بانک مرکزی اروپا: انتقال دارایی‌های مسدود شده روسیه خطرات قانونی دارد

بانک مرکزی اتحادیه اروپا ایده ایالات متحده برای انتقال دارایی‌های مسدود شده روسیه به نیرو‌های مسلح اوکراین را محکوم کرد. کریستین لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا، از پیشنهاد آمریکا برای انتقال دارایی‌های مسدود شده روسیه برای کمک به اوکراین انتقاد کرد. وی خاطرنشان کرد که این امر خطرات قانونی دارد. لاگارد به فایننشال تایمز گفت: ... بانک مرکزی اروپا: انتقال دارایی‌های مسدود شده روسیه خطرات قانونی دارد

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اقتصادی, اوکراین, تحلیل, روسیه, شرق اروپا

عزم کلمبیا برای پیوستن به «بریکس» با حمایت برزیل

روسای جمهوری کلمبیا و برزیل در بیانیه‌ای مشترک از عزم بوگوتا برای پیوستن به ائتلاف اقتصادهای نوظهور جهان معروف به گروه «بریکس» در کوتاه‌ترین زمان ممکن و حمایت برزیل از این روند خبر دادند. به گزارش روز پنج شنبه ایرنا از تارنمای اسپوتنیک موندو، سران دو کشور به دنبال برگزاری نشستی دو جانبه در بوگوتا ... عزم کلمبیا برای پیوستن به «بریکس» با حمایت برزیل

ادامه

آفریقای جنوبی, آمریکای لاتین, اتیوپی, اقتصادی, امارات, ایران, برزیل, بریکس, بولیوی, جهان, چین, خبر, روسیه, سازمان ملل, عربستان سعودی, کلمبیا, کوبا, مصر, نسل‌کشی, هندوستان, ونزوئلا

درخواست آلمان از چین برای برقراری صلح در اوکراین

صدراعظم آلمان طی نشستی با رئیس جمهوری چین اعمال نفوذ پکن بر مسکو را برای پایان دادن به جنگ در اوکراین خواستار شد. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، اولاف شولتس روز سه شنبه اظهار داشت که از شی جین پینگ رئیس جمهوری چین خواسته است تا برای پایان دادن به جنگ در اوکراین ... درخواست آلمان از چین برای برقراری صلح در اوکراین

ادامه

آلمان, اقتصادی, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, چین, خبر, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, صلح, فلسطین

لاوروف: غرب نگران توسعه ابزارهای مالی مستقل بریکس است

وزیر امور خارجه روسیه گفت: غرب به‌طور فزاینده‌ای نگران طرح کشورهای عضو گروه اقتصادهای نوظهور (بریکس) برای توسعه ابزارهای مالی مستقل خود است. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، خبرگزاری تاس نوشت: سرگئی لاوروف در نشست کمیسیون شورای عمومی حزب روسیه متحد در زمینه همکاری بین المللی و حمایت از شهروندان خارج از کشور گفت: ما ... لاوروف: غرب نگران توسعه ابزارهای مالی مستقل بریکس است

ادامه

آمریکا, بریکس, تحلیل, جهان, روسیه, شرق اروپا, غرب

مقام روس: آمریکا دوباره آتش جنگ دیگری را در خاورمیانه شعله‌ور کرده است

«ویاچسلاو ولودین» رئیس دومای روسیه با اشاره به کسری بودجه آمریکا، واشنگتن را متهم کرد که با برانگیختن یک جنگ دیگر در خاورمیانه، به دنبال رهایی اقتصاد خود از “نکول” (بحران بدهی خارجی) است. به گزارش روز سه شنبه ایرنا از خبرگزاری تاس، ولودین با نوشتن از پیام در کانال تلگرامی خود، به داده‌های وزارت ... مقام روس: آمریکا دوباره آتش جنگ دیگری را در خاورمیانه شعله‌ور کرده است

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اقتصادی, اوکراین, جهان, خاورمیانه, روسیه, شرق اروپا, گزارش, هژمونیسم

آمریکا تحریم‌های روسیه مرتبط با خط لوله نورد استریم ۲ را لغو می‌کند

دولت بایدن از تحریم شرکت‌های دخیل در پشت خط لوله انتقال گاز نورد استریم ۲ به آلمان چشم پوشی کرده است، اقدامی که منتقدان واشنگتن را خشمگین کرده است.

 

به گزارش ایسنا به نقل از آسوشیتدپرس، در گزارش وزارت امور خارجه به کنگره آمده است: فعالیت شرکت Nord Stream ۲ AG و مدیر عامل آن، ماتیاس وارنیگ، متحد ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، قابل تحریم است، اما آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده، بلافاصله از این تحریم ها چشم پوشی کرد و گفت که این به نفع منافع ملی ایالات متحده است.

 

این تصمیم در حالی اتخاذ شد که دولت بایدن پس از وخیم شدن روابط در زمان رئیس جمهور پیشین دونالد ترامپ ، در تلاش است تا روابط خود را با آلمان از نو بسازد. معافیت ها تاریخ پایان مشخصی ندارند ، اما توسط وزیر امور خارجه قابل لغو است.

 

وزارت امور خارجه چهار کشتی روسی از جمله Akademik Cherskiy را که از ماه آوریل لوله گذاری این پروژه را در آبهای دانمارک آغاز کرد ، تحریم کرد. همچنین این اقدامات ۵ نهاد روسی دیگر از جمله سرویس نجات دریایی روسیه را نیز اعمال کرد.

 

بلینکن در گزارشی که هنگام دیدار با سرگئی لاوروف ، وزیر امور خارجه روسیه در ایسلند درآستانه نشست کنفرانس شورای قطب شمال گفت: رئیس جمهور جو بایدن ، دموکرات ، با طرح ۱۱ میلیارد دلاری که گاز روسیه را از قطب شمال به آلمان می رساند ، مخالفت کرده و می گوید این یک توافق بد برای اروپا است.

 

ایالات متحده صادر کننده گاز طبیعی به صورت LNG به اروپا است، اما گاز روسیه ارزان‌تر است. واشنگتن می‌ترسد که روسیه با افزایش وابستگی به مسکو بتواند از نورد استریم ۲ به عنوان اهرمی برای تضعیف کشورهای اتحادیه اروپا استفاده کند.

 

رئیس کمیته روابط خارجی سنا ، باب منندز با انتقاد از این تصمیم ، گفت که این تصمیم تلاش‌های ایالات متحده “برای مقابله با تجاوزات روسیه در اروپا” را تضعیف می‌کند. وی گفت: “من از دولت (می‌خواهم) این معافیت‌ها را برداشته و به تحریم‌هایی که کنگره تعیین کرده است عمل کند.”

 

مایکل مک کول، رئیس جمهوریخواه ارشد مجلس در امور خارجه، گفت: “اگر رژیم پوتین اجازه دارد این خط لوله را به پایان برساند، به این دلیل است که دولت بایدن تصمیم به اجرایی شدن آن گرفت.

 

با این حال ، مقامات آلمانی از این معافیت به عنوان “یک گام سازنده” استقبال کردند. هایکو ماس، وزیر امور خارجه آلمان، گفت: “این بیانگر این واقعیت است که آلمان یک شریک مهم برای ایالات متحده است، شریکی که می‌تواند در آینده روی آن حساب کند.”

 

شرکت انرژی دولتی روسیه، گازپروم و شرکای غربی آن در حال مسابقه برای به پایان رساندن خط لوله برای ارسال گاز طبیعی به زیر دریای بالتیک هستند. این پروژه که اکنون حدود ۹۵ درصد پیشرفت دارد، می‌تواند اوکراین را دور بزند و از هزینه های سودآور ترانزیت محروم کند و به طور بالقوه مبارزه آن را در برابر تجاوز روسیه تضعیف کند.

 

یک مقام آمریکایی به رویترز گفت که متوقف کردن این پروژه دشوار است اما واشنگتن به تلاش خود ادامه خواهد داد. مقام وزارت امور خارجه گفت: “ما خط لوله‌ای بیش از ۹۰ درصد کامل را در اختیار داریم و بنابراین متوقف کردن آن همیشه یک ضربه طولانی بوده است. نورد استریم ۲ با سرعتی که در حال ساخت است، می‌تواند قبل از پایان سال به پایان برسد.

اما و اگرهای خروج قرقیزستان از سازمان پیمان امنیت جمعی

با طرح عدم ضرورت حضور قرقیزستان در سازمان پیمان امنیت جمعی در پارلمان از سوی نمایندگان حزب «مکنیم قرقیزستان»، کارشناسان علوم سیاسی عواقب این طرح را بررسی کردند.

ادامه

اسیای مرکزی, افغانستان, اقتصادی, تاجیکستان, جهان, روسیه, سازمان پیمان امنیت جمعی, قرقیزستان

کاهش ۵.۱ درصدی تولید ناخالص داخلی ژاپن در سه ماهه نخست ۲۰۲۱

گزارش ها حاکی است تولید ناخالص داخلی ژاپن برای دوره سه ماهه نخست سال ۲۰۲۱ (ژانویه تا مارس) منفی شده، زیرا اعلام دومین وضعیت اضطراری در کشور هزینه کرد مصرف کنندگان را کاهش داده است.

ادامه

اقتصادی, جهان, خبر, ژاپن, شرق آسیا

تحلیل تلویزیون چین از مذاکرات ایران و عربستان

“سی جی تی ان” تلویزیون انگلیسی زبان چین در تحلیلی به قلم «گای برتون» استاد دانشگاه وسالیوس بروکسل در واکنش به مذاکرات ایران و عربستان آورده است اگر این مذاکرات به نتیجه برسد به نفع دوطرف است زیرا حمایت های داخلی برای دوام و اجرای آن نیز وجود دارد.

ادامه

اقتصادی, امارات, امریکا, ایران, تحریم, جهان, خاورمیانه, خبر, سیاسی, عربستان سعودی, مذاکرات اتمی, مقاله, یمن