نخست وزیر اسلواکی: «پرده آهنین» دوباره به اروپا برگشته است

نخست وزیر اسلواکی با تاکید بر اینکه سیاست پرده آهنین بار دیگر به اروپا بازگشته، نسبت به این اتفاق اظهار تاسف کرد. به گزارش ایسنا، «رابرت فیتسو»، نخست وزیر اسلواکی در یک سخنرانی با انتقاد به رویکردهای روس‌هراسانه و مستبدانه رهبران اروپا اظهار داشت: «آنها می‌خواهند بار دیگر جدایی میان غرب و شرق ایجاد کنند. ... نخست وزیر اسلواکی: «پرده آهنین» دوباره به اروپا برگشته است

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اروپای مرکزی, اسلواکی, تحریم, تحلیل, روسیه, شرق, صلح, غرب

مسکو: تحریم‌های آمریکا علیه کوبا غیرقانونی هستند

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه در اظهاراتی اعمال تحریم‌های جدید از سوی آمریکا علیه کوبا را غیرقابل قبول خواند و تاکید کرد که این تحریم‌ها از نظر حقوق بین‌الملل غیرقانونی هستند. به گزارش جمعه شب ایرنا به نقل از خبرگزاری ریانووستی، زاخارووا با بیان اینکه هرگونه تحریم‌های یکجانبه علیه کشورهای مستقل که ناقض منشور ... مسکو: تحریم‌های آمریکا علیه کوبا غیرقانونی هستند

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اقتصادی, تحریم, جهان, حقوق بشر, خبر, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, گردشگری

اسلواکی بار دیگر تحریم‌های ضد روسی را وتو کرد

اسلواکی بار دیگر مخالفت خود را با تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه روسیه اعلام و این طرح را وتو کرد. به گزارش روز شنبه ایرنا از تاس، اسلواکی در نشست سفیران اتحادیه اروپا در بروکسل، بار دیگر مانع تصویب هجدهمین بسته تحریمی این اتحادیه علیه روسیه شد. گزارش ها حاکی از آن است که دولت ... اسلواکی بار دیگر تحریم‌های ضد روسی را وتو کرد

ادامه

اتحادیه اروپا, اسلواکی, اوکراین, بلژیک, تحریم, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, غرب, ناتو

کارشناس سازمان ملل خواستار تحریم کامل تسلیحاتی و تجاری اسرائیل شد

گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور سرزمین‌های اشغالی فلسطین با توصیف وضعیت غزه به‌عنوان «یکی از بی‌رحمانه‌ترین نسل‌کشی‌های تاریخ معاصر»، خواستار تحریم تسلیحاتی اسرائیل و تعلیق همه روابط تجاری و سرمایه‌گذاری با این رژیم شد. به گزارش ایرنا، فرانچسکا آلبانیز روز پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو، با ... کارشناس سازمان ملل خواستار تحریم کامل تسلیحاتی و تجاری اسرائیل شد

ادامه

اسراییل, تحریم, حقوق بشر, سازمان ملل, سوئیس, غرب, فلسطین, نسل‌کشی

هند به اسرائیل در جاسوسی از ایران کمک کرد؟

جاسوسی مهندسان آی تی هند برای اسرائیل نشان داد تقریباً کل منطقه خلیج فارس سال‌ها زیر ذره‌بین اسرائیل قرار داشته است. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری آذربایجان؛ در دنیای امروز، به نظر می‌رسد هیچ‌چیز پایدار نیست. اسرار به‌سرعت علنی می‌شوند و اتحاد‌های قدیمی به‌سرعت در حال بازترسیم هستند. کانال تلگرامی «یادداشت‌های یک روزنامه‌نگار ... هند به اسرائیل در جاسوسی از ایران کمک کرد؟

ادامه

آذربایجان, اسراییل, امارات, ایران, تحریم, جنوب آسیا, چین, خلیج فارس, روسیه, شانگ‌های, عربستان سعودی, قطر, کویت, گزارش, گویان, هندوستان

بررسی لایحه تحریم فروش تسلیحات نظامی به ترکیه در کنگره آمریکا

در پیش‌نویس لایحه بودجه دفاعی آمریکا قرار شده است که تا زمانی که پنتاگون گزارش کاملی از روابط نظامی ترکیه با آمریکا ارائه دهد، از فروش هر گونه تجهیزات بزرگ نظامی به ترکیه جلوگیری شود.

 

مجلس نمایندگان آمریکا به عنوان زیرمجموعه کنگره آمریکا در لایحه بودجه دفاعی این کشور محدودیت‌هایی برای فروش سلاح به ترکیه در نظر گرفته است.

 

مسئولان آمریکایی در چند ماه اخیر با انتقاد شدید از اقدام ترکیه مبنی بر خرید سامانه پدافند موشکی اس-۴۰۰ از روسیه، ناراحتی خود را از سیاست‌های نظامی ترکیه به صراحت ابراز کرده بودند.

 

کمیسیون خدمات تسلیحاتی مجلس نمایندگان آمریکا، بررسی لایحه اختیارات دفاع ملی برای سال مالی به منظور تصویب در هفته آینده را آغاز کرده است. در پیش‌نویس این لایحه قرار شده است که تا زمانی که پنتاگون گزارش کاملی از روابط نظامی ترکیه با آمریکا ارائه دهد، از فروش هرگونه تجهیزات بزرگ نظامی به ترکیه جلوگیری شود.

 

این لایحه پس از گزارش پنتاگون در مجلس نمایندگان آمریکا به رأی گذاشته خواهد شد و در صورت تصویب برای تائید به مجلس سنا فرستاده خواهد شد.

 

گفته می‌شود که در این لایحه تحریم‌های نظامی علیه ترکیه به خاطر همکاری نظامی با روسیه در نظر گرفته شده است. همچنین بخش مهمی از بودجه دفاعی ۷۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به جنگ سرد با روسیه اختصاص داده شده است.

تسنیم

وال‌استریت‌ژورنال از گسترش حمایت از تحریم ایران در اتحادیه اروپا خبر داد

علی‌رغم عدم اجماع میان اعضای اتحادیه اروپا در نشست روز دوشنبه لوکزامبورگ برای توافق در خصوص تحریم‌ ایران، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال از گسترش حمایت‌ها در بروکسل برای اعمال این تحریم‌ها خبر داده است.

ادامه

اتحادیه اروپا, ایران, تحریم, خبر

رویترز: اروپایی ها درباره اعمال تحریم علیه ایران اختلاف دارند

فرانسه، انگلیس و آلمان تلاش می کنند شرکای خود در اتحادیه اروپا را ترغیب کرده که از تحریم های جدید علیه ایران حمایت کنند تا از این طریق توافق هسته ای حفظ شود. اما ایتالیا شک دارد که این تحریم ها مانع از خروج آمریکا از برجام شود.

ادامه

اتحادیه اروپا, امریکا, ایران, جهان, خبر

آمریکا ده شخصیت حقیقی و حقوقی ایرانی را به‌اتهام‌”حملات سایبری و سرقت اطلاعاتی” تحریم کرد

وزارت خزانه داری آمریکا نام یک نهاد و ۹ ایرانی را به فهرست تحریم‌های اعمال شده از سوی این کشور افزود. بنا بر اطلاعیه وزارت دادگستری ایالات متحده آمریکا، که روز جمعه ۲۳ مارس / ۳ فروردین منتشر شد، این افراد صدها موسسه آمریکایی و بین‌المللی را با هدف سرقت اطلاعات، مورد حمله قرار داده‌اند.

ادامه

امریکا, ایران, تحریم, جهان, خبر