چین: مواضع آمریکا در مورد روابط چین – روسیه ریاکارانه است

سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز سه شنبه ۲۳ آوریل در کنفرانس خبری در اشاره به اظهارات آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه ایالات متحده در انتقاد از روابط اقتصادی و تجاری چین و روسیه گفت: آمریکا در حالی که لایحه کمک به اوکراین را تصویب کرده، از طرفی دیگر، دست به اتهام بی‌اساسی علیه مبادلات ... چین: مواضع آمریکا در مورد روابط چین – روسیه ریاکارانه است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اقیانوسیه, اوکراین, تحلیل, جنایات جنگی, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا

آمریکا، اروپا را درهم شکست

اروپا به یک رعیت کامل تبدیل شده است. به گزارش اسپوتنیک، والنتینا ماتوینکو، رئیس شورای فدراسیون روسیه به اسپوتنیک گفت که آمریکایی‌ها اروپا را درهم شکستند و آن را دست نشانده خود کردند، آنها به سادگی اروپایی‌ها را “سرکوب” کردند. وی در ادامه افزود: «آمریکایی‌ها به سادگی اروپا را زیر پا گذاشتند. آن را به ... آمریکا، اروپا را درهم شکست

ادامه

آمریکا, اروپا, اقتصادی, امنیتی, تحلیل, جهان, روسیه

کشور‌های بریکس می‌توانند به‌طور مشترک در برابر استعمار دیجیتال مقاومت کنند

رئیس موسسه کریبروم روسیه با اشاره به موفقیت بریکس در پیاده سازی ارز دیجیتال خود، این گروه را در برابر استعمار دیجیتال مقاوم دانست. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ ایگور آشمانوف، رئیس موسسه کریبروم و عضو شورای حقوق بشر روسیه تاس گفت که کشور‌های عضو بریکس قادر خواهند بود مشترکاً در برابر استعمار ارزدیجیتال مقاومت کنند. ... کشور‌های بریکس می‌توانند به‌طور مشترک در برابر استعمار دیجیتال مقاومت کنند

ادامه

استعمار, اقتصادی, تحلیل, جهان, خبر, روسیه

خطر افزایش دما اروپا را تهدید می‌کند

یک گزارش جدید نشان‌ می‌دهد اروپا تقریبا دو برابر بیشتر از میانگین نرخ جهانی درحال گرم‌شدن است؛ این گزارش تأثیرات تغییرات آب و هوایی در اروپا را بررسی و تاکید کرده است که این گرمایش، وقوع سیل و خشکسالی را تشدید می‌کند. به گزارش خبرگزاری آلمان؛ سازمان هواشناسی سازمان ملل متحد و آژانس آب و ... خطر افزایش دما اروپا را تهدید می‌کند

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, ایتالیا, جهان, خبر, محیط زیست

بلومبرگ: چین همچنان بزرگترین کمک کننده به رشد اقتصادی جهان در ۵ سال آینده خواهد بود

بر اساس پیش‌بینی «بلومبرگ»، چین در پنج سال آینده بیشترین سهم را در رشد اقتصاد جهانی خواهد داشت، به طوری که سهم چین از مجموع کشورهای G7 فراتر رفته و تقریباً دو برابر ایالات متحده خواهد بود. به گزارش رادیو بین‌المللی چین؛ محاسبات بلومبرگ در این هفته بر اساس آخرین داده‌های پیش‌بینی اقتصادی «صندوق بین‌المللی ... بلومبرگ: چین همچنان بزرگترین کمک کننده به رشد اقتصادی جهان در ۵ سال آینده خواهد بود

ادامه

اقتصادی, اندونزی, جهان, چین, ژئوپلیتیک, صندوق بین‌المللی پول, هندوستان

روسیه درخواست ترامپ را رد کرد

سخنگوی رئیس جمهوری روسیه در واکنش به پیشنهاد دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا برای بازگشت روسیه به گروه کشورهای صنعتی موسوم به (G7)، گفت که مسکو نیازی به حضور در چنین چارچوبی ندارد.

 

ترامپ امروز جمعه اعلام کرد که روسیه باید به گروه کشورهای صنعتی بازگردد و حضور این کشور در نشست های این گروه ضروری است.

 

دیمیتری پسکوف سخنگوی رئیس جمهوری روسیه در واکنش به سخنان ترامپ به رسانه های روسیه گفت: حضور در این گروه چندان اهمیت ندارد و تمرکز مسکو فعالیت در چارچوب های دیگر است.

 

آمریکا، انگلیس، کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا و ژاپن کشورهای عضو جی هفت حدود ۵۰ درصد اقتصاد جهان را در اختیار دارند.

 

با ملحق شدن مسکو در سال ۱۹۹۸ نام این گروه «جی هشت» شد، ولی پس از الحاق شبه جزیره کریمه به روسیه از سال ۲۰۱۴ و پایان دادن به عضویت این کشور، این گروه دوباره جی هفت نام گرفت.

 

از دیگر حاشیه های نشست امسال گروه کشورهای صنعتی که در کبک کانادا در حال برگزاری است می توان به اختلافات شدید میان آمریکا و متحدان غربی به دلیل اعمال تعرفه بر واردات فولاد و آلومینیوم از این کشورها اشاره کرد.

 

ترزا می نخست وزیر انگلیس قرار است با سران هفت کشور عضو گروه به استثنای رئیس جمهوری آمریکا در کانادا مذاکرات رسمی داشته باشد.
انتظار نمی رود که ترامپ زمان زیادی را در کبک کانادا برای حضور در اجلاس گروه هفت سپری کند.

 

سران انگلیس، کانادا، آلمان، فرانسه، ایتالیا و ژاپن قرار است در اجلاس گروه هفت نگرانی خود را در مورد اعمال تعرفه بر واردات فولاد و آلومینیوم از سوی آمریکا را به ترامپ منتقل کنند.

 

در همین حال، کمیسیون اروپا تایید کرده که قصد دارد از ماه جولای (تیر ماه) با اعمال تعرفه های متقابل بر برخی کالاهای آمریکایی، اقدام آمریکا در وضع تعرفه بر واردات فولاد و آلومینیوم را تلافی کند.

 

به گزارش ایرنا، ترامپ چندی پیش بر واردات فولاد و آلومینیوم به آمریکا تعرفه وضع کرد و آنها را به ترتیب به ۲۵ و ۱۰ درصد رساند.

 

ترامپ گفته که این تصمیم را برای مقابله با «تهدید علیه امنیت ملی» آمریکا اتخاذ کرده است.

 

این اقدام با اعتراض شدید اتحادیه اروپا و دو همسایه آمریکا یعنی کانادا و مکزیک مواجه شده است. این کشورها در سازمان تجارت جهانی از آمریکا شکایت کرده و متقابلا تعرفه واردات برخی کالاها از آمریکا را افزایش داده اند.

 

خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز در گزارشی در همین زمینه نوشت، انتظار می‌رود رئیس جمهوری ایالات متحده با برخورد نه چندان گرم کانادای میزبان و همچنین برخی دیگر از متحدان غربی آمریکا در این نشست روبرو شود.

 

ولادیمیر پوتین در خصوص اقدام جدید آمریکا علیه متحدان غربی این کشور گفته است که اسم دیگری جز تحریم نمی توان بر روی این اقدام آمریکا گذاشت و کشورهای غربی که همواره حامی آمریکا در تحریم دیگران (روسیه) بودند، برای نخستین بار با پیامدهای تحریم از سوی آمریکا مواجه می شوند.

ایرنا

وزیر خارجه آلمان: دیگر نمی‌توانیم اختلافات با آمریکا را لاپوشانی کنیم

وزیر امور خارجه آلمان با انتقاد شدید از سیاست های رئیس جمهور آمریکا تاکید کرد که ما دیگر نمی توانیم درباره اختلافات با واشنگتن پرده پوشی کنیم.

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, المان, امریکا, جهان, خبر

در آستانه نشست گروه هفت؛ معترضان کانادایی پرچم انگلیس را آتش زدند

معترضان کانادایی روز جمعه به نشانه اعتراض به برگزاری اجلاس گروه هفت در خیابان های کانادا تظاهرات کردند و پرچم برخی کشورهای عضو از جمله انگلیس را آتش زدند.

ادامه

المان, امریکا, امریکای شمالی, انگلستان, ایتالیا, جهان, خبر, ژاپن, فرانسه, کانادا

مخالفت ۵ کشور «گروه بریکس» با نظام تک قطبی جهانی به ریاست آمریکا

روزنامه «کامرسانت»،چاپ مسکو، امروز نوشت: سه هفته دیگر در شهر “ژوهانسبورگ”، نشست سران «گروه بریکس» (اتحاد غیررسمی کشورهای برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی) برگزار خواهد شد. به منظور فراهم‌سازی مقدمات نشست رهبران این پنج کشور روز گذشته دوشنبه در پایتخت آفریقای جنوبی وزرای امورخارجه این کشورها گردهم جمع شدند.

ادامه

افریقای جنوبی, اقتصادی, امریکا, برزیل, جهان, چین, خبر, روسیه, هندوستان

فرانسه و کانادا در جستجوی جبهه‌ای واحد در مقابل دونالد ترامپ

در آستانۀ نشست گروه هفت قدرت اقتصادی جهان در “کِبِک” کانادا، جاستین ترودو، نخست وزیر این کشور، و امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه، چهارشنبه ششم ژوئن در اوتاوا با یکدیگر ملاقات و حمایت خود را از چندجانبه گرایی قوّی در مناسبات بین المللی اعلام کردند.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, ایران, جهان, خبر, فرانسه, کانادا