وحشت تل‌آویو از خرید و استقرار پدافند هوایی و موشکی چینی توسط مصر؛ «معادله تغییر می‌کند»

افزایش توان نظامی ارتش مصر به ویژه در زمینه های پدافند هوایی و موشکی وحشت اسرائیل را برانگیخته است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، سایت مجله اسرائیلی «ایپوک» گزارش داد که اسرائیل نسبت به تقویت توان نظامی ارتش مصر به ویژه در زمینه های پدافند هوایی و موشکی نگران است. بر ... وحشت تل‌آویو از خرید و استقرار پدافند هوایی و موشکی چینی توسط مصر؛ «معادله تغییر می‌کند»

ادامه

آمریکا, اسراییل, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, مصر

کارگران بندر در یونان مانع ارسال کالا به اسرائیل شدند

کارگران بندر پیرائوس یونان روز دوشنبه از تخلیه محموله فولاد نظامی به مقصد سرزمین های اشغالی جلوگیری کردند. به گزارش ایرنا از آناتولی، در تجمعی که در اسکله‌های ۲ و ۳ این بندر برگزار شد، اعضای اتحادیه که فعالان طرفدار فلسطین، گروه‌های چپ‌گرا و قانونگذاران حزب کمونیست یونان (KKE) نیز به آنها پیوستند اعلام کردند ... کارگران بندر در یونان مانع ارسال کالا به اسرائیل شدند

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اسراییل, بایکوت, حزب کمونیست, خاورمیانه, سازمان ملل, طبقه کارگر, فلسطین, ناتو, یونان

پزشکان بدون مرز، لندن را به همدستی در نسل‌کشی اسرائیل در غزه متهم کرد

مدیر اجرایی پزشکان بدون مرز بریتانیا، دولت لندن را به همدستی با اسرائیل در جنایات علیه غیرنظامیان در غزه از طریق سکوت و حمایت مالی و دیپلماتیک متهم کرده و به عدم پاسخگویی لندن به هشدارهای پزشکان بدون مرز مبنی بر نسل‌کشی و پاکسازی قومی با وجود شواهد مستند اشاره کرده است. به گزارش ایسنا، ... پزشکان بدون مرز، لندن را به همدستی در نسل‌کشی اسرائیل در غزه متهم کرد

ادامه

آمریکا, استراتژیک, اسراییل, انگلیس, جنایات جنگی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, درمان, دیوان داوری لاهه, سازمان ملل, فلسطین, گرسنگی, نسل‌کشی, هلند

منابع مصری: با طرح جدید «اسرائیل» توافق صلح با قاهره از بین می‌رود

منابع مصری به احتمال از بین رفتن توافق صلح میان قاهره و تل آویو در سایه طرح جدید اسرائیل علیه نوار غزه اشاره کردند. به گزارش خبرگزاری مهر، منابع مصری در گفتگو با روزنامه العربی الجدید تاکید کردند که طرح جدید اسرائیل ارائه شده در مذاکرات غیر مستقیم با جنبش حماس مبنی بر استقرار مجدد ... منابع مصری: با طرح جدید «اسرائیل» توافق صلح با قاهره از بین می‌رود

ادامه

اسراییل, امنیتی, جهان, خاورمیانه, خبر, صلح, فلسطین, مصر

چرخش تجارت جهانی به سوی خاورمیانه: فرصتی تازه برای ایران

در آخرین روز تیرماه ۱۴۰۳ قطار کانتینری دو سربار ایران – چین در مراسمی با حضور مدیرعامل راه آهن ایران و سفرای چین، قزاقستان و ترکمنستان در بندر خشک ریلی «آپرین» راه‌اندازی شد. به گزارش CGTN به نقل از لوئو لایی آن تحلیلگر سیاسی و روزنامه نگار چین: در سال جاری، با تداوم تنش‌های تجاری ... چرخش تجارت جهانی به سوی خاورمیانه: فرصتی تازه برای ایران

ادامه

اقتصادی, ایران, جهان, چین, خاورمیانه, عربستان, قزاقستان, کویت, گزارش

هشدار آمریکا به امارات؛ مراقب معامله با ایران باشید

معاون مالی خزانه‌داری آمریکا به امارات رفته تا بانک‌ها و شرکت‌های حمل و نقل این کشور را به قطع همکاری با ایران فرابخواند. سیگال مندلکر خطر تحریم‌ را به اماراتی‌ها گوشزد کرده است.

 

به گزارش دویچه وله: سیگال مندلکر، معاون مالی و امور تروریسم وزارت خزانه‌داری آمریکا روزهای یکشنبه و دوشنبه (۸ و ۹ سپتامبر) با مدیران هفت بانک امارات متحده عربی دیدار کرده است. بنا به گزارش خبرگزاری بلومبرگ خانم مندلکر روز یکشنبه به خبرنگاران در ابوظبی گفت: «ما سرگرم مذاکره پیرامون راه‌کارهای مشترک برای مقابله با تروریسم و نقش ایران در بی‌ثباتی منطقه و جهان هستیم.»

 

این سفر تازه‌ترین تلاش آمریکا برای افزایش فشار بر ایران است؛ تلاشی که با هدف آوردن تهران به پای میز مذاکره صورت می‌گیرد اما جمهوری اسلامی می‌گوید تا رفع تحریم‌ها تن به چنین کاری نمی‌دهد. مندلکر پس از امارات راهی سوئیس و اسرائیل خواهد شد.

 

رئیس جمهور آمریکا پس از خروج از توافق هسته‌ای، تحریم‌های سنگینی را در چند مرحله علیه ایران وضع کرد و در آخرین تصمیم، پیشنهاد فرانسه برای واگذاری اعتبار ۱۵ میلیارد دلاری به تهران با ضمانت پول نفت را نپذیرفت. این پیشنهاد مستلزم معافیت از تحریم‌های نفتی ایالات متحده بود.

 

بلومبرگ به نقل از سیگال مندلکر می‌نویسد، وزارت خزانه‌داری آمریکا بیش از ۱۰۰۰ نهاد و فرد و شرکت ایرانی یا وابسته به ایران را مورد تحریم قرار داده است. خانم مندلکر در ابوظبی یادآوری کرده که تحریم شبکه کشتیرانی در هفته گذشته به‌خاطر ارسال نفت به رژیم سوریه و کمک به حزب‌الله لبنان با مشارکت سپاه پاسداران بود و هشدار داده که هر شخص یا شرکت دیگری که در تبادلات تجاری مربوط به نفت و پتروشیمی یا صادرات فلزی ایران مشارکت داشته باشد، مشمول چنین تحریم‌هایی خواهد شد.

 

آمریکا در هفتم ژوئن ۲۰۱۹، پتروشیمی خلیج فارس و ۳۹ شرکت زیرمجموعه آن را به فهرست تحریم‌ها اضافه کرد. دو شرکت عامل فروش این پتروشیمی به نام‌های “اطلس” و “نغمه” در امارات مستقر بودند.

 

شرکت‌های ایرانی و غیرایرانی ثبت شده در امارات، سال‌هاست از بندر فجیره برای انتقال فرآورده‌های نفتی، صادرات نفت خام و محصولات نفتی تحریم شده دیگر استفاده می‌کنند. هم‌چنین امارات هنوز اهرمی برای انتقال ارز خارجی به ایران از طریق نظام حواله پولی است.

 

به گزارش بلومبرگ، معاون مالی خزانه‌داری آمریکا در ابوظبی گفت: «ما در گذشته شاهد معاملات ایران در اینجا بوده‌ایم و حالا می‌خواهیم مطمئن شویم که مدیران و روسای شرکت‌های مربوطه از پیامدهای ادامه چنین سیاستی آگاه شده‌اند.»

۱۰ هزار امضا برای تمدید محدودیت فروش سلاح آلمان به عربستان

سازمان بین المللی «صلح سبز» روز دوشنبه با جمع آوری ۱۰ هزار امضا از دولت آلمان خواست تا توقف فروش سلاح به عربستان سعودی را به خاطر جنگ یمن تمدید کند.

ادامه

المان, امارات, امریکا, جهان, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, یمن

آغاز گفتگوهای راهبردی فرانسه و روسیه برای حفظ توافق اتمی با ایران و صلح در شرق اوکراین

وزرای امور خارجه و دفاع فرانسه و روسیه برای نخستین بار پس از هفت سال در مسکو گردهم آمدند تا در چارچوب “شورای همکاری‌های روسیه – فرانسه در مسائل امنیتی” در ترکیب ۲+۲، با یکدیگر مذاکره کنند.

ادامه

اتحادیه اروپا, امریکا, اوکراین, ایران, تشنج زدایی, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, فرانسه