کارگران شهرداری را دریابیم!

یکی از چالش‌هایی که طبقهٔ کارگر میهن ما با آن روبرو است، کاهش ایمنی در کار و رشد حوادث کاری است که سالانه جان هزاران کارگر را تهدید و در معرض خطر قرار داده است. کاهش ایمنی در محیط‌های گوناگون کار بازتابی است از خصوصی‌سازی‌های گسترده، واگذاری مدیریت و اجرای طرح‌ها در اختیار پیمانکاران سودجو ... کارگران شهرداری را دریابیم!

ادامه

ایران, تحلیل, حقوق بشر, خصوصی‌سازی, دستمزد, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت

اعتراض کارگران پانامایی به توافق اقتصادی-نظامی با آمریکا

خوزه رائول مولینو، رئیس جمهور پاناما، برای دفع فشارهای آمریکا، ماه گذشته موافقت کرد که پرسنل نظامی ایالات متحده اجازه یابند تا در پایگاه‌ تحت کنترل پاناما در کانال مستقر شوند. به گزارش خبرنگار ایلنا به نقل از شبکه تلویزیونی فرانس۲۴، تعداد قابل توجهی از کارگران و دانشجویان پانامایی به توافق مسئولان کشورشان با آمریکا ... اعتراض کارگران پانامایی به توافق اقتصادی-نظامی با آمریکا

ادامه

آمریکا, آمریکای مرکزی, استقلال, اقتصادی, پاناما, جهان, حقوق بشر, خبر, دانشجویی, کارگری

درود آتشین به کارگران کارخانه واگن پارس

بیش از هزاروصد نفر از کارگران شرکت واگن پارس اراک۱ برای چندمین بار در نیمه اول شهریورماه دست از کار کشیدند. این حرکت‌های اعتراضی که در طی آن تولید کارخانه متوقف شد، از روز ۴ مردادماه ۱۴۰۳ با تجمع اعتراضی‌ای مسالمت‌آمیز در محوطه کارخانه آغاز گشت. اعتراض‌ها در پی از ورود چند نفر از کارگران ... درود آتشین به کارگران کارخانه واگن پارس

ادامه

ایران, پیام, حقوق بشر, خاورمیانه, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فساد, مبارزه طبقاتی, معیشت

تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به‌ عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان

جوانان «چوار» به استخدام غیربومی‌ها و روند بیکاری کارگران بومی شاغل در صنایع نفت و گاز شهرستان اعتراض دارند. به گزارش خبرنگار ایلنا، برخی جوانان بومی در شهرستان چوار در استان ایلام می‌گویند علیرغم وجود چندین پالایشگاه و پتروشیمی و شهرک‌های صنعتی در این منطقه، ما اکثراً بیکار هستیم و بعضی کارگرانی که در این ... تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به‌ عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, عدالت اجتماعی, کارگران, مبارزه طبقاتی, معیشت

حذف پیمانکاران از اتلاف ثروت‌های ملی جلوگیری می‌کند/ مافیای آن‌ها، برنده میدان!

رئیس انجمن صنفی پالایشگاه چهارم پارس جنوبی گفت: حذف پیمانکاران به هیچ وجه بار مالی ندارد؛ این ایراد اصلاً وارد نیست. به گزارش خبرنگار ایلنا، «طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت» برای بار سوم به سد ایرادات نهادهای نظارتی برخورد کرد؛ اینبار هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، طرح را مغایر با سیاست‌ها کلی و ... حذف پیمانکاران از اتلاف ثروت‌های ملی جلوگیری می‌کند/ مافیای آن‌ها، برنده میدان!

ادامه

امنیت شغلی, ایران, حقوق بشر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, گزارش, مبارزه طبقاتی, معیشت

تجمع کارگران شرکت فرنخ و مه نخ مقابل استانداری قزوین در اعتراض به حقوق‌های معوقه

صبح روز شنبه ۱۰ اسفندماه کارگران شرکت فرنخ و مه نخ با تجمع مقابل استانداری قزوین خواستار پرداخت حقوق معوقه خود از این شرکت شدند.

 

به گزارش ایلنا در قزوین، دقایقی پیش تعدادی از کارگران بازنشسته شرکت فرنخ و مه نخ مقابل استانداری قزوین تجمع و خواستار پرداخت حقوق و سنوات معوقه خود شدند.

 

یکی از کارگران این شرکت گفت: مدت یک سال است بازنشسته شده‌ایم اما متاسفانه هنوز موفق به اخذ مطالبات‌مان از این شرکت نشده‌ایم که مبلغ آن نیز به ۹۵ میلیون تومان می‌رسد و مشخص هم نیست چه زمانی پرداخت شود.

 

وی افزود: بابت سال‌های گذشته هیچ حقوقی دریافت نکرده‌ایم و فقط امسال حقوق پرداخت شده که آن هم تقریبا ۴۰ درصد از کل مبلغ حقوق ماهیانه را دریافت کرده‌ایم و از ترس اخراج شدن حرفی نمی‌زنیم.

 

این کارگر شرکت فرنخ و مه نخ اضافه کرد: کارگران قراردادی داخل شرکت هم از ده میلیون تومان تا ۳۰ میلیون تومان طلب دارند اما هنوز مشغول به کار هستند با اینکه هیچ کس، هیچ مبلغی بابت حقوق دریافت نکرده است و مطالبات این کارگران شامل سنوات، حقوق و عیدی سال‌های گذشته است.

 

پیش از این معاون سیاسی استاندار از پرداخت تمامی بدهی شرکت فرنخ و مه نخ خبر داده بود؛ اما بنا بر گفته یکی دیگر از کارگران این شرکت که در تجمع حضور داشت، اظهار کرد: ۳۰ نفر از آخرین استخدامی‌های شرکت فرنخ و مه نخ هم هنوز مطالبات خود را دریافت نکرده‌اند و مراجعه به دستگاه‌هایی چون دادگستری، اداره کار و تعاون و شرکت فرنخ و مه نخ فایده‌ای نداشته است زیرا کسی پاسخگوی مطالبات کارگران این شرکت نبوده است.

 

یکی دیگر از کارگران نیز در ادامه گفت: کارگران شرکت فرنخ و مه نخ هزینه سختی‌های کار زیان‌آور که ۴ درصد به مبلغ ۱۵ میلیون تومان بوده را با هزینه شخصی پرداخت کرده‌اند و حقوق معوقه آن به ۵۰ میلیون تومان می‌رسد.