تجمع اعتراضی کارگران شهرداری دزفول، به نامشخص بودن وضعیت معوقات، اجرانشدن طرح طبقه‌بندی مشاغل و نبود امنیت شغلی

یک منبع کارگری در شهرداری دزفول به خبرنگار ایلنا گفت: گروهی از کارگران قرارداد حجمی شهرداری دزفول در ادامه بی‌توجهی کارفرما به وضعیت مطالبات معوقه، اعتراض صنفی برگزار کردند. به ادعای این کارگر؛ پرداخت مطالبات سنواتی، تسریع در اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل، به روز شدن حقوق‌ها و تامین امنیت شغلی مجموعه این مطالبات است. وی ... تجمع اعتراضی کارگران شهرداری دزفول، به نامشخص بودن وضعیت معوقات، اجرانشدن طرح طبقه‌بندی مشاغل و نبود امنیت شغلی

ادامه

امنیت شغلی, ایران, حقوق بشر, خبر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت

تجمع اعتراضی کارگران عملیاتی شرکت نفت فلات ‌قاره در لاوان

جمعه ۳۱ فرودین ۱۴۰۳ اهم مطالبات: حذف نفوذی‌ها و مدیران نالایق و فاسد، حذف سقف حقوق، اصلاح کف حقوق، حذف محدودیت حق سنوات بازنشستگی، اجرای کامل ماده ده و پرداخت معوقات آن، عودت مازاد مالیات کسر شده، اصلاح روش اخذ مالیات در مناطق عملیاتی

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت, نفتگران

خواست ماهیگیران: بهبود معیشت، بیمه، و تضمین امنیتِ شغلی است

سال نو فرارسید، اما معیشت هزاران ماهیگیر زحمتکش در شمال و جنوب کشور همچون سالیان گذشته نه‌تنها بهبود نیافته بلکه وخیم‌تر نیز شده‌ است. معیشت و امنیت شغلی ماهیگیران مانند دیگر کارگران و زحمتکشان رشته‌های صنعتی و خدماتی، با اجرای سیاست‌های نولیبرالی در رژیم ولایت ‌فقیه بیش از گذشته به‌مخاطره افتاده ‌است. ماهیگیران ۴ شهرستان ... خواست ماهیگیران: بهبود معیشت، بیمه، و تضمین امنیتِ شغلی است

ادامه

ایران, حقوق بشر, کارگران, ماهیگیران, معیشت, مقاله, نئولیبرالیسم

قراردادهای «حجمی» چیست و چگونه استثمار زحمتکشان را تشدید کرده‌ است

استخدام با قراردادهای “حجمی” که تحمیل شرایطی استثماری و وضعیتی دشوار در روند کار به زحمتکشان از ویژگی‌های اساسی‌اش است، در فروردین‌ماه سال ۱۳۹۱ با این عبارت به کانون صنفی کارفرمایان ابلاغ شد: “بر اساس مادهٔ ۱۷ قانون مدیریت خدمات کشوری- به دستگاه‌های اجرایی اجازه داده می‌‌شود از طریق مناقصه و با عقد قرارداد با ... قراردادهای «حجمی» چیست و چگونه استثمار زحمتکشان را تشدید کرده‌ است

ادامه

استثمار, ایران, حقوق بشر, عدالت اجتماعی, کارگری, مقاله

تجمع اعتراضی پرسنل راه آهن ناحیه اراک به پائین بودن حقوق و مزایا و وضعیت شغلی …

مکان؛ میدان راه آهن مقابل اداره کل این تجمع کارگران اراک طی فراخوانی از قبل داده شده انجام گرفته و باید گفت شرکت های قراردادی حاضر نیستند با قرار داد امضا شده با کارگران کار بکنند و باید گفت این تجمعات و اعتراضات و اعتصابات ادامه خواهد داشت یک منبع کارگری در راه‌آهن اراک به ... تجمع اعتراضی پرسنل راه آهن ناحیه اراک به پائین بودن حقوق و مزایا و وضعیت شغلی …

ادامه

امنیت شغلی, ایران, حقوق بشر, خبر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, کارگران, مبارزه طبقاتی, معیشت

کارگران کوت عبدالله: به آقای رئیسی هم نامه نوشتیم، دست یاری به سوی همه دراز کردیم اما کسی توجهی نکرد

کارگران شهرداری کوت عبدالله مطالبات خود را بیان کردند و گفتند: دیگر نه حرفی برای گفتن داریم و نه مسئولی مانده که از او کمک نخواسته باشیم. کل اهواز از حال و روز ما با خبرند.

 

کارگران شهرداری کوت عبدالله در تماس با ایلنا، مطالبات خود را بیان کردند و گفتند: «دیگر نه حرفی برای گفتن داریم و نه مسئولی مانده که از او کمک نخواسته باشیم. کل اهواز از حال و روز ما با خبرند.»

 

آن‌ها گفتند: «عیدی و سنوات سال گذشته را نگرفتیم و دو ماه از بیمه برایمان رد نشده است و حقوق ۴ ماه را علی‌الحساب دادند. پیش هر کس که می‌توانستیم رفتیم اما کسی توجهی نکرد.»

 

این کارگران سپس از مسئولان و اداراتی گفتند که برای گرفتنِ حقوق خود به آن‌ها مراجعه کردند:

 

«۱. چندین بار به استانداری مرکزی اهواز رفتیم اما کاری برای ما انجام ندادند وحتی یک بازرس هم نفرستادند تا وضعیت ما را پیگیری کند.

 

۲. به استانداری اهواز رفتیم اما آن‌ها هم پیگیر مطالبات ما نبودند.

 

۳. از دادستان کوت عبدالله در خواست کمک کردیم اما آن‌ها هم ما را یاری نکردند.

 

۴. بازرسی اطلاعات کوت عبدالله هم مطالبات ما را پیگیری نکرد. بازرسی اطلاعات کیانپارس اهواز هم رفتیم.

 

۵. حتی از امام جمعه کوت عبدالله کمک خواستیم.

 

۶. بارها روبه روی شهرداری کوت عبدالله جمع شدیم. گاهی از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ ظهر روبه‌روی شهرداری بودیم اما شهردار به ما توجهی نکرد.

 

۸. زمانی که آقای رئیسی به اهواز آمدند، به استقبال ایشان رفتیم و نامه‌ی خود را به ایشان دادیم و ایشان جواب نامه را به من پیامک کردند. در آن پیامک نوشته شد: « نامه شما درحال برسی است» اما هنوز جوابی غیر از این برایمان نیامده.

 

۹. اداره کار اهواز رفتیم و از کارفرما شکایت کردیم و حالا منتظر بررسی از سوی اداره کار هستیم.»

 

آن‌ها در پایان گفتند: «همه جا رفتیم و دیگر خسته شده‌ایم. می‌خواهیم از شهردار و کارفرما شکایت کنیم غیر از این راه‌حل دیگری نداریم. خدا شاهد است ما فقط حقوق ماه به ماه و پرداخت مرتب حق بیمه‌مان را می‌خواهیم فقط همین!»

 

یاد ابوالقاسم لاهوتی گرامی باد که گفت: چارۀ رنجبران، وحدت و تشکیلات است

مجلس و دولت فقط منافع طبقه‌ی خود را دنبال می‌کنند/ امید به اقدامات مجلس در قبال کارگران بیهوده است

یک فعال مستقل کارگری گفت: این مجلس هدفی جز پهن کردن فرش قرمز برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی نداشته و ندارد و نباید انتظار زیادی از مجلس یازدهم داشت.

ادامه

اختلاف طبقاتی, ایران, تحلیل, حقوق بشر, کارگری

تلاش مجلس ولایی برای ایجاد شکاف در بین کارگران و جدا کردن رسمی‌ها از پیمانی‌ها و تضعیف اعتصاب کارگران

ناصر چمنی گفت: امروز کارگران پیمانکاری این صنعت از فرط بیچارگی اعتراض می‌کنند و آن‌وقت مجلس تصمیم می‌گیرد که حق و حقوق کارگران رسمی را اضافه کند؟! اصلا نمی‌شود این تبعیض را قبول کرد و کارگران هم این وضعیت را تحمل نخواهند کرد.

ادامه

اختلاف طبقاتی, ایران, حقوق بشر, کارگری, گزارش