
مجیز گویی رهبر رژیم درباره مرگ یک جنایتکار
بر اساس گزارش خبرگزاریهای حکومتی محمد محمدینیک (محمد درونپرور) معروف به محمدی ریشهری حاکم شرع دادگاههای انقلاب و اولین وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی که ریاست بیدادگاه های رژیم بر ضد افسران تودهای را عهده دار بود، در سن ۷۶ سالگی در تهران مُرد.

طرح اصلاح قانون کار و مزد توافقی، امنیت شغلی و معیشت زحمتکشان را نابود میکند!
یورش به امنیت شغلی کارگران با بهاصطلاح اصلاح قانون کار و حمله به معیشت زحمتکشان در مقطع زمانی تعیین حداقل دستمزد کارگران همواره برنامه رژیم ولایی در سه دهه اخیر بوده است.

مردسالاری به قتل زنان لبخند میزند!
سیمین کاظمی در یادداشتی نوشت: سر بریدهشده زنی که در میدان شهر و در انظار عموم به نمایش درآمد، نشانی دیگر است از استیلای فرهنگ مردسالاری بر جامعه ایران.

قتل در روز روشن از چه حکایت دارد؟
کیوان صمیمی، روزنامهنگار گرفتار در بند زندان اوین، ششم دیماه ۱۴۰۰، در اعتراض به رفتار و عملکردهای زندانبانان رژیم “ولایت فقیه” مینویسد: “دیروز و پریروز علیرضا گلیپور دچار تشنج شدید، خونریزی و همچنین حملهٔ قلبی شد ولی خوشبختانه بهداری توانست با آمپول و داروهای مربوطه، فعلاً رفع خطر کند.

زنان افغانستان قربانیان بازی «برد-برد» امپریالیسم ایالاتمتحده با طالبان
لیز پین، عضو هیئت اجرائیهٔ “مجمع ملی زنان بریتانیا”، استدلال میکند که تصرف کردن منابع طبیعی افغانستان و بیثبات کردن سیاسی منطقه محور اصلی بازی میانمدت ایالاتمتحده در افغانستان است.

دشواریهای زن بودن در عصر طالبها/ سمیه، وجیهه، سها و … آغاز یک تاریکی دوباره را به تصویر میکشند
حدفاصل آسیای شرقی و غربی، کشوری محصور در خشکی در همسایگی ایران با بیش از ۶۰۰ هزار کیلومتر مربع وسعت، حدود ۴ دهه میشود که در ناامنی حاصل از جنگ به سر می برد. جنگ طولانی و دامنهداری که نقابی شده بر چهره افغانستان پرماجرا تا هرات و مزار شریف و قندهار زیبا در ذهن

درود بر کارگران پروژهای صنایع نفت، گاز و پتروشیمی؛ مبارزهٔ مشترک و خواستهای مشترک!
اعتصاب کارگران پروژهای شرکت های پیمانکار صنایع نفت، گاز، و پتروشیمی و تأکید آنان برخواستهای برحقشان از مهمترین رویدادهای چندهفتهٔ اخیر میهنمان است.

بیکاری فزایندهٔ زنان جوان کشور
با گذشت بیش از یک سال و اندی از شیوع ویروس کرونا، اکثر انسانها در سراسر جهان با مشکلات اقتصادی و اجتماعیای فراوان روبرو شدهاند که در این میان زنان سراسر جهان و ازجمله زنان میهنمان، مشکلات و فشارهایی مضاعف را تحمل کردهاند که بیکاری و مشکلات اقتصادی بهیقین از اصلیترین معضلهایشان می توان بهحساب

وضعیت فاجعهبارحقوق بشر و نقض ظالمانهٔ آن در سالی که گذشت
سال ۹۹ سالی فاجعهبار و پررنج برای مردم ما بود و با مشقت و مصیبت سپری شد. شوربختانه به مصائب مردم ستمدیدهٔ کشور ما در مهلکهٔ رژیم استبداد دینی کشتار همهگیری کرونا و جان باختن دهها هزار تن از هم میهنانمان در پی بیبرنامگی و سیاست نابخردانهٔ سران جمهوری اسلامی و بیاعتنا بودن آنان به

مبارزهٔ زنان کارگر و شاغل برای تأمین امنیت شغلی و علیه تبعیض جنسیتی- طبقاتی!
تحمیل حجاب اجباری در محیطهای کار نقض حقوق سندیکایی زنان شاغل است!

رهبریِ مذهبی، بهشکست کشاندن انقلاب ضد دیکتاتوری ۵۷، و ریشههای بحرانهای کنونی
چهلودو سال پیش کشور ما دستخوش تحولها و رخدادهایی بسیار مهم و تاریخ ساز شد که همراه با سرنگونی دیکتاتوری سلطنتی میتوانست گذار جامعهٔ استبداد زدهٔ ایران را به مرحلهای دموکراتیک امکانپذیر کند.

زنان کارگر و سرپرست خانوار، زندگی در زیر خط فقر!
مردم ایران با دشواریهای بیشماری که اجرای سیاستهای اقتصادی- اجتماعی رژیم واپسمانده ولایت فقیه بهوجود آورده است، دوران بسیار سختی را سپری میکنند.

کرامت و حقوق انسانی در آتش رژیم ضد مردمی ولایت فقیه
بهگزارش ”بهار نیوز“، ۱۹ شهریورماه ۱۳۹۸، “خانم سحر خدایاری دختری که هفته گذشته جلو دادسرای ارشاد تهران خودسوزی کرده بود، جان خود را از دست داد.

سیاستهای تاریک اندیشانه و ضد انسانی رژیم بر ضد زنان میهن
قانونهای قرونوسطایی حاکم بر میهن ما در مورد حقوق زنان بر مبنای “فقه سنتی” تدوین شدهاند. وقتی این قانونهای زنستیزانه در جایی صراحت نداشته باشند، قاضیهای دادگاههای رژیم “فقها “به فتواهای فقهی مراجع مذهبی استناد میکنند که در حقیقت کوچکترین قرابت و همخوانیای با نیازها و مناسبتهای جهان کنونی ندارند.

تبلیغ خشونت بر ضد زنان، راهکار حاکمیت برای تحکیم بنیان خانواده!
روزنامه بشارت نو، ۵ اسفندماه، دربارهٔ پخش برنامهای زنستیزانه از سازمان صداوسیما، نوشت: “تصویر زندگی زن و مردی در صداوسیما و پس از آن پخش کلیپ آنها در فضای مجازی، جنجالهایی بهدنبال داشت، زنی که در طول ۲۰ سال زندگیاش، بهکرات کتک خورده و پس از آن ۲۷ بار برای طلاق به دادگاه رفته اما

سیاستهای رژیم ولایت فقیه و منافع زنان شاغل
بحران و رکود عمیق اقتصادی و کاهش چشمگیر نرخ ارز ملی، تاراج منابع ملی و اندوختههای زحمتکشان توسط کارگزاران رژیم، تشدید بحران معیشتی زحمتکشان و اعتراض های گستردۀ آنان در ماههای اخیر تعویض مهرههای اقتصادی در ۵ آبانماه را موجب گردید.

زندگی پر درد و رنج زنان روستانشین در سرزمین ما
میهن ما زیر سیطره حکومت ظلم و جور رژیم ولایی دچار چنان آسیبهایی شده است، که آنها را فقط با ویرانیهایی که حملهٔ ددمنشانهٔ قوم مغول بهبار آورد میتوان همسان و همطراز دانست. این خرابیها حدومرز مشخصی ندارند و در تمامی حوزهها و عرصههای جامعهٔ در آستانهٔ فروپاشی کشورمان قابلمشاهده است. در این میان صحنهٔ

ستم به زنان از کجا سرچشمه میگیرد؟
مارکسیستها همواره استدلال کردهاند که رهایی زنان باید در کانون مبارزه برای سوسیالیسم جای داشته باشد. در صدوسیوپنجمین سالگرد درگذشت کارل مارکس (۱۴ مارس ۱۸۸۳) و در سالی که بشریت دویستمین سالگرد تولد بنیادگذار سوسیالیسم علمی را جشن میگیرد، به آموزههای مارکسیستی در رابطه با ضرورت مبارزه برای عدالت جنسیتی در جامعه نظری میافکنیم.

زنان، رفع مصائبشان را در مبارزه با افکار ارتجاعی مییابند
روزنامه آرمان، ۱۹ شهریورماه ۹۶، در ارتباط با منع ورود زنان به ورزشگاهها، بهنقل از معصومه ابتکار، نوشت: “درباره حضور خانمها در استادیومهای ورزشی و حاشیه بازی فوتبال ایران و سوریه باتوجه به تبعیضی که میان زنان ایرانی و سوری رخ داد، با آقای سلطانیفر، وزیر ورزش و جوانان صحبت کردم.” او افزود: “رایزنیها برای

توهمآفرینی درمورد پستهای مدیریتی برای زنان
روزنامه اعتماد، ۴ شهریورماه، گفتوگویی با شهیندخت مولاوردی دارد. مولاوردی در دُور دوم ریاست جمهوری روحانی، مقام رسمیاش تنزل یافت و دستیارِ رئیسجمهور در امور شهروندی شد، سمتی که مشخص نیست تشکیلات و وظایفش بر چه اساسی تدوینشده و قرار است چه چیزی بهوسیلهٔ آن بهاجرا درآید. بهنظر میرسد این پست دولتی، با محتوایی توخالی،