شی جین‌پینگ: رابطه چین و آمریکا بر آینده بشریت تاثیر دارد

رییس جمهور چین می‌گوید: ماهیت روابط چین و آمریکا نه تنها بر رفاه مردم هر دو کشور، بلکه بر آینده بشریت نیز تأثیرگذار است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، رییس جمهور چین بر اهمیت روابط پکن و واشنگتن تاکید کرد. «شی جین پینگ» رییس جمهور چین روز چهارشنبه در دیدار با تجار ... شی جین‌پینگ: رابطه چین و آمریکا بر آینده بشریت تاثیر دارد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جهان, چین, شرق آسیا, صلح, گزارش, همزیستی مسالمت آمیز

انتقادات تند نماینده کنگره آمریکا در صحن مجلس نمایندگان از اسرائیل

یک نماینده آمریکایی در مجلس نمایندگان این کشور به شدت از سیاست‌های اسرائیل در نوار غزه انتقاد کرد. به گزارش باشگاه خبرنگاران، الکساندر کورتز، نماینده کنگره آمریکا در اعتراض به سیاست‌های اسرائیل گفت: ۱.۱ میلیون انسان بی‌گناه در غزه در معرض خطر قحطی قرار دارند. قحطی‌ای که عامدانه از طریق ممانعت رهبران اسرائیل برای ورود ... انتقادات تند نماینده کنگره آمریکا در صحن مجلس نمایندگان از اسرائیل

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, جهان, حقوق بشر, خبر, سازمان ملل, فلسطین, نسل کشی

واشنگتن پست: اوکراین مانند افغانستان تبدیل به شکست سیاست خارجی آمریکا می‌شود

یک روزنامه آمریکایی نوشته است که اوکراین بدون کمک ایالات متحده نمی‌تواند جلوی پیشروی نیروهای روسیه را بگیرد. به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه آمریکایی واشنگتن پست در یادداشتی نوشته است که اوکراین بدون کمک ایالات متحده نمی‌تواند جلوی پیشروی نیروهای روسیه را بگیرد. واشنگتن پست علام کرد که کی‌یف بدون کمک ایالات متحده نمی‌تواند مانع ... واشنگتن پست: اوکراین مانند افغانستان تبدیل به شکست سیاست خارجی آمریکا می‌شود

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, تحلیل, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا

ژنرال اسرائیلی: ارتش می‌داند بدون موافقت آمریکا وارد جنگ در رفح نخواهد شد

یک ژنرال اسرائیلی بر عدم ورود ارتش این رزیم به رفح بدون موافقت آمریکا تاکید کرد. به گزارش ایلنا به نقل از اسپوتنیک، یک ژنرال اسرائیلی امروز یکشنبه، تاکید کرد که مقام های ارتش اسرائیل می‌دانند بدون موافقت آمریکا وارد جنگ در شهر رفح در جنوب نوار غزه نخواهند شد. رادیو اسرائیل صبح امروز به ... ژنرال اسرائیلی: ارتش می‌داند بدون موافقت آمریکا وارد جنگ در رفح نخواهد شد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین, گزارش

افسر سابق آمریکا: اوکراین و سیا احتمالا پشت حمله تروریستی در مسکو هستند

«اسکات ریتر» بازرس سابق تسلیحات سازمان ملل که افسر اطلاعاتی سابق آمریکا هم بوده، گفت حمله تروریستی در مسکو شبیه به اقدامات داعش نیست و گمانه‌زنی‌ها را به سوی اوکراین و سازمان سیا سوق داد. به گزارش ایسنا، مقامات روسیه در پی حمله تروریستی در مسکو با اشاره به بیانیه منتسب به داعش که مسؤولیت ... افسر سابق آمریکا: اوکراین و سیا احتمالا پشت حمله تروریستی در مسکو هستند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, تحلیل, تروریسم, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا

توئیت ترامپ جنجال به پا کرد

شبکه تلویزیونی سی ان ان در واکنش به درخواست جنجالی ترامپ برای تعویق انتخابات آمریکا طی گزارشی گفت که هدف توئیت ترامپ زیر سوال بردن نتیجه انتخابات قبل از برگزاری آن است. او در واقع این پیام را ارسال کرد که انتخابات مملو از تقلب خواهد بود.

 

شبکه تلویزیونی سی ان ان گزارش داد: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ایده‌ای را مطرح کرد که تاکنون در تاریخ این کشور ارائه نشده بود و این ایده شامل به تأخیر انداختن تاریخ برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا است.

 

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، سی ان ان افزود: بر اساس این گزارش، این در حالی است که ماندن یا نماندن ترامپ بر سر قدرت به آرای مردم آمریکا بستگی دارد. برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در زمان جنگ داخلی و جنگ جهانی دوم یا اول هم به تأخیر نیفتاده بود.

 

ترامپ صبح امروز در توئیتر خود نوشت: “سال ۲۰۲۰ با برگزاری رأی گیری پستی نادرست‌ترین و فریبکارانه‌ترین انتخابات در تاریخ خواهد بود. این مایه یک شرمساری بزرگ برای آمریکا خواهد بود. برگزاری انتخابات باید به تأخیر بیفتد تا مردم بتوانند یک رأی گیری ایمن و امنی را داشته باشند. ”

 

او این سخنان را بر اساس حقایق نگفته است. این سخنانی قابل توجه از سوی یک رئیس جمهور در آمریکا محسوب می‌شود. این در حالی است که میزان حمایت مردمی از دونالد ترامپ در حال کاهش است و اقتصاد آمریکا نیز آسیب دیده است.

 

مجری برنامه سپس با جو جانز خبرنگار سی ان ان مستقر در واشنگتن دی سی گفتگو کرد و گفت این رئیس جمهوری است که اغلب سخنانی نگران کننده را مطرح می‌کند، زیرا می‌خواهد سبب انحراف اذهان عمومی درست یک روز پس از آن شود که انتشار ارقام اقتصادی نشان داد اقتصاد آمریکا در سه ماهه سوم امسال اوضاع نابسامانی داشته است. آیا این یک سخن جدی از سوی رئیس جمهور محسوب می‌شود؟

 

جو جانز در پاسخ به این سوال گفت: “مقامات در کاخ سفید می‌گویند او در پایان این توئیت سه علامت سوال قرار داد، اما فکر نمی‌کنم شما بتوانید میزان جدی بودن این سخنان را دست کم بگیرید، زیرا رئیس جمهور آمریکا در یک تصویر بزرگتر در تلاش برای غیر مشروع نشان دادن و تضعیف انتخاباتی است که قرار است در سوم ماه نوامبر برگزار شود و این در حالی است که نتایج نظرسنجی‌های انجام شده نشان می‌دهد که او به یک دردسر بزرگ افتاده است و البته سوالی که در اینجا مطرح می‌شود این است که آیا رئیس جمهور می‌تواند چنین کاری انجام دهد یا خیر.

 

بررسی قانون اساسی در ارتباط با برگزاری انتخابات نشان می‌دهد این موضوع به قانون گذاران آمریکا و در واقع به مجلس نمایندگان و سنای آمریکا بستگی دارد و این آن‌ها هستند که می‌توانند درباره زمان، مکان و شیوه برگزاری انتخابات تصمیم گیری کنند؛ بنابراین سنا و مجلس نمایندگان آمریکا باید موافقت خود را با این اقدام نشان دهند و این بدان معناست که دموکرات‌هایی که کنترل مجلس نمایندگان و جمهوری خواهانی که کنترل سنا را در دست دارند باید با این اقدام موافقت کنند، اما به نظر نمی‌رسد آن‌ها بخواهند چنین کاری انجام دهند. انجام چنین کاری محتمل به نظر نمی‌رسد و کسی تاکنون سخنان رئیس جمهور را در ارتباط با این موضوع جدی نگرفته است. ”

 

مجری برنامه سپس پرسید نکته دیگر این است که اگر او نتواند این اقدام را به صورت قانونی انجام دهد او در واقع در حال زیر سوال بردن نتایج انتخابات از هم اکنون است، زیرا انتخابات هنوز برگزار نشده است. نظر شما در این باره چیست؟

 

خبرنگار سی ان ان گفت: “هدف این توئیت در واقع زیر سوال بردن نتیجه انتخابات قبل از برگزاری آن بوده است. او در واقع یک پیام را در این باره ارسال کرد که این یک انتخابات مملو از تقلب خواهد بود و این در حالی است که نتایج نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد او در یک مخمصه قرار گرفته است. واضح است که برگزاری انتخابات از طریق پست اقدامی کارساز است و رئیس جمهور اکنون به دردسر افتاده است و برای همین چنین توئیتی را نوشته است. ”

 

جنگ سرد آمریکا و چین

نمی‌توان بهبود رویکرد امریکا در قبال چین را پس از انتخابات ریاست‌جمهوری آن کشور انتظار داشت، زیرا حتی با پیروزی بایدن، اهداف و تمایلات بنیادین امریکا در قبال چین چندان دچار تغییر نخواهد شد.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, ایدئولوژیک, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, سیاسی, شرق آسیا, کمونیسم, مقاله