بلومبرگ: چین همچنان بزرگترین کمک کننده به رشد اقتصادی جهان در ۵ سال آینده خواهد بود

بر اساس پیش‌بینی «بلومبرگ»، چین در پنج سال آینده بیشترین سهم را در رشد اقتصاد جهانی خواهد داشت، به طوری که سهم چین از مجموع کشورهای G7 فراتر رفته و تقریباً دو برابر ایالات متحده خواهد بود. به گزارش رادیو بین‌المللی چین؛ محاسبات بلومبرگ در این هفته بر اساس آخرین داده‌های پیش‌بینی اقتصادی «صندوق بین‌المللی ... بلومبرگ: چین همچنان بزرگترین کمک کننده به رشد اقتصادی جهان در ۵ سال آینده خواهد بود

ادامه

اقتصادی, اندونزی, جهان, چین, ژئوپلیتیک, صندوق بین‌المللی پول, هندوستان

گزارش‌هایی از پیکار و زندگی مردم

افزایش شاخص فلاکت: دستکاریِ رژیم در “آمار”ها واقعیت امر را تغییر نمی‌دهد آغاز سال نو در اوضاع‌واحوال ادامه و تشدید بحران‌های اقتصادی و بدون وجود کورسوی امیدی در چشم‌انداز شرایط کار و زندگی زحمتکشان و بهبود آن، شادی نوروز و طراوت بهار را به‌کام آنها تلخ کرده است. ارزیابی‌های جدید از قرار گرفتن ۳۰ درصد ... گزارش‌هایی از پیکار و زندگی مردم

ادامه

آزادی, استبداد, اقتصادی, تحریم, حقوق بشر, دانشجویی, روزنامه نگاران, زنان, سیاسی, صندوق بین‌المللی پول, فقر, قضایی, کارگری, معلمان, معیشت, مقاله

صندوق بین‌المللی پول۸۸۰ میلیون دلار به اوکراین داد

سومین فقره از تسهیلات صندوق بین‌المللی پول به مبلغ ۸۸۰ میلیون دلار به اوکراین رسید. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، اوکراین سومین فقره از تسهیلات صندوق بین‌المللی پول به مبلغ ۸۸۰ میلیون دلار را دریافت کرد. «دنیس شمیهال»، نخست‌وزیر اوکراین روز سه‌شنبه اعلام کرد که اوکراین در چارچوب برنامه مالی جدید، سومین ... صندوق بین‌المللی پول۸۸۰ میلیون دلار به اوکراین داد

ادامه

آمریکا, افغانستان, اقتصادی, اوکراین, خبر, روسیه, شرق اروپا, صندوق بین‌المللی پول, غرب

شعار واقعی سال ۱۴۰۳خامنه‌ای: تشدید استثمار نیروی کار در راه «حفظ نظام»

در سال گذشته وضع معیشت اکثر مردم کشور، یعنی طبقۀ کارگر و دیگر زحمتکشان شاغل در شهرها و روستاها و بازنشستگان، نه‌تنها بهتر نشد، بلکه بدتر هم شد. شواهد حاکی از آن است که این روند امسال نیز ادامه خواهد داشت. همهٔ وعده‌های دولت رئیسی، همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد، سراپا پوچ بود و اَبَربحران‌های چندوجهی ... شعار واقعی سال ۱۴۰۳خامنه‌ای: تشدید استثمار نیروی کار در راه «حفظ نظام»

ادامه

آمریکا, استبداد, استثمار, اسلام سیاسی, اقتصادی, امپریالیسم, ایران, بانک جهانی, جهان, حقوق بشر, خصوصی‌سازی, صندوق بین‌المللی پول, کارگری, معیشت, مقاله, نئولیبرالیسم

نبودِ شرایط ایمنی و افزایش سوانح کار نتیجهٔ سیاست‌های ضد کارگری مقررات‌زدایی و خصوصی‌سازی است!

فجایع ناشی از نبود بهداشت و ایمنی در محیط‌های کار در عرصه‌های گوناگون تولید، معدن‌ها، پالایش و استخراج نفت و گاز، و فعالیت‌های خدماتی و درمانی را می‌توان هر روز در اخبار ناگوار سوانح کار مشاهده کرد. مصدوم شدن و جان باختن هر روزهٔ کارگران در حین رفت و آمد به محل کار، در محل ... نبودِ شرایط ایمنی و افزایش سوانح کار نتیجهٔ سیاست‌های ضد کارگری مقررات‌زدایی و خصوصی‌سازی است!

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, استبداد, استثمار, ایران, ایمنی, بانک جهانی, بنگلادش, جهان, حقوق بشر, خصوصی‌سازی, سرمایه‌داری, صندوق بین‌المللی پول, کارگری, محیط زیست, هندوستان

رئیس‌جمهور اکوادور در مناطق دولتی منع آمد و شد شبانه اعلام کرد

رئیس جمهور اکوادور در حکمی اعلام کرد، در حالی که وضعیت فوق‌العاده در این کشور به قوت خود پابرجاست، مردم بین ساعت ۲۰ تا پنج صبح اجازه دسترسی به مناطق نزدیک به ساختمان‌های دولتی و تاسیسات استراتژیک را ندارند.

 

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، لنین مورنو، رئیس جمهور اکوادور پس از یک هفته اعتراضات خشونت‌آمیز ضد ریاضت اقتصادی در این کشور آمریکای لاتین، روز سه‌شنبه این دستور منع آمد و شد شبانه را اعلام کرد. مورنو که پنجشنبه گذشته به خاطر این راهپیمایی‌های اعتراضی سراسری وضعیت فوق‌العاده اعلام کرده بود، مقر دولتی خود را به شهر ساحلی گوایاکیل منتقل کرده است.

 

این دستور منع آمد و شد شبانه به دنبال درگیری‌های شدید میان نیروهای پلیس و معترضان در اطراف ساختمان کنگره اکوادور در کیتو، پایتخت این کشور صادر شد.

 

بر اساس گزارشات رسانه‌ای، معترضان وارد این ساختمان دولتی شده، از محدوده امنیتی عبور کرده و باعث شدند قانون‌گذاران فعالیت خود را متوقف کنند.

 

پس از آنکه مورنو به عنوان بخشی از اصلاحات اقتصادی یک سری برنامه‌های ریاضتی را اعلام کرد، اکوادور گرقتار اعتراضات شدید و خشونت‌آمیز شد. کاهش یارانه‌های دولتی که یکی از این برنامه های ریاضت اقتصادی است، بخشی از تعهد دولت اکوادور در برابر وامی است که از صندوق بین‌المللی پول دریافت کرده است.

 

توافقی که با صندوق بین‌المللی پول صورت گرفته حذف یارانه سوخت را ملزم می‌سازد که شامل کاهش تعداد روزهای تعطیل کارمندان دولت، تغییراتی در مزایای بازنشستگی و کاهش میزان خسارت پرداختی به برخی کارگران قراردادی می‌باشد.

 

اقتصاد اکوادور به خاطر رهبری قبلی بدهی ۳.۶ میلیارد دلاری دارد و مورنو متعهد شده این بدهی را تا سال ۲۰۲۰ میلادی به یک میلیارد دلار کاهش دهد.

 

با تشدید اعتراضات؛
مورنو: کلیه فعالیت‌های دولتی از پایتخت اکوادور خارج شد

 

رئیس‌‎جمهوری اکوادور با تشدید اعتراضات مردمی کلیه فعالیت‌های دولتی را از پایتخت خارج کرد.

 

به گزارش گاردین، با ادامه و تشدید اعتراضات مردمی در اکوادور، دولت این کشور امروز سه شنبه دستور خارج کردن دولت از شهر «کیتو» (Quito) پایتخت را صادر کرد.

 

بر اساس اعلام این خبرگزاری، دولت اکوادور دستور داد تا کلیه عملیات ها و اقدامات دولتی به صورت موقت از پایتخت به شهر بندری «گوایاکوییل» (Guayaquil) انتقال یابد.

 

«لنین مورنو» (Lenin Moreno) رئیس‌‎جمهوری اکوادور در نطق تلویزیونی در این خصوص اعلام کرد: هرگز حاضر به عقب نشینی از طرح قطع یارانه های سوخت در کشور نیستم.

 

رییس جمهوری اکوادور در ادامه سخنان خود همچنین معترضان به سیاست‌های اقتصادی دولت را به تلاش برای کودتا نیز متهم کرد.

 

گفتنی است، اعتراضات اخیر در اکوادور باعث بدترین ناآرامی ها در سالهای اخیر در این کشور شده است.

 

اعتراض ها زمانی آغاز شد که رئیس جمهوری اکوادور در راستای طرح های ریاضت اقتصادی یارانه سوخت را حذف کرد تا کسری بودجه دولت این کشور کاهش یابد.

 

تعدادی از اتحادیه ها نیز در این کشور اعلام کردند که اعتراض ها تا زمان لغو تدابیر ریاضت اقتصادی ادامه خواهد یافت.

 

در همین رابطه، قرار است فردا (چهارشنبه) نیز اعتصاب عمومی برگزار شود.

ایسنا، مهر

اعلام وضعیت فوق‌العاده در اکوادور در پی تشدید اعتراضات بر علیه اقدامات نئولیبرالیستی دولت مورنو

رئیس جمهور اکوادور در پی بالا گرفتن تظاهرات و اعتراضات در این کشور در واکنش به تصمیم وی برای برداشتن یارانه‌های دولتی سوخت و برداشتن حمایت‌های قانونی از کارگران، وضعیت فوق‌العاده اعلام کرد.

ادامه

اکوادور, امریکای لاتین, جهان, خبر, صندوق بین‌المللی پول, نئولیبرالیسم