چین: مواضع آمریکا در مورد روابط چین – روسیه ریاکارانه است

سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز سه شنبه ۲۳ آوریل در کنفرانس خبری در اشاره به اظهارات آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه ایالات متحده در انتقاد از روابط اقتصادی و تجاری چین و روسیه گفت: آمریکا در حالی که لایحه کمک به اوکراین را تصویب کرده، از طرفی دیگر، دست به اتهام بی‌اساسی علیه مبادلات ... چین: مواضع آمریکا در مورد روابط چین – روسیه ریاکارانه است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اقیانوسیه, اوکراین, تحلیل, جنایات جنگی, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا

زاخارووا: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان را هدف قرار می‌دهیم

سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که در صورت درگیری و جنگ بین روسیه و ناتو، تسلیحات هسته‌ای مستقر در لهستان در فهرست اهداف نظامی مسکو قرار خواهند گرفت. به گزارش ایلنا به نقل از اسپوتنیک، سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که در صورت درگیری و جنگ بین روسیه و ناتو، تسلیحات هسته‌ای مستقر ... زاخارووا: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان را هدف قرار می‌دهیم

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, تشنج‌ زایی, جنگ سرد, خبر, روسیه, شرق اروپا, لهستان

آمریکا و اوکراین مذاکره درباره توافق همکاری امنیتی را آغاز کردند

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین دوشنبه شب گفت که کی‌یف و واشنگتن مذاکرات در مورد توافق همکاری امنیتی دوجانبه را آغاز و طرح ارسال موشک‌های دوربرد به نیروهای مسلح اوکراین را نهایی کرده‌اند. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، زلنسکی در پیام شبانه اظهار کرد: تیم‌های آمریکا و اوکراین کار روی توافقنامه امنیتی ... آمریکا و اوکراین مذاکره درباره توافق همکاری امنیتی را آغاز کردند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, ناتو

نیوزویک: آمریکا رو به افول است

نشریه آمریکایی “نیوزویک” در مقاله‌ای با اشاره به شکست‌های متعدد امریکا در سیاست‌های عمومی، سیاست‌های ناکارآمد فزاینده، تا اپیدمی مشکلات روانی در میان جوانان آمریکایی نوشت: آمریکای قرن بیست‌ویکم روبه‌زوال می‌رود. به گزارش روز سه شنبه ایرنا، «ویلیام کوپر» نوشینده این مقاله‌ به نتایج یک نظرسنجی جدید در موسسه گالوپ اشاره کرده و نوشت: این ... نیوزویک: آمریکا رو به افول است

ادامه

آزادی, آمریکا, آمریکای شمالی, جهان, چین, شرق آسیا, مقاله, هژمونیسم

مجلس نمایندگان آمریکا لایحه کمک نظامی به اوکراین را تصویب کرد

مجلس نمایندگان آمریکا روز شنبه به اتفاق آرا بسته ۶۰ میلیارد دلاری کمک نظامی به اوکراین را تصویب کرد. به گزارش شنبه ایرنا از “تاس”, این نمونه نادری از همکاری حزب جمهوریخواه و دموکرات آمریکا بود که در آن دموکرات‌ها به جمهوری‌خواهان پیوستند تا این بسته کمک برای اوکراین را تصویب کنند. علاوه بر لایحه ... مجلس نمایندگان آمریکا لایحه کمک نظامی به اوکراین را تصویب کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, اوکراین, تایوان, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, فلسطین

المیادین: آزمایشگاه‌های آمریکا ویروس‌های مرگبار تولید می‌کنند

به نقل از شبکه خبری «المیادین» این شبکه ضمن اشاره به دستیابی به سندی مهم درباره آزمایشگاه های محرمانه آمریکا در نقاط مختلف مرکز آسیا، اعلام کرد، فعالیت این آزمایشگاه ها گسترش ویروس های مرگبار و دستکاری ژنتیکی مگس ها و پشه ها به منظور شیوع بیماری ها است.

 

تولید سم های مرگ بار در آمریکا

 

روزنامه بلغارستانی «دلیانا پترووا» با استناد به منابع آگاه در وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) تحقیقی را انجام داد که در متن آن آمده، ارتش آمریکا در حال تولید ویروس ها، باکتری ها و سم های مرگباری است که «کنوانسیون منع سلاح های بیولوژیک» را نقض می کند.

 

همچنین صدها نفر بدون اینکه خود بدانند به طور برنامه ریزی شده در معرض خطر ابتلا به بیماری های خطرناک و لاعلاج هستند.

 

هزینه آزمایش های مرگبار آمریکا از کجا تامین می شود؟

 

المیادین اولین رسانه ای عربی است که با دست یابی به این سند، اقدام به نشر آن کرده است.

 

در ادامه این مطلب آمده است: آزمایشگاه های زیست شناسی آمریکا در چارچوب یک برنامه نظامی به ارزش ۲.۱ میلیارد دلار موسوم به «برنامه های همکاری بیولوژیکی در کشورهای عضو اتحاد جماهیر شوروی سابق مانند گرجستان و اوکراین و نیز خاورمیانه و جنوب شرق آسیا و آفریقا» هزینه های مالی خود را از آژانس کاهش تهدیدات دفاعی «دترا» دریافت می کنند.

 

آمریکا باکتری های کشنده را از عراق ربوده است

 

بنابر اعلام پنتاگون اکنون آزمایش روی باکتری هایی که از کارخانه سلاح بیولوژیک عراق ربوده شده است، در جریان است و بنابر سندی که المیادین به آن دست یافته است، آمریکا این باکتری را از کارخانه سلاح بیولوژیک صدام حسین ربوده بود.

 

یک کمیته ویژه وابسته به سازمان ملل به رهبری آمریکا در سال ۲۰۰۳ باکتری « turingisensis» که معمولا از آن به عنوان حشره کش بیولوژیکی استفاده می شود، جمع آوری کرد. این باکتری به دلیل تولید در کارخانه تولید سلاح بیولوژیک ‘الحکم’ در عراق به همین نام معروف شده است.

 

بر اساس این گزارش، این باکتری در تجارب میدانی پنتاگون استفاده شد و در آمریکا نیز از آن برای تولید ذرت اصلاح شده ژنتیکی که در برابر آفات مقاوم است، استفاده می شود.

 

بر اساس تصاویری که آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا منتشر کرده، واشنگتن این باکتری ها را از عراق به دست آورده است به این ترتیب که بطری های حاوی آفت کش های بیولوژیکی از منزل یکی از دانشمندان که زمان صدام در الحکم ، مشغول فعالیت بود، به دست آمده است.

 

بنا بر اعلام آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا تعداد کل بطری هایی که در سال ۲۰۰۳ از خانه این دانشمند به دست آمد، ۹۷ عدد بود که برخی از آنها برچسب هایی با مضمون داستان های مربوط به پنهان سازی کارخانه تولید آفت کش های بیولوژیکی و پروتئین های تک سلولی و حشره کش های بیولوژیک و مواد مورد استفاده برای تولید سلاح های جنگی بیولوژیکی بود.

 

برخی اطلاعات ثبت شده در پرونده قراردادهای آمریکا نشان می دهد که پنتاگون در حال انجام آزمایشات بر روی باکتری هایی است که از کارخانه تولید سلاح های بیولوژیک صدام در عراق ربوده شده بود.

 

انجام آزمایش های نظامی بر روی حشرات گزنده

 

در تحقیق یاد شده آمده است، جنگ حشرات، نوعی جنگ بیولوژیک است که در آن از حشرات برای انتقال بیماری ها استفاده می شود و ادعا شده که پنتاگون چنین آزمایش هایی را در گرجستان و روسیه انجام داده است.

 

در سال ۲۰۱۴ مرکز «لوگر» به تاسیساتی برای آزمایش حشرات مجهز شد و طرحی را با عنوان افزایش آگاهی درباره رمزگذاری مگس های ریز در گرجستان و قفقاز آغاز کرد و دایره جغرافیایی گسترده ای را در امتداد گرجستان و قفقاز را شامل شد.

 

حاصل این طرح، پراکنده شدن مگس های گزنده در تفلیس پایتخت گرجستان بود که به طور شبانه روز در حمام و دستشویی های منازل به چشم می خورد، در حالی که تا یک سال قبل از آن چنین وضعیتی در این کشور سابقه نداشت.

 

مگس های نیش دار در داغستان

 

از زمان آغاز طرح پنتاگون در سال ۲۰۱۴ ، مگس هایی شبیه مگس های گرجستان در جمهوری مجاوریا همان داغستان روسیه نیز دیده شد.
به گفته مردم داغستان، نیش این مگس ها باعث خارش پوست می شوند و برای تولید مثل در لوله های فاضلاب دیده شدند.

 

در سال ۲۰۰۳ در جریان حمله آمریکا به عراق، نظامیان آمریکایی از نیش مگس های ریز رنج می بردند تا جایی که به بیماری «لیشمانیوز» مبتلا شدند. این بیماری در عراق و افغانستان شایع است و در موارد حادّ چنانچه درمان نشود جان بیمار را بگیرد.

 

چرا پنتاگون خفاش ها را جمع آوری کرده و مورد مطالعه قرار می دهد؟

 

گفته می شود، خفاش ها حامل ویروس های ابولا، سندروم تنفسی خاورمیانه و سایر بیماری های مرگبار هستند، اما اکنون دقیقا مشخص نیست این ویروس ها چگونه به انسان منتقل می شوند.

 

مطالعات مختلفی در چارچوب برنامه های مشترک بیولوژیکی وابسته به آژانس کاهش تهدیدات دفاعی انجام شده تا باکتری های بیماری زا در خفاش ها را که از نظر نظامی اهمیت دارند، بررسی کنند.

 

آمریکا طراح ویروس کرونا

 

به نظر می رسد، خفاش های حامل ویروس «کرونا» یا عامل سندرم تنفسی در خاورمیانه است که به طور مستقیم به انسان یا شتر منتقل می شود.

 

آمریکا بر روی ویروس کرونا ، مطالعاتی انجام داد که هدف از آن ارتقای امکان گسترش عوامل بیماری زا و تشدید آن است.

تسنیم

مجله «تایم»؛ آمریکا کشوری منزوی و تنها‌ست

این هفته‌نامه آمریکایی بر روی جلد خود، سایر کشورها را در حاشیه صفحه و آمریکا را تنها در مرکز نشان داد- تصویری کنایه‌آمیز مبنی بر آنکه از زمان آغاز ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ، این کشور منزوی و از مهمترین هم‌پیمانان خود دور شده است.

ادامه

امریکا, جهان, خبر

انتقاد سندرز از‌ نظام اقتصاد جهانی: شش فرد ثروتمند دنیا به‌اندازه ۳.۷ میلیارد تن، دارایی دارند

سناتور سرشناس امریکایی در پیامی در واکنش به نشست سالانه مجمع جهانی اقتصاد در داووس، از نظام اقتصادی فعلی جهان انتقاد کرد.   برنی سندرز در توییتر خود نوشت: در حالی که دونالد ترامپ و دیگر “اساتید جهان” در داووس گرد هم آمده‌اند، شش فرد ثروتمند دنیا به اندازه نیمه فقیر کل جمعیت جهان یعنی ... انتقاد سندرز از‌ نظام اقتصاد جهانی: شش فرد ثروتمند دنیا به‌اندازه ۳.۷ میلیارد تن، دارایی دارند

ادامه

اقتصادی, امریکا, جهان, خبر