خشم غزه از موضع اروپا: همدستی در جنایات اسرائیل بس است

دفتر رسانه‌ای دولتی در غزه، اتحادیه اروپا را به دلیل ناتوانی در پاسخگو کردن اسرائیل درباره نسل کشی در غزه، به همدستی در جنایت نسل‌کشی متهم کرد. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آناتولی؛ دفتر رسانه‌ای دولتی در غزه، روز جمعه، اتحادیه اروپا را به همدستی در جنایت نسل‌کشی که اسرائیل از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ ... خشم غزه از موضع اروپا: همدستی در جنایات اسرائیل بس است

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اسراییل, اشغالگری, جنایات جنگی, جهان, دیوان داوری لاهه, زنان, غرب, فلسطین, کودکان, گرسنگی, نسل‌کشی

کارگران یونانی ساحل را بستند/ کشتی اسرائیلی ناکام از بارگیری!

جمعی از کارگران فعال یونانی با در دست داشتن پرچم‌ها و پلاکاردهای خود مانع از بارگیری کشتی متعلق به اسرائیل در یکی از بنادر این کشور اروپایی شدند. به گزارش ایلنا و به نقل از فدراسیون جهانی اتحادیه‌های کارگری (WFTU)، جمع بزرگی از کارگران فعال بنادر و اسکله‌های یونان در بندر پیرائوس این کشور، پس ... کارگران یونانی ساحل را بستند/ کشتی اسرائیلی ناکام از بارگیری!

ادامه

اسراییل, جنوب اروپا, جهان, خبر, طبقه کارگر, فدراسیون جهانی سندیکاهای کارگری, فلسطین, یونان

رئیس جمهور کلمبیا از قطع همکاری با ناتو خبر داد

گوستاو پترو رئیس جمهور کلمبیا در اظهاراتی با انتقاد از حمایت برخی از اعضای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی از اسرائیل، از تصمیم کشورش برای قطع همکاری با ناتو خبر داد و تاکید کرد: اگر اعضای ناتو در کنار نسل‌کشی ایستاده‌اند، حضور ما در این ائتلاف چه معنایی دارد؟ به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا به نقل ... رئیس جمهور کلمبیا از قطع همکاری با ناتو خبر داد

ادامه

آرژانتین, آفریقای جنوبی, آمریکای لاتین, اسراییل, اکوادور, برزیل, جهان, خبر, فلسطین, کلمبیا, ناتو, نسل‌کشی, همبستگی

گروه لاهه تجارت نظامی با اسرائیل را متوقف کرد

با تداوم جنایات صهیونیست‌ها در غزه، کشورهای عضو گروه لاهه اعلام کردند که تجارت نظامی – دفاعی با اسرائیل را به حالت تعلیق درآورده‌اند. به گزارش ایسنا، گروه لاهه، که حدود ۳۰ کشور را برای اتخاذ «اقدامات هماهنگ قانونی و دیپلماتیک» علیه اسرائیل متحد می‌کند، از تعلیق تجارت سلاح و کالاهای نظامی با این رژیم ... گروه لاهه تجارت نظامی با اسرائیل را متوقف کرد

ادامه

آفریقای جنوبی, اسراییل, اندونزی, بولیوی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, صهیونیسم, عراق, عمان, فلسطین, کلمبیا, کوبا, لیبی, مالزی, نامیبیا, نیکاراگوئه

تصمیم وکلا برای شکایت از کمیسیون و شورای اروپا به دلیل اقدام نکردن درباره «نسل‌کشی» در غزه

وکلا قصد دارند پنج‌ شنبه از کمیسیون و شورای اروپا به دلیل اقدام نکردن درباره «نسل‌کشی» غزه شکایت کنند. به گزارش ایسنا، وبگاه EU Observer گزارش داد که «وکلای فرانسه و بلژیک قرار است روز پنجشنبه به دلیل اقدام نکردن کمیسیون و شورای اروپا در خصوص جنایات مرتکب شده توسط دولت رژیم اشغالگر در غزه، ... تصمیم وکلا برای شکایت از کمیسیون و شورای اروپا به دلیل اقدام نکردن درباره «نسل‌کشی» در غزه

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اسراییل, جهان, حقوق بشر, خبر, فلسطین, نسل‌کشی, وکلا

میدل ایست مانیتور: اسرائیل ماوای جنایتکاران و تروریست‌ها است

پایگاه خبری «میدل ایست مانیتور» همزمان با بحث داغ این روزهای فلسطین و «روز جهانی قدس» با اشاره به حمایت اسرائیل از افراد جنایتکار، گزارشی را با عنوان «اسرائیل ماوای جنایتکاران و تروریست‌ها» منتشر کرده است.

 

در حالیکه رسانه‌ها و مقامات کشورهای اسلامی و عربی در روزهای اخیر هر کدام به نحوی اشغال ۷۲ ساله فلسطین توسط رژیم اسرائیل را محکوم کرده‌اند، پایگاه میدل ایست مانیتور امروز (شنبه) در گزارش خود به ابعاد مختلف اقدامات خصمانه و جنایت‌های این رژیم پرداخته است.

 

این نشریه با اشاره به قتل «الکس عوده» فعال فلسطینی- آمریکایی در اکتبر ۱۹۸۵ (مهر- آبان ۱۳۶۴) توسط صهیونیست‌های تندرو در کالیفرنیا نوشت: بدن عوده توسط یک بمب لوله‌ای تکه تکه شد، اما قاتلان وی هیچگاه دستگیر نشدند.

 

طبق این گزارش، ساعت‌ها بعد از این کشتار وحشیانه «ایرو روبین» رئیس «اتحادیه دفاع یهودی» در آن زمان در اظهارنظری گفت: برای عوده ناراحت نیستم. او به چیزی که استحقاقش را داشت، رسید.

 

با وجود تعیین جایزه یک میلیون دلاری از طرف «اف‌بی‌آی» برای معرفی قاتلان عوده، حتی یک نفر هم در ارتباط با این پرونده دستگیر نشد و مظنون‌های اصلی اف‌بی‌آی و پلیس آمریکا به نام‌های «باروخ بن یوسف» با نام اصلی «اندی گرین» و «اسرائیل فوکس» مشهور به «کیت فوکس» نیز از دست قانون فرار کردند.

 

به نوشته میدل ایست مانیتور، این دو نفر چند ماه پس از انجام عملیات تروریستی علیه عوده بخاطر فرار کردن به فلسطین اشغالی، تبدیل به متهمین اول پرونده شدند. آنها توسط رژیم جنایتکار اسرائیل تحت محافظت هستند.

 

این پایگاه خبری اضافه کرد که صهیونیست‌ها در روند رسیدگی به پرونده در اف‌بی‌آی مانع تراشی می‌کردند. از سوی دیگر نیز واضح است که دولت آمریکا فشار حداکثری خود را برای عودت قاتلان عوده و محاکمه آنها به کار نگرفت.

 

عوده، زاده روستای مسیحی‌نشین «جفنا» در کرانه باختری محلی نزدیک به صهیونیست‌های تندرو بود و زندگی خود را در ایالات متحده صرف فعالیت در کمیته عربی- آمریکایی ضد تبعیض کرد. وی تمام تلاش خود را کرد تا به مردم خود در مورد اشغالگری اسرائیل آگاهی بخشد. قاتلان این فعال فلسطینی قطعا اقدامات وی را به عنوان تهدیدی برای صهیونیسم افراطی می‌دیدند.

 

میدل ایست مانیتور در ادامه نوشت: به موجب قانون نژادپرستانه «بازگشت»، فوکس و بن یوسف قادر به اخذ شهروندی شدند و اسرائیل چندین دهه سد راه تلاش‌های اف‌بی‌آی برای بازگرداندن قاتلان عوده شده است.

 

این رفتار برای اسرائیل که در زمره سرکش‌ترین رژیم‌ها در جهان است، عادی تلقی می‌شود و صهیونیست‌های افراطی نظیر فوکس و بن یوسف بر حسب عادت به اسرائیل پناهنده شده‌اند.

 

به نوشته این پایگاه خبری، صهیونیست‌های افراطی از سراسر جهان برای فرار از عدالت در اسرائیل خواهند ماند. برای مثال، یکی از آنها «گریگوری شلی» هکر فرانسوی معروف به «اولکان» در دادگاه فرانسه متهم به مزاحمت‌های تلفنی است که یک مورد از آن‌ها مرگبار توصیف شده است. شلی عضو شاخه اتحادیه دفاع یهودی در این کشور است که پیش از برگزاری دادگاه به فلسطین اشغالی گریخت.

 

امروز قاتلان عوده در مستملکات غیرقانونی صهیونیست‌ها که از فلسطینی‌ها در کرانه باختری غصب شده، زندگی می‌کنند. بن یوسف اکنون یک وکیل بلندپایه در فلسطین اشغالی است که از برخی تروریست‌ها، مذهبیون افراطی و قاتلان صهیونیست دفاع می‌کند.

 

وی همچنین یکی از سردمداران «جنبش کوه معبد» یک گروه افراطی یهودی است که برای ساخت «کنیسه» در محل حرم شریف، خواستار تخریب «مسجدالاقصی» و «قبه الصخره» هستند.

نماینده سازمان ملل؛ اسرائیل باید طرح الحاق را کنار بگذارد

نماینده سازمان ملل در امور غرب آسیا، طرح اسرائیل برای اشغال کرانه باختری را نقض جدی قوانین بین‌المللی دانست که باعث بسته‌شدن باب احیای مذاکرات می‌شود.

ادامه

اتحادیه اروپا, اسراییل, المان, جهان, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, فرانسه

جنبش عدم تعهد، طرح الحاق کرانه باختری را محکوم کرد

دفتر هماهنگی جنبش عدم تعهد با صدور بیانیه‌ای تصمیم غیرقانونی صهیونیستی درباره الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری و قدس شرقی را رد و محکوم کرد.

ادامه

اسراییل, امریکا, امریکای شمالی, بیانیه, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, غیر متعهدها