پکن وتوی قطعنامه شورای امنیت درباره آتش‌بس درغزه توسط آمریکا را محکوم کرد

نماینده چین در سازمان ملل با گفتن اینکه آمریکا باری دیگر با سوء استفاده از حق وتوی خود مانع تصویب قطعنامه آتش‌بس فوری در غزه شد، بیان کرد که موضع واشنگتن با مصونیت دادن به اسرائیل مانع از پاسخ موثر سازمان ملل به این «فاجعه بی‌سابقه انسانی» شده است. به گزارش ایسنا، چین اقدام آمریکا ... پکن وتوی قطعنامه شورای امنیت درباره آتش‌بس درغزه توسط آمریکا را محکوم کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, فلسطین, گزارش

روسیه: مذاکره با واشنگتن علیرغم توطئه‌های اروپا ادامه دارد

یک مقام روس با اشاره به اینکه نیرو‌های ضد صلح در تلاشند تا هرگونه توافقی را ناکام بگذارند، ابراز امیدواری کرد که آمریکا رویکردی سازنده‌تر اتخاذ کند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آر تی؛ سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه، تاکید کرد که تماس‌ها با آمریکا به طور کامل ادامه دارد، اما به ... روسیه: مذاکره با واشنگتن علیرغم توطئه‌های اروپا ادامه دارد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, بلاروس, تحریم, تحلیل, جهان, روسیه, شرق اروپا, صلح

مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه تشکیل کشور فلسطین و راهکار دو دولتی را تصویب کرد

مجمع عمومی سازمان ملل متحد با اکثریت قاطع آرا، پیش‌نویس قطعنامه‌ پیشنهادی فرانسه و عربستان سعودی را تصویب کرد که اعلامیه نیویورک در مورد حل و فصل مسالمت‌آمیز موضوع فلسطین و اجرای راه حل دو دولتی را تایید و حمایت می‌کند. به گزارش خبرنگار ایرنا از سازمان ملل، مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز جمعه ... مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه تشکیل کشور فلسطین و راهکار دو دولتی را تصویب کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, عربستان, فرانسه, فلسطین

دو سناتور دموکرات: تخریب در غزه فراتر از بمب و گلوله است

دو سناتور آمریکایی پس از سفر به خاورمیانه گزارش دادند، اسرائیل در قالب یک طرح نظام مند در حال نابودی و پاکسازی نژادی در غزه است و تخریب در این شهر فراتر از بمب و گلوله است. به گزارش روز جمعه ایرنا، روزنامه گاردین نوشت: کریس ون هولن از ایالت مریلند و جف مرکلی از ... دو سناتور دموکرات: تخریب در غزه فراتر از بمب و گلوله است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اردن, اسراییل, پاک‌سازی قومی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, فلسطین, گرسنگی, گزارش

افشاگری مادورو درباره علت اصلی ایجاد تشنج درمنطقه کارائیب توسط آمریکا

رئیس جمهور ونزوئلا از دلایل اصلی اقدامات آمریکا برای ایجاد تشنج در منطقه کارائیب پرده برداشت. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا می‌گوید که دلیل اصلی آمریکا برای اعزام و استقرار نیرو در منطقه کارائیب، ذخایر نفت و گاز طبیعی ونزوئلا است. مادورو در گفتگو با راشاتودی اظهار ... افشاگری مادورو درباره علت اصلی ایجاد تشنج درمنطقه کارائیب توسط آمریکا

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, الیگارشی, تحلیل, تشنج‌ زایی, جهان, صلح, کارائیب, ونزوئلا

انتشار اسناد محرمانه از قاچاق سلاح به‌مناطق درگیر با پوشش دیپلماتیک

شبکه خبری المیادین در برنامه “میزگرد هفته” میزبان محمد ابوعاصی، مدیر مرکز پژوهش‌های خاورمیانه در بلغارستان بود. او درباره اسناد مهمی سخن گفت که اطلاعات آن به شیوه‌ای نامعلوم از سفارت آذربایجان در بلغارستان به بیرون درز کرده است.

 

این اسناد قراردادهای چند میلیارد دلاری و اسامی کشورهایی مثل آمریکا، عربستان، امارات، ترکیه، بلغارستان و کشورهای اروپایی دیگر را که در این قراردادها دست دارند، فاش می‌کند. کشورهایی که مقصد این سلاح‌ها بوده‌اند نیز سوریه، عراق، یمن، افغانستان، پاکستان و کنگو هستند و مسئله خطرناک این است که سلاح از طریق سفرهای دیپلماتیک منتقل می‌شود.

 

بنا بر این اطلاعات، “سیلک وای ایرلاینز” (SilK Way Airlines) اسم شرکتی است که آذربایجان آن را اداره می‌کند اما یک شرکت هواپیمایی عادی نیست و سلاح سنگین و مهمات را برای کشورها، افراد و تروریست‌ها با پشتیبانی دیپلماتیک قاچاق می‌کند.

 

اسناد فاش شده نشان می‌دهد که این شرکت در سه سال اخیر دست‌کم ۳۰۰ پرواز دیپلماتیک را ترتیب داده که در آن سلاح برای حمایت از جنگ‌ها و درگیری‌ها انتقال یافته است. این شرکت پروازهای دیپلماتیک را برای شرکت‌های خصوصی و سازندگان سلاح در آمریکا، کشورهای بالتیک و اسرائیل و ارتش‌های عربستان، امارات، فرماندهی عملیات ویژه آمریکا و نیروهای نظامی آلمان و دانمارک در افغانستان و نیروهای سوئدی در عراق ترتیب داده است. پروازهای دیپلماتیک از بازرسی و مالیات و مسائل دیگر معاف می‌شوند و این یعنی شرکت مذکور به راحتی صدها تن سلاح را به مناطق مختلف جهان منتقل می‌کرده است.

 

آمریکا مشتری اصلی پروازهای دیپلماتیک است

 

یکی از مشتری‌های اصلی “پروازهای دیپلماتیک برای انتقال سلاح” شرکت‌های آمریکایی هستند که برای ارتش آمریکا و فرماندهی عملیات ویژه سلاح می‌فرستند. عامل مشترک در اینجا این است که این شرکت‌ها سلاح‌هایی را ارسال می‌کنند که فاقد معیارها و استاندارهای آمریکایی است و در نتیجه نیروهای آمریکایی از آن‌ها استفاده نمی‌کنند.

 

این اسناد نشان می‌دهد، طی سه سال گذشته شرکت‌های آمریکایی در راستای برنامه دولت این کشور درباره تجهیز سلاح قراردادهای میلیاردی انعقاد کرده‌اند و تمامی این‌ها از “سیلک وی ایرلاینز” برای انتقال سلاح استفاده کرده‌اند. زمانی که “سیلک وی ایرلاینز” هواپیماهای کافی نداشته، هواپیماهای نیروی هوایی آذربایجان محموله نظامی را منتقل می‌کردند اما این سلاح به آذربایجان نرسیده است.

 

شرکت “اوربیتال ای تی کی” (Orbital AtK) نیز در برنامه‌های تجهیزات نظامی که با استانداردهای آمریکا همخوانی ندارد شرکت می‌کند. این شرکت طی دو سال اخیر ۲۵۰ میلیون دلار با این کار درآمد داشته است. تمامی اطلاعات درباره نوع سلاح و طرفی که آن را تحویل گرفته محرمانه است.

 

این شرکت ژوئیه و اوت ۲۰۱۵، از طریق شش پرواز دیپلماتیک از سوی سیلک وی ایرلاینز سلاح را انتقال داد. این سلاح‌ها برای پلیس ملی افغانستان فرستاده شد.

 

“کمرینگ میلیتری پروداکتس” (Chemring Military Products) سرمایه‌گذاری اصلی در برنامه تجهیزات سلاح است. این شرکت چهار قرارداد ۳۰۲.۸ میلیون دلاری دارد. سلاح را از تولید کنندگان در صربستان، افغانستان و رومانی گرفته و به عراق و افغانستان انتقال داده است.

 

بزرگترین واردکننده سلاح مغایر با استاندارهای آمریکا دسامبر سال گذشته چندین تن بمب را از صربستان به وزارت دفاع افغانستان منتقل کرد.

 

عربستان ناظر و توزیع کننده سلاح

 

علاوه بر آمریکا کشور دیگری که مقادیر عظیمی سلاح ساخت اروپای شرقی را خریده و آن را از طریق پروازهای دیپلماتیک صادر می‌کند، عربستان است. در سال‌های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷، ۲۳ پروازها دیپلماتیک سلاح را از بلغارستان، صربستان و آذربایجان به جده و ریاض منتقل کرده‌اند.

 

براساس اسناد فاش شده تمامی سلاح‌هایی که از طریق پروازهای دیپلماتیک منتقل می‌شود به دست تروریست‌ها در سوریه و یمن می‌رسد.

 

عربستان همچنین محموله‌های نظامی را به آفریقای جنوبی برای کسب درآمد و گرفتن طلا و الماس در کشورهای افریقایی منتقل می‌کند.

 

امارات کشور عربی دیگری است که سلاح ساخت اروپای شرقی را که موافق با استاندارهای نظامی نیست خریده و برای طرف سومی فرستاده است. این اسناد نشان می‌دهد که طرف ناظر عربستان بوده است.

 

پروازهای دیپلماتیک فسفور سفید کشنده را منتقل می‌کنند

 

فسفور سفید ماده‌ای است که به دلیل آسیب‌هایی زیانباری که به جا می‌گذارد، به کارگیری آن در جنگ جنجال برانگیز است. ۳۱ مارس ۲۰۱۵، سیلک وی ایرلاینز ۲۶ تن محموله نظامی فرستاده که فسفور سفید نیز در میان این محموله بوده است.

 

برخی از پروازهای دیپلماتیک سلاح را به مناطق درگیر که از اروپا، آسیا و آفریقا می‌گذارند، می‌فرستد. تیربارهایی نیز در میان این تجهیزات وجود دارد که در تصاویر و ویدیوهایی که گروه‌های مسلح در ادلب و حماه سوریه منتشر کرده بودند، دیده شده است.

 

مارس ۲۰۱۷ به نظر می‌رسد که بیش از ۳۰۰ تن سلاح برای یگان‌های مدافع خلق کرد در شمال سوریه فرستاده شده است. همچنین شش پرواز دیپلماتیک ۴۳ تن بمب را برای وزارت دفاع عراق منتقل کردند. ۲۸ مارس نیز ۸۲ تن سلاح از رومانی به اربیل فرستاده شده است.

ایسنا

افشای جزئیات جدید از دست داشتن سیا در حوادث ۱۱ سپتامبر

یکی از ماموران سابق سازمان سیا از دست داشتن این سازمان جاسوسی در حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ پرده برداشت.   به نقل از «یور نیوز وایر»، «مالکوم هاوارد» از ماموران سابق سازمان سیا، که در بستر مرگ است و روز جمعه از بیمارستانی در نیوجرسی آمریکا مرخص شده در اظهاراتی از نقش خود و سازمان ... افشای جزئیات جدید از دست داشتن سیا در حوادث ۱۱ سپتامبر

ادامه

امریکا, تروریسم, جهان, خبر

محدودیت فرمان مهاجرتی ترامپ بازهم کاهش یافت

با حکم دادگاهی در آمریکا محدودیت موقت ورود شهروندان کشورهای عمدتا مسلمان به این کشور کاهش یافته است.   دادگاه فدرال بخش هونولولو، مرکز ایالت هاوایی در آمریکا، حکم کرده است که فرمان رئیس جمهوری در مورد ممنوعیت سفر شهروندان شش کشور عمدتا مسلمان به آمریکا نمی‌تواند شامل پدر بزرگ، مادر بزرگ و برخی دیگر ... محدودیت فرمان مهاجرتی ترامپ بازهم کاهش یافت

ادامه

امریکا, جهان, حقوق بشر, خبر

پرستاران شهر بستون آمریکا برای افزایش حقوق خود دست به‌اعتصاب زدند

صدها پرستار ‘مرکز پزشکی تافتز’ روز چهارشنبه دست از کار کشیده و با تجمع در برابر بیمارستان این ‏مرکز در شهر بستون ایالت ماساچوست آمریکا، خواستار افزایش حداقل دستمزد شدند.‏   به نقل از تارنمای ‘سی. بی. اس.’ این تجمع به دنبال شکست گفت وگوهای ‘انجمن پرستاران ماساچوست’ با ‏مسولان مرکز پزشکی تافتز برای افزایش ... پرستاران شهر بستون آمریکا برای افزایش حقوق خود دست به‌اعتصاب زدند

ادامه

اعتراضات اجتماعی, امریکا, پرستاری, جهان, حقوق بشر, خبر

سرگئی لاوروف: عده‌ای می‌خواهند از کاه کوه بسازند

به نقل از اسکای نیوز، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه با اشاره به دیدار فرزند «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری ایالات متحده آمریکا با یک وکیل روس در مبارزات انتخاباتی اعلام کرد برخی افراد تلاش می‌کنند «از کاه کوه بسازند».   برخی از رسانه‌ها و شخصیت‌های آمریکایی معتقدند که دیدار اعضای تیم و خانواده ترامپ با این ... سرگئی لاوروف: عده‌ای می‌خواهند از کاه کوه بسازند

ادامه

امریکا, جهان, خبر, روسیه