مسکو: تحریم‌های آمریکا علیه کوبا غیرقانونی هستند

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه در اظهاراتی اعمال تحریم‌های جدید از سوی آمریکا علیه کوبا را غیرقابل قبول خواند و تاکید کرد که این تحریم‌ها از نظر حقوق بین‌الملل غیرقانونی هستند. به گزارش جمعه شب ایرنا به نقل از خبرگزاری ریانووستی، زاخارووا با بیان اینکه هرگونه تحریم‌های یکجانبه علیه کشورهای مستقل که ناقض منشور ... مسکو: تحریم‌های آمریکا علیه کوبا غیرقانونی هستند

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اقتصادی, تحریم, جهان, حقوق بشر, خبر, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, گردشگری

بررسی پیوستن شیلی به بریکس؛ گامی در مسیر نظم نوین جهانی

پژوهشگران و مقام‌های دانشگاهی در شیلی معتقدند که پیوستن این کشور به بریکس می‌تواند به گسترش نقش‌آفرینی جهانی آن و حرکت به سوی نظمی عادلانه‌تر در عرصه سیاست و اقتصاد بین‌الملل کمک کند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تی‌وی بریکس، در نشست «بریکس؛ چالش‌های منطقه‌ای» که در دانشگاه سانتیاگو، پایتخت شیلی برگزار شد، ... بررسی پیوستن شیلی به بریکس؛ گامی در مسیر نظم نوین جهانی

ادامه

آمریکای لاتین, اقتصادی, برزیل, بریکس, جهان, جهان چند قطبی, چین, ٰژئوپلیتیک, سازمان ملل, سلاک, شیلی, عادلانه, کارائیب, کشاورزان, گردشگری, گزارش, مرکوسوز

ترامپ رویکرد سختگیرانه‌تری در قبال کوبا اتخاذ کرد

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با امضای یادداشتی موضع سخت‌تری علیه کوبا اتخاذ و اقدامات دولت جو بایدن رئیس جمهور سابق ایالات متحده در قبال این جزیره را لغو کرد. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، کاخ سفید دوشنبه شب اعلام کرد که بنا بر دستورالعمل ترامپ ممنوعیت قانونی بر گردشگری ایالات متحده به ... ترامپ رویکرد سختگیرانه‌تری در قبال کوبا اتخاذ کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, تحریم, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خبر, سازمان ملل, کوبا

زنگ خطر میزبانی پایگاه‌های نظامی آمریکا در آمریکای لاتین

افزایش تنش‌ها و تجاوزهای رژیم صهیونیستی اسرائیل و آمریکا علیه ایران، بار دیگر زنگ خطرها از میزبانی پایگاه‌های نظامی آمریکا به دلیل سیاست‌های جنگ‌طلبانه این کشور را برای چندین کشور آمریکای لاتین به صدا درآورده است. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از تارنمای اسپوتنیک موندو، پاسخ ایران به تجاوز آمریکا علیه تاسیسات هسته‌ای این کشور ... زنگ خطر میزبانی پایگاه‌های نظامی آمریکا در آمریکای لاتین

ادامه

آرژانتین, آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, استعمار, اسراییل, اکوادور, السالوادور, ایران, پرو, تجاوز نظامی, تحلیل, جهان, حقوق بشر, قطر, کلمبیا, کوبا, گوانتانامو, هندوراس

داسیلوا خطاب به ترامپ : به جای وبگردی، بر وظایف ریاست جمهوری خود تمرکز کن

لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا، رئیس‌جمهور برزیل، با انتقاد از رفتارهای رییس‌جمهور آمریکا در فضای مجازی گفت: ترامپ باید زمان کمتری را در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی بگذراند و بیشتر بر انجام وظایف خود به‌عنوان رئیس دولت تمرکز کند. به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از خبرگزاری فکتی، لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا، رئیس‌جمهور برزیل، در ... داسیلوا خطاب به ترامپ : به جای وبگردی، بر وظایف ریاست جمهوری خود تمرکز کن

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, برزیل, جهان

اثربخشی واکسن چینی «سینوواک» در برابر گونه‌های جهش یافته انگلیسی و آفریقای جنوبی

همزمان با انتشار خبرها از اثربخشی واکسن چینی «سینوواک» در برابر گونه‌های جهش یافته انگلیسی و آفریقای جنوبی، وزیر امور خارجه مکزیک از رسیدن نخستین محموله از این واکسن در ساعات آینده به این کشور خبر داد.

 

به گزارش روز شنبه ایرنا، «مارسِلو اِبرارد» (Marcelo Ebrard) وزیر امورخارجه مکزیک با انتشار پیامی در صفحه توییترش اعلام کرد که ۲۰۰ هزار دوز واکسن چینی سینوواک از فرودگاه هنگ کنگ خارج شده و انتظار می‌رود در ساعات اولیه روز شنبه(وقت محلی) به پایتخت مکزیک برسد.

 

وی همچنین گفت، براساس پیش‌بینی‌ها انتظار می‌رود یک محموله (۲۴ میلیون دوز) از واکسن روسی اسپوتنیک – وی نیز در اوایل هفته جاری به این کشور وارد شود.

 

در حالی‌که استفاده از واکسن روسی اسپوتنیک – وی در منطقه آمریکای لاتین، در کشورهای آرژانتین، بولیوی و ونزوئلا آغاز شده، مکزیک، پاناما و پاراگوئه از مدت‌ها قبل با انجام مذاکرات با مقام‌های روس در تلاشند تا دسترسی به این واکسن را تامین کنند.

 

«هوگو لوپِز گاتِل» معاون وزیر بهداشت مکزیک نیز ضمن اعلام این خبر که محموله بعدی واکسن سینوواک، اواخر هفته آینده به این کشور خواهد رسید، گفت دولت مجموع ۱۰ میلیون دوز واکسن چینی برای پنج میلیون نفر از شهروندان در قالب دو دوز برای هر نفر خریداری کرده است.

 

برزیل، کلمبیا، شیلی و اروگوئه از کشورهایی هستند که استفاده اضطراری از واکسن چینی ساخت شرکت سینوواک را تایید کرده اند. شیلی به عنوان پیشتاز کشورهای آمریکای لاتین در برنامه واکسیناسیون، تا کنون ۶۰ میلیون دوز واکسن چینی کروناواک متعلق به شرکت سینوواک را دریافت کرده است.

 

به نوشته نشریه ال پائیس اسپانیا، براساس اعلام برنامه پیش‌خرید و توزیع عادلانه واکسن کووید- ۱۹ زیر نظر سازمان جهانی بهداشت موسوم به «کواکس»، کشورهای آمریکای لاتین در نخستین مرحله این طرح، حدود ۱۰ درصد از محموله‌های توزیعی را دریافت خواهند کرد که به این ترتیب سهم مکزیک شش میلیون و ۵۰۰ هزار دوز خواهد بود.

 

مکزیک که از نخستین کشورهای منطقه در آغاز واکسیناسیون کرونا است، در ادامه مذاکرات خرید واکسن با چین و روسیه، در حال حاضر به دنبال همکاری با کشور کوبا در زمینه آزمایش های انسانی برآمده تا به روند برنامه واکسیناسیون خود سرعت بدهد. این در حالی است که «آندرس مانوئل لوپز اوبرادور» رئیس جمهوری مکزیک همزمان به توسعه واکسن داخلی با عنوان «پاتریا» (سرزمین) هم چشم دوخته است.

 

طرح ملی واکسیناسیون کرونا در کشور مکزیک با حدود ۱۲۶ میلیون نفر جمعیت از ماه دسامبر (آذر/دی) در حالی آغاز شده که براساس داده‌های رسمی تا کنون فقط یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر واکسینه شده اند.

 

کشور مکزیک با ثبت بیش از ۲ میلیون و ۳۰ هزار مبتلا و بیش از ۱۷۸ هزار مورد فوت بر اثر ویروس کرونا، در جایگاه چهارمین کشور در منطقه آمریکای لاتین با بیشترین آمار ابتلا به کووید-۱۹ قرار دارد.

 

 اثربخشی واکسن چینی «سینوواک» در برابر گونه‌های جهش یافته انگلیسی و آفریقای جنوبی

 

در تازه‌ترین خبرها از واکسن‌های تولیدی چین، به گزارش خبرگزاری افه، «دیماس کوواس» (Dimas Covas) رئیس مرکز پزشکی «بوتانتان» (Instituto Butantan) برزیل بر اساس نتایج آزمایشات از اثربخشی و ایمنی‌زایی واکسن سینوواک در برابر انواع کرونای کشف شده در انگلیس و آفریقای جنوبی خبر داد.

 

به گفته رئیس این مرکز برزیلی که از مدت‌ها قبل در مشارکت با شرکت چینی اقدام به تولید این واکسن کرده است، واکسن ساخته شده توسط شرکت سینوواک به دلیلی فناوری که برای ساخت واکسن استفاده کرده، نسبت به سایر واکسن‌ها برتری دارد.  موسسه سائو پائولو بوتانتان، یکی از برجسته ترین مراکز تحقیقات پزشکی برزیل بوده که آزمایش فاز سه سینوواک را انجام می‌دهد.

 

این شرکت در ساخت واکسن سینوواک از نسخه غیرفعال شده ویروس کرونا استفاده کرده است. این شرکت از فناوری تهیه واکسن‌های تایید شده همانند هپاتیت آ و ب، آنفلوانزای خوکی، آنفلوانزای پرندگان و ویروسی که باعث بیماری دست، پا و دهان می‌شود، استفاده کرده است.

 

به گفته کوواس، این مرکز پزشکی همچنین در حال آزمایش واکسن  «کروناواک» در برابر گونه شناسایی شده در شهر مانائوس برزیل است.

آزمایش بالینی فاز سوم آزمایش واکسن کوبایی کرونا در مکزیک

مکزیک برای میزبانی فاز سوم آزمایش واکسن کوبایی کرونا در حال مذاکره با این کشور است که به محض پایان بررسی‌ها و صدور مجوز از سوی سازمان بهداشت مکزیک، آن را اعلام خواهد کرد.

ادامه

ارژانتین, امریکای لاتین, ایران, برزیل, جهان, چین, حقوق بشر, دانش, روسیه, سازمان بهداشت جهانی, شیلی, کوبا, مکزیک, ونزوئلا

اتحادیه آفریقا: آمریکا به تحریم و محاصره کوبا پایان دهد

اتحادیه آفریقا تحریم و محاصره اقتصادی، تجاری و مالی تحمیلی علیه کوبا که دستور العمل اجرایی آن را جان اف کندی رئیس جمهوری وقت آمریکا در سال ۱۹۶۲ امضا کرده است، محکوم کرد و خواستار پایان این تحریم و محاصره شد.

ادامه

اتحادیه آفریقا, امریکا, امریکای شمالی, امریکای لاتین, تحریم, جهان, حقوق بشر, خبر, کوبا