

حسین اکبری: سرمایه بین‌النسلی کارگران را به مسلخ خصوصی‌سازی نبرید

حسین اکبری گفت: دولت‌ها نباید به دارایی‌های تاریخی طبقه کارگر دست‌درازی کنند یا آن‌ها را برای سودجویی بیشتر به سرمایه‌داران واگذار نمایند. «حسین اکبری» فعال کارگری در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا اظهار داشت: این روزها دغدغه کارگران و بازنشستگان اقدامی‌ست که در دستور کار دولت درباره وضعیت مالکیت بانک رفاه کارگران قرار دارد. مصوبه مجلس ... حسین اکبری: سرمایه بین‌النسلی کارگران را به مسلخ خصوصی‌سازی نبرید

ادامه

ایران, بازنشستگان, تحلیل, حقوق بشر, خصوصی‌سازی, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, نئولیبرالیسم

پیش به سوی مبارزه در راه امکان‌پذیر شدن برپایی جمهوری ملی-دموکراتیک

با توجه به وخیم‌تر شدن بحران‌های داخلی، اکنون بخش مهمی از مسائل اساسی اقتصادی کشور به نتیجۀ مذاکرات بین نماینده‎های خامنه‌ای و ترامپ وابسته شده است. برخلاف ادعاهای تبلیغاتی مقامات جمهوری اسلامی ایران، این واقعیتی است که اکنون بیش از پیش آشکار شده است. تردیدی نیست که امروزه فشار اصلی و کمرشکن اوضاع نابسامان اقتصادی ... پیش به سوی مبارزه در راه امکان‌پذیر شدن برپایی جمهوری ملی-دموکراتیک

ادامه

آزادی, آمریکا, استبداد, استثمار, اسلام سیاسی, اقتصادی, امپریالیسم, ایران, تحریم, جمهوری ملی و دموکراتیک, رانندگان, زحمتکشان, سرمایه داران, سرمایه داری بوروکراتیک, سیاسی, غارتگری, فساد, منافع ملی

بلومبرگ از امکان معامله برسر ایران در جنگ تجاری اروپا با ترامپ خبر داد

نشریه بلومبرگ در گزارشی تحلیلی پیرامون جنگ تجاری ترامپ با اتحادیه اروپا نوشت که رئیس جمهوری آمریکا به دنبال دریافت امتیازهای امنیتی در موضوع ایران در قبال معافیت اروپا از تعرفه های تجاری است.

 

بلومبرگ در این تحلیل با اشاره به نزدیک شدن انقضای معافیت موقت اتحادیه اروپا از تعرفه های تجاری آمریکا بر فولاد و آلومینیوم، حصول توافقی متعارف در این زمینه را که رضایت دو سوی اقیانوس اطلس را در پی داشته باشد، دشوار دانست.

 

در این تحلیل آمده است: به نظر می رسد کاخ سفید تحت مدیریت ترامپ به دنبال توافقی متعارف با اتحادیه اروپا نیست؛ بلکه در پی دریافت امتیازهایی در زمینه امنیت و سیاست خارجی در قبال صلح تجاری است. ترامپ امیدوار است که تهدید افزایش تعرفه های تجاری اهرم فشاری در اختیار او قرار دهد تا همکاری اروپا را پیرامون مخارج دفاعی ناتو و تحریم های ایران جلب کند.

 

استیو منوچین وزیر خزانه داری آمریکا پیش از این به شبکه خبری سی ان بی سی گفته بود که ترامپ پرداخت های آمریکا به ناتو را در تعرفه ۲۵ درصدی فولاد و ۱۰ درصدی آلومینیوم در نظر گرفته است. یکی دیگر از شواهد روش غیرمعمول ترامپ برای کسب امتیاز از متحدان اروپایی واشنگتن، اظهارات «ریچارد گرنل» سفیر جدید آمریکا در آلمان در مصاحبه با روزنامه نیویورک تایمز است که گفت در صورت همکاری نزدیک اتحادیه اروپا با واشنگتن در موضوع ایران، ترامپ ممکن است مایل به معافیت دائم این اتحادیه از تعرفه های تجاری باشد.

 

به نوشته بلومبرگ، این تاکتیک پیوند موضوعات در عرصه بین الملل، ممکن است به نظر دولتمردان برلین و بروکسل منزجرکننده بیاید، اما چندان قابل چشم پوشی یا مقابله نیست. در حالی که نیمی از شغل های صنعتی (و به صورت کلی یک چهارم موقعیت های شغلی) در آلمان در گرو صادرات این کشور است، تهدید تجاری ترامپ ممکن است برلین را برای همکاری بیشتر با آمریکا در زمینه تحریم های ایران و یا مخارج دفاعی تحت فشار قرار دهد.

 

افزایش سهم آلمان از بودجه ناتو در دولت ائتلافی فعلی این کشور به رهبری آنگلا مرکل بعید به نظر می رسد؛ اما ناکامی ترامپ در این موضوع باعث نمی شود که او از تضمین امتیازهای بیشتر در موضوع ایران چشم پوشی کند.

 

در دیدار هفته گذشته رئیسان جمهوری روسیه و فرانسه، پوتین حمایت خود را از طرح مکرون مبنی بر توافقی مکمل برجام که مسئله موشک بالستیک و فعالیت های منطقه ای ایران را پوشش دهد، اعلام کرد.
احتمالا تهدید ترامپ برای تحریم شرکت های اروپایی دارای مراوده تجاری با ایران، عاملی مهم در تمایل مکرون برای فشار به تهران برای پذیرش شرایط جدید است.

 

اگرچه هیچیک از این مسائل به این معنا نیست که ترامپ به همه خواسته های خود خواهد رسید، اما او نگران چگونه جمع کردن این خرابکاری ها نیست. فعلا به نظر می رسد راهبرد رئیس جمهوری آمریکا برای پیوند امتیازهای تجاری به خواسته های امنیتی، در کوتاه مدت کار او را پیش می برد.

ایرنا

بزرگترین مجتمع پالایشگاهی هند خرید نفت ایران را متوقف می‌کند

شرکت ریلاینس اینداستریز هند، مالک بزرگترین مجتمع پالایشگاهی این کشور به دلیل تحریم های جدید اعلام شده از سوی آمریکا علیه تهران، قصد دارد واردات نفت از ایران را متوقف کند.

ادامه

امریکا, ایران, تحریم, جنوب آسیا, جهان, خبر