چین: مواضع آمریکا در مورد روابط چین – روسیه ریاکارانه است

سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز سه شنبه ۲۳ آوریل در کنفرانس خبری در اشاره به اظهارات آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه ایالات متحده در انتقاد از روابط اقتصادی و تجاری چین و روسیه گفت: آمریکا در حالی که لایحه کمک به اوکراین را تصویب کرده، از طرفی دیگر، دست به اتهام بی‌اساسی علیه مبادلات ... چین: مواضع آمریکا در مورد روابط چین – روسیه ریاکارانه است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اقیانوسیه, اوکراین, تحلیل, جنایات جنگی, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا

آمریکا، اروپا را درهم شکست

اروپا به یک رعیت کامل تبدیل شده است. به گزارش اسپوتنیک، والنتینا ماتوینکو، رئیس شورای فدراسیون روسیه به اسپوتنیک گفت که آمریکایی‌ها اروپا را درهم شکستند و آن را دست نشانده خود کردند، آنها به سادگی اروپایی‌ها را “سرکوب” کردند. وی در ادامه افزود: «آمریکایی‌ها به سادگی اروپا را زیر پا گذاشتند. آن را به ... آمریکا، اروپا را درهم شکست

ادامه

آمریکا, اروپا, اقتصادی, امنیتی, تحلیل, جهان, روسیه

کشور‌های بریکس می‌توانند به‌طور مشترک در برابر استعمار دیجیتال مقاومت کنند

رئیس موسسه کریبروم روسیه با اشاره به موفقیت بریکس در پیاده سازی ارز دیجیتال خود، این گروه را در برابر استعمار دیجیتال مقاوم دانست. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ ایگور آشمانوف، رئیس موسسه کریبروم و عضو شورای حقوق بشر روسیه تاس گفت که کشور‌های عضو بریکس قادر خواهند بود مشترکاً در برابر استعمار ارزدیجیتال مقاومت کنند. ... کشور‌های بریکس می‌توانند به‌طور مشترک در برابر استعمار دیجیتال مقاومت کنند

ادامه

استعمار, اقتصادی, تحلیل, جهان, خبر, روسیه

خطر افزایش دما اروپا را تهدید می‌کند

یک گزارش جدید نشان‌ می‌دهد اروپا تقریبا دو برابر بیشتر از میانگین نرخ جهانی درحال گرم‌شدن است؛ این گزارش تأثیرات تغییرات آب و هوایی در اروپا را بررسی و تاکید کرده است که این گرمایش، وقوع سیل و خشکسالی را تشدید می‌کند. به گزارش خبرگزاری آلمان؛ سازمان هواشناسی سازمان ملل متحد و آژانس آب و ... خطر افزایش دما اروپا را تهدید می‌کند

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, ایتالیا, جهان, خبر, محیط زیست

بلومبرگ: چین همچنان بزرگترین کمک کننده به رشد اقتصادی جهان در ۵ سال آینده خواهد بود

بر اساس پیش‌بینی «بلومبرگ»، چین در پنج سال آینده بیشترین سهم را در رشد اقتصاد جهانی خواهد داشت، به طوری که سهم چین از مجموع کشورهای G7 فراتر رفته و تقریباً دو برابر ایالات متحده خواهد بود. به گزارش رادیو بین‌المللی چین؛ محاسبات بلومبرگ در این هفته بر اساس آخرین داده‌های پیش‌بینی اقتصادی «صندوق بین‌المللی ... بلومبرگ: چین همچنان بزرگترین کمک کننده به رشد اقتصادی جهان در ۵ سال آینده خواهد بود

ادامه

اقتصادی, اندونزی, جهان, چین, ژئوپلیتیک, صندوق بین‌المللی پول, هندوستان

امضای قراردادهای ۲۸ میلیارد دلاری در دیدار بن‌سلمان با شی‌ جین‌پینگ

به گزارش خبرگزاری رسمی عربستان (واس)، محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در دیدار شی جین‌پینگ، رئیس جمهوری چین در پکن اظهار کرد: چین این حق را دارد که اقداماتی را در چارچوب مبارزه با تروریسم و افراط‌گرایی جهت حفظ امنیت ملی خود در پیش گیرد.

 

رئیس جمهوری چین در این دیدار روابط دو کشور را ستود و گفت: دو کشور همکاری‌های بیشتری در زمینه مبارزه با تروریسم در خاورمیانه با یکدیگر خواهند داشت.

 

همچنین دو طرف در این دیدار توافقنامه نفتی به ارزش ۱۰ میلیارد دلار را به امضا رساندند.

 

شی جین‌پینگ با اشاره به اقدامات ویژه‌ای که عربستان به زعم او برای تقویت ثبات و امنیت داخلی خود انجام داده، گفت: چین با جدیت از تلاش‌های عربستان در راستای توسعه اقتصاد خود و نیز اجرای اصلاحات اجتماعی حمایت می‌کند.

 

طبق گزارش خبرگزاری واس، دو طرف در این سفر ۳۵ توافقنامه اقتصادی به ارزش کلی بیش از ۲۸ میلیارد دلار به امضا رساندند که شامل توافقنامه‌هایی در زمینه‌های حمل و نقل، انرژی، تجارت، سرمایه‌گذاری، مبارزه با جرائم سایبری، انرژی‌های تجدیدپذیر و حمایت از حقوق مالکیت معنوی و نیز راه‌اندازی یک شرکت مشترک صنایع شیمیایی بود.

 

همچنین بن سلمان به همراه هان ژنگ، معاون نخست وزیر چین ریاست سومین نشست کمیته مشترک دو کشور را بر عهده داشت.

 

در این نشست به همکاری‌های مشترک دو کشور و زمینه‌های هماهنگی در زمینه‌های سیاسی و امنیتی پرداخته شده و تقویت همکاری‌ها در زمینه‌های تجارت، سرمایه‌گذاری، انرژی، فرهنگ و تکنولوژی بررسی شد و افق‌های همکاری‌های دو جانبه پکن و ریاض در چارچوب رویکرد ۲۰۳۰ عربستان و طرح چین بررسی شدند.

 

بن سلمان امید مسلمانان اویغور برای طرح مساله‌شان در این سفر را ناکام گذاشته و به صورت ضمنی از اقدام پکن در سرکوب آنها حمایت کرد.

 

او در دیدار با هان ژنگ گفت: چین حق دارد اقدامات لازم برای مبارزه با تروریسم و افراط‌گرایی را جهت حمایت از امنیت ملی خود در پیش بگیرد، عربستان از چین در این زمینه حمایت کرده و به این اقدامات احترام می‌گذارد و آماده تقویت همکاری‌های خود با چین است.

 

معاون نخست وزیر چین نیز در این دیدار به بن سلمان گفت: دو کشور باید همکاری‌های خود در مبارزه با تروریسم، اجرای قانون و تبادل تجربیات در زمینه مبارزه با تروریسم را افزایش دهند.

 

مجله “نیوزویک” آمریکا نیز نوشت، ولیعهد عربستان در این سفر حمایت خود از سیاست چین در ایجاد پایگاه‌هایی برای بازداشت مسلمانان اویغور در چین را ابراز داشت.

 

مسؤولانی از مسلمانان اویغور پیشتر از بن سلمان خواسته بودند مسؤولان پکن را جهت تغییر اقدامات‌شان علیه آنها در اقلیم شینگ‌یانگ تحت فشار بگذارند.

 

نجاح العتیبی، تحلیلگر موسسه پژوهشی “الجزیره العربیه” در تحلیل این سفر به خبرگزاری فرانسه گفت: ریاض به ویژه در میان بحران مستمری که با آمریکا در پی پرونده خاشقجی دارد و نیز تلاش‌های اتحادیه اروپا برای قرار دادن ریاض در لیست سیاه به اتهام پولشویی، این کشور به دنبال تقویت ائتلاف‌های خود در آسیا است.

 

همچنین شرکت آرامکو، بزرگترین شرکت نفتی عربستان اعلام کرد توافقنامه‌ای در مورد طرح مشترکی با چین به ارزش بیش از ۱۰ میلیارد دلار با هدف تقویت و توسعه مجتمع پتروشیمی و پالایشگاهی با ظرفیت تولیدی ۳۰۰ هزار بشکه در روز در استان لیاونینگ در شمال شرق چین به امضا رسید.

 

پیش‌بینی می‌شود این طرح کار خود را از سال ۲۰۲۴ آغاز کرده و شرکت آرامکو نزدیک به ۷۰ درصد مواد اولیه آن را فراهم کند.

 

غلام سرور خان، وزیر نفت پاکستان درباره این توافقنامه گفت: توافقنامه برای ساخت پالایشگاهی در نزدیکی شهر جوادر پاکستان، عربستان را به شریک مهمی در گذرگاه اقتصادی مشترک پاکستان – چین تبدیل خواهد کرد.

 

همچنین خالد الفالح، وزیر انرژی عربستان نیز گفت: این طرح و مشارکت با پاکستان در گذرگاه اقتصادی موجب تثبیت توسعه اقتصادی این کشور خواهد شد.

 

علاوه بر این سخنگوی وزارت خارجه چین نیز از آمادگی کشور خود برای ایجاد راهکاری بر اساس گفت‌وگویی سازنده با پاکستان و عربستان خبر داده و گفت: دستگاه دیپلماسی چین این گذرگاه را طرحی پیچیده دانسته و امکان مشارکت طرف سومی در آن را بعید می‌داند و اینکه حجم منافع در چنین پروژه‌هایی با دیگر کشورها به شکل برابر از منافع متقابل است.

 

در این راستا بن سلمان نیز بر تاثیر همکاری‌های اقتصادی دو کشور تاکید کرده و گفت: حجم معاملات تجاری دو کشور در سال گذشته ۳۲ درصد افزایش داشته است و البته در آینده فرصت‌های بیشتری وجود دارد.

ایسنا

فرشاد مومنی: پذیرش FATF نفی استقلال کشور نیست

روزنامه ایران نوشت: «دو دستگی در مواجهه با FATF باعث شده که فعالان اقتصادی نسبت به آینده و اوضاعی که پیش رو داریم، نگرانی‌هایی داشته باشند. مخالفان هیچ استدلالی را نمی‌پذیرند و می‌گویند با تصویب FATF وارد مرحله جدیدی از تحریم‌ها می‌شویم.

ادامه

اقتصادی, ایران, مصاحبه و گفتگو

آلمان؛ تحریم‌های روسیه با مقاصد سیاسی وضع شده‌اند لذا باید تغییر کند و برلین علاقه‌ای به آن ندارد

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، «پیتر التمایر» وزیر اقتصاد آلمان امروز پنجشنبه اعلام کرد: برلین هیچ تمایلی به تحریم‌های اِعمالی علیه روسیه ندارد.

ادامه

اقتصادی, المان, امریکا, تحریم, جهان, خبر, روسیه, فرانسه

ناتو و جنگ اقتصادی با چین؛ هشدار دبیرکل ناتو درباره سرمایه‌گذاری چین در شبکه‌های موبایلی نسل ۵

دبیرکل ناتو گفت که نگرانی رو به رشدی درباره افزایش سرمایه گذاری چین در سیستم‌های زیرساخت حساس در کشورهای سراسر جهان وجود دارد و کشورهای ائتلاف باید با همکاری یکدیگر به این مساله توجه کنند.

ادامه

اقتصادی, المان, امریکا, چین, خبر, ناتو

روسیه یا امریکا آلمان زیر فشار کدامیک است؟

به گزارش راشا تودی، رهبر اسبق حزب سوسیال دمکرات آلمان که بعد ها از این حزب با نظراتی چپ جدا شد در فیسبوک، در دفاع از« نورد استریم ۲ » امریکا را بشدت مورد انتقاد قرارداد. لافونتن گفت هدف امریکا آنست که میان المان و روسیه گوِه بگذارد است.

ادامه

اقتصادی, المان, امریکا, جهان, روسیه, مقاله