ایرلند: اسرائیل انتقام را جایگزین منطق کرده است/ هشدار ایتالیا به اسرائیل: از افزایش تنش‌ها در منطقه خودداری کنید

سیمون هریس نخست وزیر ایرلند بار دیگر بر شناسایی کشور مستقل فلسطین تاکید کرد و گفت که اسرائیل انتقام را جایگزین منطق کرده است. به گزارش ایرنا، هریس سه‌شنبه شب در مصاحبه با سی. ان. ان گفت: در حال حاضر، اقدامات دولت نتانیاهو در رابطه با ایجاد فاجعه انسانی در غزه و تاثیر آن بر ... ایرلند: اسرائیل انتقام را جایگزین منطق کرده است/ هشدار ایتالیا به اسرائیل: از افزایش تنش‌ها در منطقه خودداری کنید

ادامه

اسراییل, ایتالیا, ایرلند, جنوب اروپا, جهان, خاورمیانه, خبر, زنان, غرب اروپا, فلسطین, کودکان

چین گزارش انگلیس درباره هنگ کنگ را رد کرد

چین امروز سه‌شنبه، از انگلیس خواست تا از مداخله در امور هنگ کنگ و همدستی با مجرمان و آشوبگرانی که امنیت ملی چین را تضعیف می‌کنند، دست بردارد. به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری شینهوا، لین جیان سخنگوی وزارت امور خارجه چین در نشستی خبری در پاسخ به سوالی درباره تهمت‌های ... چین گزارش انگلیس درباره هنگ کنگ را رد کرد

ادامه

آزادی, انگلیس, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, شرق آسیا, غرب اروپا, هنگ کنگ

ورود مربیان نظامی و پدافند هوایی روسیه به نیجر

منابع خبری بامداد جمعه از استقرار مربیان نظامی و پدافند هوایی روسیه در نیجر در پی لغو توافق نظامی این کشور با آمریکا، خبر دادند. به گزارش ایرنا از خبرگزاری رویترز، تلویزیون دولتی نیجر گزارش داد که مربیان نظامی روسیه با یک هواپیمای حامل تجهیزات نظامی وارد این کشور شدند. بر اساس این گزارش، در ... ورود مربیان نظامی و پدافند هوایی روسیه به نیجر

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, تروریسم, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, غرب آفریقا, غرب اروپا, فرانسه, نیجر

ایرلند: به تعویق انداختن اعلام کشور مستقل فلسطین قابل قبول نیست

مایکل مارتین وزیر خارجه ایرلند در اظهاراتی با بیان اینکه شک نکنید که به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین به زودی اتفاق خواهد افتاد، گفت: به تعویق انداختن اعلام کشور مستقل فلسطین دیگر قابل قبول نیست. به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا به نقل از تارنمای خبری بارون، وزیر خارجه ایرلند با اشاره به ارائه پیشنهاد ... ایرلند: به تعویق انداختن اعلام کشور مستقل فلسطین قابل قبول نیست

ادامه

آفریقای جنوبی, اسپانیا, اسراییل, اسلواکی, ایرلند, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, سازمان ملل, صلح, غرب اروپا, فلسطین, گزارش, مالت, نسل‌کشی

دست خون‌آلود فرانسه در نسل‌کشی غزه

یک مقام فرانسوی که در پارلمان اروپا نیز حضور دارد تاکید کرد فرانسه با ارسال سلاح به اسرائیل در کشتار مردم غزه دخیل است. به گزارش باشگاه خبرنگاران: مانون اوبری، نماینده فرانسه در پارلمان اروپا در جریان حضور در برنامه Grand Rendez-Vous از موضع دولت کشورش در قبال جنگ اسرائیل در نوار غزه که وارد ... دست خون‌آلود فرانسه در نسل‌کشی غزه

ادامه

اروپا, استعمار, اسراییل, تحلیل, جهان, سازمان ملل, غرب اروپا, فرانسه, فلسطین, نسل کشی

فرجام برکسیت؛ بریتانیا پس از ۴۷ سال از اتحادیه اروپا جدا شد

بریتانیا پس از ۴۷ سال و با طی فرایندی دشوار که به بهای برگزاری همه‌پرسی، انتخابات زودرس و حتی استعفا تمام شد، بالاخره در ساعت بیست و سه شامگاه جمعه ۳۱ ژانویه ۲۰۲۰ به وقت لندن، رسما راه خود را از اتحادیه اروپا جدا کرد.

 

به گزارش یورونیوز؛ از زمانی که ملکه الیزابت دوم طی سخنانی اولویت اصلی کشورش را خروج از اتحادیه اروپا اعلام کرد، سه نخست وزیر این کشور تمام تلاش خود را به خرج دادند تا به این خواست که رای مردم در همه پرسی را نیز پشت خود داشت، جامه عمل بپوشانند.

 

بوریس جانسون، نخست وزیر فعلی بریتانیا پس از کسب پیروزی چشم‌گیر در انتخابات زودرس پارلمانی خیال خود را از تصویب توافق بدست آمده با سران اتحادیه اروپا در پارلمان کشورش راحت کرد. آقای جانسون سرانجام روز جمعه ۴ بهمن / ۲۴ ژانویه توافق برکسیت را که به تایید پارلمان رسیده بود رسما امضا کرد تا مقدمات اجرای این حکم طلاق و آغاز دوره انتقالی از نخستین ساعات بامداد شنبه یکم فوریه شکل بگیرد.

 

بدین ترتیب شامگاه ۳۱ ژانویه سرانجام و پایان سه سال و نیم سردرگمی و هیاهو برای مردم بریتانیا بود.

 

در آن سو نیز اتحادیه اروپا با احترام به تصمیم مردم و مقام‌های بریتانیا برای این جدایی مقدمات پی‌گیری نوعی جدید از روابط با این کشور را آغاز کرد. ساعاتی پیش از نیمه‌شب جمعه، پرچم‌های بریتانیا در برابر مقر پارلمان اروپا در بروکسل پایین کشیده شد و نمایندگان بریتانیا کرسی‌های این پارلمان را ترک کردند.

 

آغاز جدایی بریتانیا از اتحادیه اروپا در شامگاه جمعه با نورافشانی و تصویر شمارش معکوس روی دیوار دفتر نخست وزیری این کشور واقع در شماره ده خیابان داونینگ نقش بست.

 

دوران پسابرکسیت

 

حضور فیزیکی بریتانیا در نهاد‌های اتحادیه اروپا از روز شنبه یکم فوریه دیگر به شکل سابق دنبال نخواهد شد اما در دوره انتقالی یازده ماهه‌ پیش رو نوع روابط میان بریتانیا و اتحادیه اروپا به شکل سابق و دست نخورده باقی خواهد ماند. این مسئله در زندگی روزمره مردم عادی از حیث تردد، داد و ستد و جابجایی و نیز انجام معاملات تجاری صدق خواهد کرد.

 

دو طرف تا ۳۱ دسامبر سال جاری میلادی بر سر جزئیات دقیق روابط تجاری و دیگر تعاملات چانه زنی خواهند کرد و پس از آن دوره پسا برکسیت فرا خواهد رسید.
جانسون: برگ تازه‌ای از تاریخ بریتانیا آغاز شد

 

همزمان با خروج رسمی بریتانیا از اتحادیه اروپا در «برکسیت دی» یا روز موعود برکسیت، بوریس جانسون، نخست وزیر بریتانیا و نایجل فاراژ، رهبر حزب برکسیت طی سخنانی ضمن اشاره به چگونگی رقم خوردن این جدایی به ترسیم گوشه‌ای از چشم انداز سیاسی و اقتصادی کشورشان در دوره پسابرکسیت پرداختند.

 

بوریس جانسون در سخنرانی خود در واپسین دقایق شامگاه جمعه، برکسیت را «نه پایان، بلکه آغاز برگ تازه‌ای از تاریخ بریتانیا» خواند و تاکید کرد: «به رغم هر گونه مانعی که بر سر راه ما قرار گیرد، حرکت به سوی موفقیت ادامه خواهد داشت.»

 

نخست وزیر بریتانیا همچنین از برکسیت به عنوان یک «توافق قابل توجه و چشم‌گیر» نام برد و در عین حال تصریح کرد که «زمان یک دوره جدید برای همکاری دوستانه با اتحادیه اروپا» فرا رسیده است.

 

بریتانیا، نخستین عضو جدا شده از اتحادیه اروپا

 

بریتانیا به عنوان نخستین کشوری که از اتحادیه اروپا خارج می‌شود، در طول دوره انتقالی علاوه بر چانه زنی با اتحادیه اروپا فرصت مناسبی پیش رو خواهد داشت تا فارغ از چارچوب و محدودیت‌های پیشین با شرکای اقتصادی خود از جمله ایالات متحده آمریکا، چین و دیگر قطب‌های اقتصادی جهان بر سر تعامل و همکاری‌های جدید وارد مذاکره شود.

 

از سوی دیگر بریتانیای پس از برکسیت در خصوص نحوه پذیرش مهاجران نیز تغییراتی را در قوانین خود ایجاد خواهد کرد و احتمالا اولویت آن بر اساس امتیازبندی و نیز جذب نخبه‌های علمی تعیین خواهد شد. محققانی که ویزای ویژه استعدادهای علمی و پژوهشی را دریافت می‌کنند همچنین نیازی به ارائه پیشنهاد کاری پیش از ورود به بریتانیا ندارند و به لحاظ اداری روند پذیرش آنان سریع خواهد بود.

رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ خواستار ایجاد سپر هسته‌ای مشترک با فرانسه شد

رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ در آستانه برگزاری این اجلاس مهم با اشاره به اینکه اروپا دیگر نمی‌تواند به حمایت‌های آمریکا تکیه کند، خواستار مذاکرات آلمان با فرانسه برای تشکیل یک سپر هسته‌ای مشترک شد.

ادامه

اتحادیه اروپا, المان, امریکا, ایران, ترکیه, جهان, چین, خبر, روسیه, غرب اروپا, فرانسه

مخالفت ۱۳۳ نماینده انگلیس با طرح «معامله قرن»

۱۳۳ نماینده پارلمان انگلیس در نامه‌ای به نخست وزیر این کشور بر لزوم مخالفت دولت لندن با طرح ادعایی رئیس جمهوری آمریکا برای صلح خاورمیانه موسوم به «معامله قرن» تاکید کردند.

ادامه

اسراییل, امریکا, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, غرب اروپا, فلسطین

پامپئو چین را “تهدید اصلی” عصر حاضر خواند

وزیر خارجه آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با همتای انگلیسی خود چین را تهدید اصلی دوران کنونی دانست و تاکید کرد که آمریکا و متحدانش باید مطمئن شوند که قدرت نظامی و فنی برای اینکه تضمین شود قرن حاضر با اصول غرب اداره شود را دارا هستند.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, انگلستان, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, شرق آسیا, غرب اروپا