سخنگوی کرملین: موضوع هسته ای ایران تنها از راه مسالمت آمیز قابل حل است

دیمیتری پسکوف سخنگوی کاخ کرملین، حل موضوع هسته ای ایران را تنها از راه مسالمت آمیز امکان پذیر دانست. به گزارش روز جمعه ایرنا به نقل از خبرگزاری تاس ؛ سخنگوی کاخ کرملین در نشستی اظهار داشت: مسکو معتقد است که مساله هسته ای ایران تنها باید از طریق مسالمت آمیز و دیپلماتیک حل و ... سخنگوی کرملین: موضوع هسته ای ایران تنها از راه مسالمت آمیز قابل حل است

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, تحلیل, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, شرق اروپا, صلح

تاکید وانگ یی بر ضرورت تقویت همکاری‌های طرفین توافق هسته‌ای ایران

وزیر امور خارجه چین در پی برگزاری نشست سه‌جانبه ایران، چین و روسیه درباره موضوعات پیرامون برنامه هسته‌ای ایران بر ضرورت تقویت همکاری‌های طرفین توافق هسته‌ای در راستای بازگشت به مذاکرات درباره برنامه هسته‌ای ایران تاکید کرد. به گزارش ایسنا، «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین در پی نشست سه‌جانبه ایران، چین و روسیه، امروز ... تاکید وانگ یی بر ضرورت تقویت همکاری‌های طرفین توافق هسته‌ای ایران

ادامه

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی, ایران, جهان, چین, خبر, روسیه, سازمان ملل, شرق آسیا, صلح, مذاکرات اتمی

اولیانوف: جایگزینی برای برجام وجود ندارد/ دیپلماسی واقعی تنها راه پیش‌رو است

سفیر و نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین با اشاره به توقف روند مذاکرات رفع تحریم‌ها در نتیجه کارشکنی غرب، تأکید کرد که این توافق همچنان مبنای هرگونه گفت‌وگوی جدید خواهد بود و هیچ جایگزین مشخصی برای آن وجود ندارد. به گزارش روز دوشنبه ایرنا، میخائیل اولیانوف در گفت‌وگو با نشریه «ایزوستیا» روسیه ... اولیانوف: جایگزینی برای برجام وجود ندارد/ دیپلماسی واقعی تنها راه پیش‌رو است

ادامه

آمریکا, اتریش, ایران, جهان, خاورمیانه, روسیه, غرب, گزارش

دستیار پوتین: روسیه و آمریکا توافق کردند تا درباره ایران گفتگو کنند

دستیار رئیس‌جمهور روسیه گفت: در جریان مذاکرات روسیه و آمریکا در ریاض، موضوع ایران مورد بررسی قرار گرفت. به گزارش خبرگزاری مهر، ریانووستی در کانال تلگرامی خود اعلام کرد که دستیار رئیس‌جمهور روسیه از رایزنی میان این کشور با آمریکا در خصوص ایران خبر داد. دستیار ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه در این خصوص گفت: در ... دستیار پوتین: روسیه و آمریکا توافق کردند تا درباره ایران گفتگو کنند

ادامه

آمریکا, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, عربستان, مذاکرات اتمی

بیانیه وزارت خارجه روسیه درباره سفر امروز لاوروف به تهران

وزارت امورخارجه روسیه اعلام کرد «سرگئی لاوروف» در سفر خود به تهران درباره موضوعات دوجانبه و بین‌المللی گفت‌وگو و رایزنی خواهد کرد. به گزارش ایسنا، وزارت امورخارجه روسیه امروز (سه‌شنبه) با انتشار بیانیه‌ای ضمن اعلام سفر «سرگئی لاوروف» وزیر امورخارجه این کشور به تهران خاطر نشان کرد که این سفر بنا به دعوت «سید عباس ... بیانیه وزارت خارجه روسیه درباره سفر امروز لاوروف به تهران

ادامه

افغانستان, ایران, ایمنی, جهان, خاورمیانه, خبر, خلیج فارس, روسیه, سوریه, شرق اروپا, قفقاز, مذاکرات اتمی

اتحادیه اروپا: ایران بدون تاخیر تعهدات برجامی را به طور کامل اجرا کند

اتحادیه اروپا روز سه شنبه ضمن تاکید بر اهمیت برجام برای امنیت جهانی از ایران خواست تا «بدون تاخیر» این توافق هسته ای را «به طور کامل» اجرا کند.

 

به گزارش یورونیوز ؛ بیانیه اتحادیه اروپا در واکنش به گزارش اخیر آژانس بین المللی انرژی اتمی صادر شده که در آن آمده است ذخیره اورانیوم غنی شده ایران تقریبا به هشت برابر حد مجاز در برجام رسیده است. اتحادیه اروپا ذخیره کنونی ۱۵۷۱.۶ کیلوگرمی اورانیوم غنی شده ایران را «خروج هشدارآمیز» تهران از حد و حدود مجاز در برجام ارزیابی کرده است.

 

اتحادیه اروپا همچنین حمایت خود را از تلاش برای حل اختلاف ها در چهارچوب توافق هسته ای با ایران و استفاده از ساز و کار حل اختلاف اعلام کرده است. در ابتدای بیانیه اتحادیه اروپا از خروج آمریکا از برجام و وضع مجدد تحریم ها علیه ایران ابراز تاسف شده است.

 

در این بیانیه همچنین از تلاش «بی طرفانه» و «حرفه ای» آژانس بین المللی انرژی اتمی و دبیرکل این نهاد برای بررسی و نظارت بر فعالیت های هسته ای ایران قدردانی شده است.

 

در گزارش اخیر آژانس بین المللی انرژی اتمی آمده است که ایران هم اکنون به غنی سازی اورانیوم تا سطح ۴.۵ درصد ادامه می‌دهد. این در حالی است که ایران بنا به برجام اجازه غنی سازی اورانیوم با غلظت بیش از ۳.۶۷ درصد را ندارد. در این گزارش همچنین آمده است که ایران اجازه بازدید از «دو سایت قدیمی» فعالیت های هسته‌ای را به این نهاد نداده است.

 

آژانس بین المللی انرژی اتمی علاوه بر این گزارش کرده است که ذخایر آب سنگین ایران از حد تعیین شده در برجام فراتر رفته است.

 

بریتانیا، فرانسه و آلمان که از طرف های امضاءکننده برجام محسوب می شوند نیز روز سه شنبه در بیانیه ای از ایران خواسته بودند که بدون تاخیر بیشتر اجرای تمامی تعهدات هسته ای خود طبق برجام را از سر بگیرد. تروئیکای اروپا ضمن حمایت از توافق هسته ای با ایران بر پایبندی خود به ادامه تلاش ها برای حفظ و اجرای برجام تاکید کرده بودند.

 

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در ماه مه سال ۲۰۱۸ (اردیبهشت ۱۳۹۷) خروج کشورش از توافق هسته ای با ایران را اعلام کرد. واشنگتن چند ماه بعد با وضع دوباره تحریم های هسته ای، اقتصاد ایران را تحت فشار گذاشت. این در حالی است که ایالات متحده به همراه آلمان، فرانسه، بریتانیا، چین و روسیه یکی از امضاءکنندگان توافق هسته ای با تهران بود. ایران یک سال پس از خروج آمریکا از برجام در اعتراض به عدم پایبندی طرف های اروپایی برجام به تعهدات شان، روند کاهش سطح پایبندی خود به توافق وین را آغاز کرد.

تروئیکای اروپایی خواستار همکاری کامل ایران با آژانس شدند

یک رسانه غربی گزارش داد که کشورهای انگلیس، آلمان و فرانسه در قطعنامه پیشنهادی به شورای حکام خواستار همکاری کامل ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شدند.

ادامه

المان, امریکا, انگلستان, ایران, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, روسیه, فرانسه, مذاکرات اتمی

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: ذخیره اورانیوم غنی‌شده ایران تقریبا به ۸ برابر حد مجاز رسیده است

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز جمعه در گزارشی که در اختیار کشورهای عضو شورای حکام قرار گرفته اعلام کرده که ذخیره اورانیوم غنی‌شده ایران تقریبا به هشت برابر حد مجاز در برجام رسیده است.

ادامه

المان, امریکا, انگلستان, ایران, جهان, چین, خبر, روسیه, فرانسه, مذاکرات اتمی

آمریکا معافیت‌های هسته‌ای ایران را لغو کرد

مایک پومپئو، وزیر خارجه آمریکا، روز چهارشنبه هفتم خرداد در بیانیه‌ای اعلام کرد که ایالات متحده معافیت‌‌های تحریمی پروژه‌های اتمی ایران مرتبط با توافق هسته‌ای موسوم به برجام را تمدید نخواهد کرد. وی همچنین از تحریم دو مقام اتمی ایران خبر داده است.

ادامه

امریکا, ایران, تحریم, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, مذاکرات اتمی

روسیه بار دیگر خواستار گسترش مکانیزم “اینستکس” شد

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین تأکید کرد که مکانیزم مالی “اینستکس” باید کالاهای تحریم شده بیشتری را برای ارسال به ایران پوشش داده و کشورهای خارج از اتحادیه اروپا هم بتوانند از این مکانیزم استفاده کنند.

ادامه

اتحادیه اروپا, المان, امارات, انگلستان, ایران, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, روسیه, فرانسه, مذاکرات اتمی