
ژاپن جزیره غیرمسکونی ماگشیما در ۴۰۰ کیلومتری پایگاه هوایی ایواکونی را برای مانورهای نظامی با آمریکا و فرود جنگندههای آمریکایی میخرد.
ژاپن جزیره غیرمسکونی ماگشیما در ۴۰۰ کیلومتری پایگاه هوایی ایواکونی را برای مانورهای نظامی با آمریکا و فرود جنگندههای آمریکایی میخرد.
چین از زمان سومین نشست جامع هجدهمین کمیته مرکزی حزب کمونیست (CPC) که در سال ۲۰۱۳ برگزار شد، به پیشرفتهای فراوانی در زمینه تقویت اصلاحات در نظام قضایی و اجتماعیاش دست یافته است.
به نقل از پیپلز دیلی، وزارت خارجه چین اعلام کرد که پکن بطور رسمی به حضور بدون اجازه یک کشتی آمریکایی در نزدیکی جزایر Xisha (پاراسل) در دریای چین جنوبی، اعتراض و هشدار داده است.
روزنامه رسمی کره شمالی امروز دوشنبه، در نوشتاری از کره جنوبی خواست تا رزمایشهای مشترک با آمریکا را متوقف کند و وعده داد که این اقدام به ایجاد شرایطی صلح آمیز و حرکت به سوی بهبود روابط دو کره کمک میکند.
مجله آتلانتیک نوشت، آمریکا به این دلیل تصمیم به خروج از سوریه و افغانستان گرفت که شدیداً نسبت به گسترش نفوذ چین در منطقه آسیا اقیانوسیه نگران بود.
روزنامه وال استریت ژورنال نوشت: مقامات آمریکایی اعلام کردند که پنتاگون ‘در حال بررسی اعزام یگان های تفنگدار دریایی چند منظوره و بشدت مسلح به شرق آسیا همزمان با کاهش استقرار نیروهایش در خاورمیانه و استقرار نیروها در پاسخ به نفوذ فزاینده چین است’.
روزنامه آمریکایی روز جمعه در گزارشی افزود: این موضوع جزو اولین گام های ملموس دولت ترامپ برای گسترش حضور نظامی آمریکا در آسیا پس از اعلام راهبرد دفاع ملیش در ماه گذشته محسوب می شود.
از جمله اهداف این راهبرد دفاعی جدید خروج امور نظامی آمریکا از خاورمیانه و سازماندهی مجدد امور نظامی آمریکا برای مقابله با چین و روسیه به عنوان رقبای استراتژیک واشنگتن بوده است.
این مقامات آمریکایی تصریح کردند، در حالیکه این راهبرد در بحبوحه تنش ها با کره شمالی مطرح شده اما هدفش اقدام برای جنگ نیست و یکی از اهدافش سازماندهی جهانی قوای آمریکاست.
ژنرال جو دانفورد رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در مورد حضور نظامی آمریکا در آسیا طی سفر اخیرش به این منطقه گفت: ما منافع، تعهد و حضوری پایدار و ماندگاری در این منطقه داریم.
مقامات آمریکایی معتقدند که استقرار منظم این نوع نیروهای ضربت توانایی های نظامی امریکا را در منطقه اقیانوس آرام تقویت خواهد کرد و این نیروها می توانند به گشت زنی بپردازند و رزمایش های نظامی با هم پیمانان در منطقه برگزار کنند. همچنین در صورت وقوع مناقشه می توانند بسرعت واکنش نشاان دهند.
به گفته این مقامات، ارزیابی ها برای حضور این نیروها و پیشنهادهای تکمیلی برای استقرار دوباره نیروها در شرق آسیا با هدف مقابله با حضور فزاینده چین در جریان بوده است.
پیشتر حدود 50 هزار نظامی آمریکا در ژاپن ، 29 هزار و 500 پرسنل نظامی آمریکایی در کره جنوبی و هفت هزار نیرو دیگر این کشور در گوام مستقر هستند.
ایرنا
به گزارش راشاتودی، پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) در نظر دارد در راستای تغییر تمرکز نظامی از خاورمیانه به شرق، هزاران نفر از نیروهای خود را به شرق آسیا اعزام کند. هدف از این کار متقاعد کردن کشورهای آسیا- پاسیفیک برای همراهی با آمریکا و تقابل با چین است.
«کیم یونگ نام» رئیس تشریفاتی دولت کرهشمالی که در راس هیات اعزامی از پیونگ یانگ به کره جنوبی سفر کرده امروز جمعه با «مون جائه این» رئیس جمهور کرهجنوبی دیدار کرد.
سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه روز پنجشنبه، در گفت و گو با خبرگزاری اسپوتنیک افزود: روسیه از اظهارات اخیر معاون رئیس جمهوری آمریکا در مورد اعمال تحریم های بیشتر علیه کره شمالی ناامید شده است.
به نوشته روزنامه گلوبال تایمز چین، از جمله این جنگنده ها می توان به هواپیماهای سوخو 35 ساخت روسیه اشاره کرد که کاربردهای عملیاتی گسترده ای دارد.