تعامل ارتش روسیه و چین روندهای جهانی را تثبیت می‌کند

وزیر دفاع چین گفت، تعامل بین نیروهای مسلح چین و روسیه نقش با ثبات کننده‌ای در روندهای جهانی و در شرایط متشنج و پر تلاطم بین‌المللی ایفا می‌کند. به گزارش ایسنا، «دونگ جون» وزیر دفاع چین در جریان گفت‌وگو با سرگئی شویگو همتای روسی خود در آستانه گفت: «در یک محیط متلاطم بین‌المللی به ویژه ... تعامل ارتش روسیه و چین روندهای جهانی را تثبیت می‌کند

ادامه

آسیای میانه, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا

چین: مواضع آمریکا در مورد روابط چین – روسیه ریاکارانه است

سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز سه شنبه ۲۳ آوریل در کنفرانس خبری در اشاره به اظهارات آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه ایالات متحده در انتقاد از روابط اقتصادی و تجاری چین و روسیه گفت: آمریکا در حالی که لایحه کمک به اوکراین را تصویب کرده، از طرفی دیگر، دست به اتهام بی‌اساسی علیه مبادلات ... چین: مواضع آمریکا در مورد روابط چین – روسیه ریاکارانه است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اقیانوسیه, اوکراین, تحلیل, جنایات جنگی, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا

کره شمالی رزمایش شبیه‌سازی ضدحمله هسته‌ای برگزار کرد

کره شمالی دوشنبه با نظارت و هدایت کیم جونگ اون رهبر این کشور رزمایش‌های شبیه‌سازی ضدحمله هسته‌ای برگزار کرد. به گزارش ایرنا، خبرگزاری مرکزی کره بامداد سه‌شنبه نوشت که کره شمالی دوشنبه سیستم سراسری مدیریت هسته‌ای موسوم به «ماشه هسته‌ای» را آزمایش کرد که در این رزمایش نیروهای توپخانه نیز به نشانه تقویت قابلیت‌های اتمی ... کره شمالی رزمایش شبیه‌سازی ضدحمله هسته‌ای برگزار کرد

ادامه

آمریکا, جهان, خبر, شبه جزیره کره, شرق آسیا, کره جنوبی, کره شمالی

چین: قدرت‌های بزرگ باید از رقابت در اقیانوس آرام جنوبی اجتناب کنند

وزیر امور خارجه چین، گفت: منطقه اقیانوس آرام جنوبی نباید به عرصه رقابت قدرت‌های بزرگ تبدیل شود و کمک‌ها به کشورهای این منطقه باید بدون شروط سیاسی انجام گیرد. به گزارش روز شنبه ایرنا از خبرگزاری رویترز، وانگ یی، امروز در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای خود در پاپوآ گینه نو، در جریان سفر ... چین: قدرت‌های بزرگ باید از رقابت در اقیانوس آرام جنوبی اجتناب کنند

ادامه

آسیا پاسیفیک, آمریکا, استرالیا, تایوان, جزایر سلیمان, چین, ژئوپلیتیک, شرق آسیا, گزارش

نشنال اینترست: چین موشک دانگ فنگ -۲۱ را برای غرق کردن ناو‌های هواپیمابر آمریکا ساخته است

رسانه آمریکایی روز شنبه نوشت یگان موشکی چین بیش از ۱۰۰۰ موشک معروف به «قاتل ناو‌های هواپیمابر» آمریکا را در اختیار دارد. به گزارش باشگاه خبرنگاران: یک رسانه آمریکایی روز شنبه در تحلیلی نوشت، راهبرد نظامی چین تمرکز قابل توجه بر گسترش زرادخانه موشک‌های بالستیک «دانگ فنگ- ۲۱» معروف به «قاتل ناو‌های هواپیمابر» برای مقابله ... نشنال اینترست: چین موشک دانگ فنگ -۲۱ را برای غرق کردن ناو‌های هواپیمابر آمریکا ساخته است

ادامه

آمریکا, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, شرق آسیا, گزارش

همزمان با افول نقش بین‌المللی آمریکا، سفر بزرگترین هیات تاریخ اتریش به چین

یک هیات بزرگ سیاسی و اقتصادی از اتریش روزهای شنبه تا پنجشنبه هفته آینده به چین سفر می کند که این سفر علاوه بر تاثیرش بر توسعه روابط دوجانبه این دو کشور، از اهمیت بالایی نیز در زمینه گرایش اتحادیه اروپا به تعریف اتحادهای جدید بین المللی برخوردار است.

 

بزرگترین هیات تجاری و دیپلماتیک تاریخ اتریش متشکل از ‘الکساندر فان در بلن’ رئیس جمهوری، ‘سباستین کورتس’ صدر اعظم، چهار وزیر کابینه و حدود ۲۰۰ نماینده از حدود ۱۷۰ شرکت اتریشی شامل رئیس و نمایندگی از اتاق بازرگانی فدرال اتریش ، هفته آینده برای توسعه روابط سیاسی و اقتصادی عازم چین می شود.

 

‘کارین کنایسل’ وزیر امور خارجه، ‘الیزابت کوشتینگر’ وزیر محیط زیست، ‘مارگارت شرامبوک’ وزیر اقتصاد و ‘نوربرت هوفر’ وزیر امور زیرساختهای اتریش رئیس جمهوری و صدر اعظم را در این سفر همراهی می کنند. این هیات بزرگ علاوه بر پکن از شهر ‘چنگدو’ نیز بازدید میکند و در جریان آن سرکنسولگری اتریش در این شهر گشایش می یابد.

 

فان در بلن در این سفر با مقامات مختلف شامل رئیس جمهوری ، نخست وزیر و رئیس پارلمان چین دیدار و گفت و گو خواهد کرد.

 

به گزارش رسانه های اتریشی، هدف این سفر تقویت و گسترش روابط دوجانبه در زمینه های مختلف تجاری، علمی، فرهنگی و زیست محیطی است و همکاری در زمینه هایی مانند پروژه های مربوط به المپیک زمستانی ۲۰۲۰ در چین و همچنین پروژه های پژوهشی مورد بررسی قرار می گیرد. انتظار می رود که توافقهای مختلفی بین شرکتهای اتریشی و چین به امضاء برسد.

 

سفر بی سابقه هیات بزرگی از اتریش به چین همچنین با توجه به اینکه این کشور بزودی ریاست دوره ای اتحادیه اروپا را عهده دار می شود، از اهمیتی فراتر از روابط دوجانبه برخوردار است و حامل پیامهای مهمی در زمینه خط مشی دیپلماتیک و ائتلاف سازی بین المللی اتحادیه اروپا است.

 

الکساندر فان در بلن رئیس جمهوری اتریش روز سه شنبه (دیروز) در پیامی توییتری، در این باره نوشت: چین پس از آمریکا دومین اقتصاد بزرگ جهان را دارد، اما اگر کشورهای اتحادیه اروپا یکجا در نظر بگیریم چین سومین اقتصاد بزرگ جهان است. من از این لحاظ به عنوان رئیس جمهوری یک کشور اروپایی به چین سفر می کنم.

 

فان در بلن همچنین نوشت: ریاست آینده اتریش بر اتحادیه اروپا (در نیمه دوم سال ۲۰۱۸) به این سفر اهمیت مضاعفی می دهد. اتحادیه اروپا و چین شریکان مهم جهانی به عنوان مثال درباره مسائلی مانند مبارزه با تغییرات آب و هوایی هستند.

 

کورتس صدر اعظم اتریش نیز بر اهمیت چین به عنوان یک عضو دائم شورای امنیت در روابط بین المللی تاکید کرده است.

 

چین با رشد اقتصادی حدود ۶ درصدی یکی از شریکان مهم تجاری اروپا هم به شمار می رود و هم اکنون بیش از ۹۰۰ شرکت اتریشی در چین فعالیت دارند. در این زمینه طرح بزرگ ‘کمربند و جاده’ چین نیز از مسائل مورد بررسی در سفر هیات اتریشی به چین است که می تواند به مسیرهای جدید و مهم تامین نیازهای تجاری اروپا در آینده کمک کند.

 

این در حالیست که با رویکردهای جدید سیاست خارجی ایالات متحده آمریکا ، گرایش اتحادیه اروپا به ائتلاف سازی های جدید بین المللی و استقلال بیشتر در زمینه های دفاعی و امنیتی افزایش یافته است. گزارش سالیانه کنفرانس امنیتی مونیخ در بهمن ماه پارسال با پیش بینی دورانی از نامعلومی ها و تردیدهای بیشتر در عرصه جهانی درمورد تشدید برخی بحرانها در سال ۲۰۱۸ هشدار داد و تاکید کرد که با افول نقش بین المللی آمریکا، اروپا باید آینده خود را تعریف کند.

 

همچنین شورای اروپایی روابط خارجی (ECFR) اواسط شهریورماه (اواخر سپتامبر) پارسال در یک بولتن پژوهشی با بیان اینکه ‘فرسایش نرم برجام یکی از نبردها در سطح جهانی است’، بر لزوم بازاندیشی اروپا در ماهیت نظام بین المللی و ائتلاف سازی های جدید برای مقابله با دولت آمریکا تاکید کرده بود.

 

در بولتن این موسسه اروپایی در ارتباط با وضع نظم جهانی آمده است: برخی از نبردها در سطح جهانی آغاز شده که تصمیم دولت آمریکا برای خروج از توافق آب و هوایی پاریس، حمله به مقررات حل و فصل مناقشه در سازمان تجارت جهانی و فرسایش نرم توافق هسته ای ایران از جمله این نبردها هستند.

 

این موسسه پژوهشی اروپایی افزوده است: تمام این مسائل نشان می دهند که بزرگترین چالش اروپا در سالهای آینده بازاندیشی در روابط دو سوی آتلانتیک و ماهیت نظام بین المللی است.

 

بدین ترتیب سفر بی سابقه بزرگترین هیات تجاری و دیپلماتیک تاریخ اتریش را به کشور چین می توان نقطه عطفی در تلاشهای اتحادیه اروپا برای حرکت به سمت نظم بین المللی جدید پساآمریکایی ارزیابی کرد.

ایرنا

مبارزه با آلودگی هوا در چین هزاران کارگر را بیکار و۴۰ درصد از کارخانه‌ها را تعطیل کرد

به نقل از مجله آمریکایی فوربس، دولت چین در یک سال گذشته ۱۰ هزار کارخانه را به خاطر کنترل آلودگی هوا تعطیل کرده است. همچنین قرار است کارخانه‌ها و کارگاه‌های بیشتری در سال جاری میلادی تعطیل شوند.

ادامه

جهان, چین, خبر, شرق آسیا, محیط زیست

کره شمالی؛ خلع سلاح هسته‌ای به‌سئول و واشنگتن بستگی دارد

خبرگزاری رسمی کره جنوبی امروز چهارشنبه گزارش کرد ‘کیم جونگ اون’ رهبر کره شمالی بر عاری سازی شبه جزیره کره از سلاح اتمی و خلع سلاح هسته ای تاکید کرده اما آن را وابسته به اقدامات آمریکا و کره جنوبی دانسته است.

ادامه

امریکا, جهان, چین, خبر, خلع سلاح هسته‌ای, کره جنوبی, کره شمالی

گزارش‌های تایید نشده از سفر غیرمنتظره رهبر کره شمالی به چین

بر اساس گزارش ها کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی سفری غیرمنتظره به چین داشته است ؛ این نخستین سفر کیم جونگ اون به خارج از مرزهای کشورش از زمان به قدرت رسیدن در سال ۲۰۱۱ محسوب می‌شود.

ادامه

جهان, چین, خبر, ژاپن, کره جنوبی, کره شمالی