گفتگوی وزرای خارجه چین و ویتنام

وزیر خارجه چین: هر دو کشور باید به سوی مدیریت اختلافات گام بردارند وانگ یی، عضو دفتر سیاسی کمیته مرکزی حزب کمونیست و وزیر امور خارجه چین، با بوی تان سون وزیر خارجه ویتنام در گوانگشی گفتگو کرد. رادیو بین‌المللی چین؛ وانگ یی در این گفت و گو خاطر نشان کرد: از ابتدای سال جاری ... گفتگوی وزرای خارجه چین و ویتنام

ادامه

جنوب شرق آسیا, چین, شرق آسیا, صلح, گزارش, ویتنام

سفر رئیس‌جمهور منتخب اندونزی به چین

پرابوو سوبیانتو در سفر به پکن با شی جین پینگ دیدار و گفتگو کرد. پرابوو سوبیانتو، رئیس جمهور منتخب اندونزی امروز (دوشنبه) با سفر به پکن با شی جین پینگ، رئیس جمهور چین دیدار و گفتگو کرد. به گزارش خبرگزاری الجزیره، شی جین‌پینگ در این دیدار بر عزم چین برای گسترش مناسبات و روابط نزدیک ... سفر رئیس‌جمهور منتخب اندونزی به چین

ادامه

آمریکا, اندونزی, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, شرق آسیا, گزارش, مشارکت راهبردی

«وو تی یینگ‌چون» سرپرست دولت ویتنام شد

در پی تشدید تشدید مبارزه با فساد حزب کمونیست ویتنام که منجر به برکناری «وو ون توونگ» رئیس‌جمهوری این کشور شد، خانم «وو تی یینگ‌چون» به عنوان سرپرست دولت هانوی منصوب شد. به گزارش ایرنا از خبرگزاری رویترز، در پی تشدید مبارزه با فساد در ویتنام که منجر به برکناری وو ون توونگ رئیس جمهوری ... «وو تی یینگ‌چون» سرپرست دولت ویتنام شد

ادامه

احزاب کمونیستی و کارگری, جنوب شرق آسیا, جهان, خبر, فساد, ویتنام

سفر هیئت کره شمالی به چین، ویتنام و لائوس

در سایه از سرگیری روابط پیونگ یانگ با کشور‌های آسه آن، یک هیئت از کره شمالی به چین، ویتنام و لائوس سفر کرده است. یونهاپ امروز جمعه به نقل از رسانه دولتی کره شمالی گزارش داد که هیئت حزب حاکم کره شمالی در یک سفر به سه کشور (چین، ویتنام و لائوس) لحظاتی قبل وارد ... سفر هیئت کره شمالی به چین، ویتنام و لائوس

ادامه

آسه آن, احزاب کمونیستی و کارگری, جنوب شرق آسیا, چین, خبر, شبه جزیره کره, شرق آسیا, کره شمالی, لائوس, ویتنام

افزایش بودجه دفاعی شرق آسیا درپی افزایش تنش‌ها میان آمریکا و چین

با افزایش تنش‌ها میان آمریکا و چین در شرق آسیا، کشورهای این منطقه بودجه‌های دفاعی خود را افزایش داده‌اند؛ در این میان، بهانه این رویکرد برای متحدان آمریکا در این منطقه «افزایش ظرفیت قدرت» پکن و تلاش برای ایجاد «نوعی موازنه» عنوان می‌شود. به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا به نقل از نشریه تایم، درحالیکه مناقشه‌ها ... افزایش بودجه دفاعی شرق آسیا درپی افزایش تنش‌ها میان آمریکا و چین

ادامه

آمریکا, اوکراین, تایوان, جنگ سرد, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, شرق آسیا, فیلیپین, کره جنوبی, کره شمالی, گزارش, هندو پاسیفیک

انگیزه ملی ویتنامی‌ها برای توسعه بیشتر با کالاهای داخلی

‘ویتنامی ها کالاهای ویتنامی استفاده می کنند’ عنوان پویشی است که ویتنام قصد دارد با بهره گیری از آن ضمن کمک به تولید داخلی و ایجاد اشتغال به رشد اقتصاد خود کمک کند.

 
اگرچه حضور ۵۰۰ نشان تجاری شناخته شده به عنوان ‘کالاهای ویتنامی با کیفیت برتر’ در مقایسه با میلیون ها نشان تجاری شناخته شده جهان در بازار این کشور عدد بسیار کوچکی است، اما مقامات ویتنامی خرید محصولات داخلی را راهی برای توسعه همه جانبه این کشور می دانند.

 
در حال حاضر کالاهای وارداتی با فناوری بالا به ویتنام به مراتب بیش از میزان تولیدات داخلی این کشور و کالاهای مصرفی است.

 
مولفه های روانشناختی یکی از اصلی ترین مولفه هایی است که به فروش بیشتر کالاهای وارداتی در ویتنام کمک می کند، زیرا این فکر غالب و اغلب نادرست در بین خریداران وجود دارد که کالاهای وارداتی را با کیفیت تر از تولیدات داخلی این کشور می دانند.

 
ظرفیت ضعیف تجارت داخلی، فناوری های قدیمی و بسته بندی نامناسب محصولات داخلی از عواملی هستند که باعث شده خریداران ویتنامی کالاهای وارداتی را با ترجیح بیشتری در فهرست خریدهای خود قرار دهند.

 
تولیدکنندگان مطرح ویتنام نیز که تمرکز آنها بر کالاهای صادراتی است، توجهی به تبلیغات آنچنانی ندارند و متمایل به ایجاد یک مرکز فروش در این کشور نیستند. از اینرو، بخشی از محصولات با کیفیت خود را با هدف صادرات محض و با استفاده از خدمات ارائه شده دولت ویتنام به خارج صادر می کنند تا منافع اقتصادی خود را تامین نمایند.

 
برخی از تحلیلگران و کارشناسان اقتصادی ویتنام بر این باورند که برنامه خرید کالاهای ویتنام نیازمند همکاری دولت و بخش خصوصی است تا با برگزاری کنفرانس ها و نمایشگاه های گوناگون، نشان های تجاری داخلی را به مردم معرفی و برترین های حوزه های مختلف را شناسایی کنند.

 
این طرح که از سه سال پیش در برخی از استان های ویتنام آغاز شده، موفق به افزایش فروش محصولات ساخت ویتنام شده است. به عنوان مثال، استان ‘لائوچای’ از جمله استان هایی است که این طرح در آنجا موفقیت آمیز بود و با تشکیل ۳۵ شرکت مختلف در این زمینه تلاش های گسترده ای انجام شده است.

 
تجار محلی در این استان ویتنام با پاسخ مثبت به این برنامه تلاش کرده اند کاربرد فناوری های جدید را مورد پذیرش قرار دهند و از قیمت های خود با هدف رقابت پذیری بیشتر در بازار بکاهند.

 
توزیع کنندگان و مغازه داران ویتنامی نیز برای کمک به دولت با استفاده از روش های تبیلغی تلاش کرده اند خریداران را به خرید کالاهای تولید داخل تشویق نمایند.

 
علاوه بر استان ‘لائوچای’، استان های ‘هانوی’، ‘باس جیانگ’ و ‘هونگ ین’ با فروش بیشتر محصولات کشاورزی تولید داخل سهم مهمی در تحقق این برنامه ملی داشته اند.

 
تنها در یکی از برنامه های مرتبط با اجرای این طرح ملی، بیش از ۳۵ شرکت با حضور در بیش از ۶۰ نمایشگاه کفش، پوشاک، سرامیک، صنایع دستی و غذا بیش از ۲۰ هزار بازدیدکننده را

 

جذب کردند که فروش حاصل از آن بیش از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دنگ (واحد پول ویتنام) کالاهای ساخت داخل شد.
ویتنام با جمعیت بیش از ۹۳ میلیون نفر از جمله کشورهای حوزه جنوب شرق آسیا است که سال گذشته با تولید ناخالص داخلی ۱۹۳ میلیارد دلاری توانست درآمد سرانه هر فرد را به حدود ۲ هزار و ۷۰ دلار افزایش دهد.
درآمد سرانه هر ویتنامی از سال ۲۰۱۲ تا سال گذشته به صورت میانگین سالانه ۱۲۵ دلار افزایش داشته است.
مقامات این کشور امیدوارند با پویش ‘ویتنامی ها کالاهای ویتنامی استفاده می کنند’، از ظرفیت های اقتصادی این کشور جهت پیمودن مسیر توسعه که در نهایت رفاه اجتماعی را به دنبال خواهد داشت، بهره مند شوند.

ایرنا،