پکن: میزان بودجه نظامی درخواستی در آمریکا، نشانه اختلال روانی است

سخنگوی وزارت دفاع چین ضمن رد لفاظی‌های واشنگتن علیه پکن، میزان بودجه نظامی درخواستی واشنگتن از کنگره آمریکا را نشانه «اختلال روانی» دانست.

ادامه

اقتصادی, امریکا, جنگ سرد, جهان, خبر, شرق آسیا, میلیتاریسم

مخالفت حزب سوسیال دموکرات آلمان با هدف ناتو برای افزایش بودجه نظامی

رئیس فراکسیون حزب دولتی سوسیال دموکرات آلمان خواستار رویگردانی از محقق کردن هدف مد نظر ناتو برای افزایش بودجه نظامی به ۲ درصد تولید ناخالص ملی شده و در این راستا از مواضع حزب سبز حمایت کرد.

ادامه

اقتصادی, المان, امریکا, جهان, خبر, روسیه, غرب اروپا, میلیتاریسم, ناتو

قدرت نظامی چین چالشی برای آمریکا

اگرچه چین در حال حاضر رتبه سوم قدرت نظامی جهان را دارد اما این کشور هم اکنون نیز در برخی از شاخص ها مانند کشتی سازی از آمریکا جلو است و در نظر دارد تا اواسط قرن جاری به یک ارتش «مدرن و در کلاس جهانی» تبدیل شود.

ادامه

امریکا, جهان, چین, روسیه, گزارش, میلیتاریسم

مسکو: تصمیم اتمی لندن ضربه جدی به مفهوم کنترل تسلیحات است

معاون وزیر خارجه و سخنگوی کاخ ریاست‌جمهوری روسیه در اظهارنظرهای جداگانه تصمیم انگلیس برای گسترش زرادخانه اتمی خود را به شدت محکوم و چنین اقدامی را مخل امنیت جهان توصیف کردند.

ادامه

انگلستان, جهان, روسیه, غرب اروپا, میلیتاریسم

ارائه لایحه سیاست دفاعی ۷۱۷ میلیارد دلاری، با هدف رقابت تسلیحاتی با چین و روسیه

به گزارش خبرگزاری رویترز، اعضای مجلس نمایندگان آمریکا روز جمعه جزئیات مربوط به لایحه سیاست دفاعی ۷۱۷ میلیارد دلاری را ارائه کردند.

 

به گزارش مهر به نقل از رویترز، این لایحه دربردارنده اقداماتی جهت رقابت تسلیحاتی با کشورهای چین و روسیه و راه حلی برای توقف موقت فروش تسلیحات به ترکیه می شود.

 

گفتنی است که کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا قرار است هفته آینده در مورد «قانون مجوز دفاع ملی» (NDAA) بحث و مذاکره کند؛ قانونی که میزان بودجه دفاعی را تصویب کرده و روشهایی برای نظارت بر نحوه مصرف این بودجه تعیین می کند.

 

کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا لایحه مزبور را تا هفته آینده منتشر نخواهد کرد، اما جمهوریخواهانی که ریاست این کمیته را برعهده دارند و همچنین اقلیت دموکرات خلاصه ای از این لایحه را منتشر کرده اند.

 

در لایحه پیشنهادی برای سال مالی ۲۰۱۹، بندهایی همچون وضع تحریمهای جدید علیه صنایع تسلیحاتی روسیه در واکنش به موارد نقض معاهده و ممنوعیت همکاری نظامی و ارائه بودجه بیشتر برای جنگ سایبری پیش بینی شده است.

 

برای مقابله با چین نیز بندهایی جهت ارتقای ظرفیت‌های دفاعی تایوان در این لایحه پیش بینی شده است.

 

اعضای مجلس نمایندگان آمریکا روز جمعه جزئیات مربوط به لایحه سیاست دفاعی ۷۱۷ میلیارد دلاری را با هدف رقابت تسلیحاتی با کشورهای چین و روسیه و توقف موقت فروش تسلیحات به ترکیه ارائه کردند.

 

این در حالی است که چین برای سال جاری میلادی بودجه نظامی خود را به ارزش ۱۷۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار اختصاص داده است و پیش بینی می شود روند افزایش بودجه با رشد میانگین شش تا هشت درصد در سال های آینده نیز ادامه داشته باشد.

 

و هزینه نظامی روسیه سال گذشته میلادی ۶۶.۳ میلیارد دلار بود که این رقم به معنای ۲۰ درصد کمتر از بودجه نظامی ۲۰۱۶ و اولین کاهش از سال ۱۹۹۸ است.